Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява щоленът и къде мога да го намеря?
Каква е процедурата за смяна на имена в България и дали е задължително да се смени името ми и в България, след като вече съм го променил в САЩ?
Какви са възможностите за пътуване и ваканции с деца в Съединените щати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява щоленът и къде мога да го намеря?
-
Каква е процедурата за смяна на имена в България и дали е задължително да се смени името ми и в България, след като вече съм го променил в САЩ?
Процедурата за смяна на имена в България включва съдебно решение. В зависимост от това, което променяте, може да не бъде уважено искането ви. Смяната на имена в България може да бъде задължителна след смяна в САЩ, в зависимост от конкретната ситуация. Например, ако имате диплома от университет в чужбина, може да се наложи да промените името си и в България.
-
Какви са възможностите за пътуване и ваканции с деца в Съединените щати?
Възможностите за пътуване и ваканции с деца в Съединените щати включват различни опции за планиране на почивки. Някои хора предпочитат да планират почти година напред, докато други предпочитат къмпинг или къмпинг работи през лятото с палатки. Ваканциите могат да бъдат планирани в различни дестинации, като например в азиатските държави, където на всеки 2-3 дни се посещава различен град и има местен гид.
-
Какви са високочестотните думи?
-
Какво представлява Trader Joe's?

думи нямам... явно си се осведомила доста добре за този синдром... гледам знаеш и къде са лекарите опитващи се да напреднат... За сега правили ли са някакви изследвания за инфекции? Или знаеш ли дали си имала, които биха могли да са причната? Вашите още ли са там?
Нацелувай ги от нас. 
На Турбо Такс бейсик софтуера е безплатен за федералните такси, но само малко да мръднеш настрани от бейсик и трябва да си платиш за да си свършиш работата. Не бих се наела да попълвам сама ако съм селф емплойд, имам доход от наем и разни други по сложни ситуации.