144 коледно-новогодишни американски късмети

• 35 988
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Честит рожден ден на Крис. Да е здрав   bouquet

Grinning Grinning Grinning Много мило, но ще се наложи да повторите честитките на 1/11  Grinning

Упси!  Laughing Аз заблудих хората! Мислех, че ти беше на една дата с Руми, но се сетих, че е друга съфорумка (fleur) ooooh!

Ще се повторим след няколко дена Simple Smile

# 691
  • WA, USA
Благодаря на всички за милите пожелания тук и във фейса. Беше дълго и напоително тържество, точно както ражданията им Laughing

Ева, много ми е мъчно да чета през какви перипетии преминаваш. Всичко да остане зад гърба ти и само хубави неща да ти се случват занапред!

# 692
Ева, една изключително мила съфорумка (предпочете да не й споменавам името) е намерила тази статия. Слагам линка, защото може и да не си чела този материал.

http://www.blitz.bg/article/19531

# 693
  • usa
ева, съжалявам за това, през което минаваш, имам чувството, че нищо неприятно не те пропуска Sad. не мога да споделя информация, но искам да ти пожелая тази година да ти се обърне късмета на 180 градуса, лошото да те забрави, всички щастия на света да те споделят и вече само хубави новини да имаш да споделяш Hug!

ирка, благодаря bouquet!

# 694
Безкрайно ви благодаря на всички!! Нямам думи каква опора сте ми в момента...

Нямах време да пиша на всички ЛС днес, защото бях на лекар и съм безрайно изтощена, нищо че се придвижвам вече само с инвалидна количка. Ще се постарая да се поправя в скоро време. Hug

Сипируми, ЧРД и бъди ЗДРАВА! Другото няма значение, повярвай ми!

Иначе нещата са зле при мен, но малко ме е срам да ви занимавам системно. Накратко - от някоклко дни сърцето ми излиза извън ритъм и в момента нося Холтер, за да видим каква тахикардия е това. Ужасно е, все едно умирам!!! Имала съм панически атаки, но те са гола вода пред този ужас... Само се моля да изържи сърцето ми докато разчетат холтера. И сърцето ми беше абсолютно здраво преди 2 месеца...

Инак прилагам всички съвети - сол, вода, Гаторада, повдигнато легло, рекъмбънт байк колкото мога, бета блокери, успокоителни - абсолютно нищо не ме облекчава.  Cry Cry Не знам как си забелязала, миз, но това е факт - ако има нещо да се случва, на мен се случва. Не вярвам в гледачки, баячки и уроки, но ако има нещо такова - аз съм абсолютен еталон още от дете.  Cry

Ще търся второ мнение тази седмица. После сама си чета в съпорт нетуърка и си правя план какво да изследвам. Ходя и на терапевт, който само ми повтаря, че по-силен човек от мен не е виждал, та не ми е много от полза. Наистина не мога повече...

Фея, статията е страхотна и много полезна. Има един проблем - аз нямам дисфункция, а дисавтономия, което е генерално нефункционираща система. Другото се оправя с терапия, билки и много позитивизъм. Моят симптом е неработещи нервни окончания и връзка сърце-мозък. Не знам как се оправя това. Много ми се иска да вярвам, че ще изляза с бебо за ръчичка един ден, а не тати да бута мен. Cry Cry Не ми се пише повече, съжалявам. Ще гледам да се стегна. Hug

# 695
  • У дома
Ева, мила, докато сме живи винаги има надежда! На твое място бих писала лично на Dr. Soram Khalsa. Ето малко повече за него  - http://www.khalsamedical.com/about_dr.asp Мислила ли си за дитокс? Най-лесно е да започнеш с киснене на краката в топла вода с морска сол и разтриване със затоплено рициново масло. Рициновото масло извлича сравнително бързо токсините от тялото и облекчава. Аз съм с автоимунно заболяване, тялото ми атакува само себе си и споредд лекарите лек няма, но аз не им вярвам. Винаги има начин, само трябва да търсим и ще намерим, колкото и чиизи да звучи. Кураж  Hug

# 696
Ева, с цялото си сърце ти пожелавам да се пребориш момиче. Моля те пиши, винаги. Можеш да разчиташ на моето рамо по всяко време. Как искам да мога да ти помогна с нещо  Hug Hug Hug

# 697
Ева, писахме си с теб вече, няма да се повтарям и тук. Само ще се допълня с един съвет. Помисли за психотерапия. Мисля, че ще ти се отрази добре.

Още един път честито на Руми за тройния празник!  Heart Eyes   bouquet
Со уат, заглождило ме е от няколко дни, че май твоето момче го пропуснах в честитките. Не ми се връща да проверявам и затова ви честитя рождения ден на ново! Да е здрав!  Hug
Някой Иваноименник, ако има или близък, да е здрав и весел!  Hug
Йордановден не празнувам и не честитя. Простете!

# 698
Ева, на нервна почва е това, нали? Не е провокирано от физическо заболяване. Аз така поне го разбирам. Значи всякакъв вид relaxation practices (йога, медитация, позитивна автосугестия) трябва да окажат положителен ефект. Включително неща, които да отвличат мислите ти от сегашното ти временно състояние.

Клетките на тялото ни се подновяват непрекъснато. Ако пренасочиш енергията си към този процес, вместо да се тревожиш още повече (с което само допълнително да увеличаваш честотата, интензитета и продължтелността на симптомите) процесите ще се саморегулират.

Знам колко трудно ще ти е в началото...

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 01:07 от Фея Кръстница

# 699
Честит имен ден на Йордановците и закъснял на мъжката рожба на Со Уот  Hug

Хиър, хем се смях, хем исках да ти кажа, че свекърва ти май-май има пойнт. 30 год отказвах да го приема, та се наложи да си родя мъж, та да почне да ми просветва. Ужас, яде повече от баща си и опитай само да го оставиш гладен - няма болен, няма здрав!  Crazy А снахите кучета ги яли  Crazy Crazy Crazy

А, като казах куче -няколко дни бейбиситваме кучето на готините ни съседи и децата са безумно щастливи. Чудно Хъски, 6 год, не може да се мери с тодлъра, след малко ще го изведем с Крис и на разходка  Grinning

# 700
Евичка, прегръдки!
Моля се с цялото си сърце и душа да си си здрава и подвижна както преди.
Пробвай всичко и вярвай в чудеса!

Честито на рождениците и на имениците.

# 701
Ева, на нервна почва е това, нали? Не е провокирано от физическо заболяване. Аз така поне го разбирам.

Заболяването е на автономната нервна система, която регулира автономни функции като пулс, кръвно, сън, храносмилане, етц. Не е психиатрично заболяване.

# 702
Благодаря, Хиър, разбрах какво имаш предвид.

# 703
Благодаря, Хиър, разбрах какво имаш предвид.

Hug

Аз си говорих с Ева и четох блогове на хора с това заболяване. Непредвидимо е, но има надежда и Ева, ние с тебе.

# 704
 Руми, честити празници у вас!
На всички именници, да са здави!

Благодаря за честитките за моето момче. Вчера не беше учебен ден, ама аз все не разбрала станах рано, пакетирах обед, снак, гладих, събудих  детето, стегнах го и даже звъня нервно на съседката, че и нейното дете карам сутрин, и тяхната къща раздигах. Laughing

Ева, радвам се че пишеш, пак ще кажа, че силно вярвам в положителното развитие на нещата. За съжаление не мога да дам решение, но знам, сигурна съм, че ще се пребориш. Ако мога с нещо да съм ти полезна, каквото и да е дори не се замисляй, а направо пиши. прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт