144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 013
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Анет, ужасно строга си. Ама ужасно  Simple Smile

Ванх, благодаря   bouquet

# 181
..това са деца,които проектират двигатели за НАСА (не моето),четат Чосър и смятат интеграли...

но все пак са деца

# 182
бе на 10+ години с еленови рога... не е повредата в Анетиния ТВ  Wink

# 183
бе на 10+ години с еленови рога... не е повредата в Анетиния ТВ  Wink
Ох, горкичките, колко ли ги е било и яд, и срам.

Глупост е това, съгласна съм с Анет.

# 184
Може би ще се изненадате, но дори и между тези деца има такива, които все още вярват в дядо Коледа.

И аз си мислех едно дете за достатъчно голямо (на 12 години), но ме заби с въпроса от къде ще влезе дядо Коледа като е запалена камината.

# 185
На 12 години... това вече ми е страшно.

# 186
 Joy potresaтелното е че децата не изглеждат да имат напреки,мятат фейк сняг и тропат с крака точно като 3годишни,а са по-високи от мен..днес  е част 2 от това занимание,ще снимам да ви пуска ако успея да видите за какво думам..за вярването не знам,мисля че нашите още вярват,това не ми е грижа,думата ми беше друга..Ники  Mr. Green
*
има 15+ страници по темата с НАП, ако някой още се вълнува,на род в чужбина  главна страница..

# 187
Всеки е с различни възприятия, така че странното/ страшното за нас, не означава, че е такова и за другите

# 188
Laughing Чакам снимки и се надявам да не пресъздават Рождеството.

При нас баща й вчера вкара "Д.Мраз! гледа, ако искаш котка, няма да ти купувам всичко посочено от теб в книжарницата" (не бях забелязала тоновтете играчки в Б&Н).

# 189
Ами за какво да пеят децата на Коледно представление? Представяне на нов модел двигател за шейната на Дядо Коледа ли да направят?! Laughing

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 00:02 от benson10

# 190
Ами за какво да пеят децата на Коледно представление? Представяне на нов модел двигател за шейната на Дядо Коледа ли да направят?! Laughing

Laughing Съгласна! Това са деца все пак! Имат тооолкова много време да бъдат възрастни и да правят двигатели за НАСА... Според мен не трябва да им се отнемат тези моменти. Много се дразня като започнат да се юркат децата да се развиват по-бързо и по-бързо... Ако може от 2 годишни да пишат и смятат, най-добре...  Rolling Eyes Сори, Анет, от моя гледна точка не си права. Аз бих се опитала да се насладя на това, което децата са се старали да подготвят с идеята да ви зарадват. Празници са все пак, защо така критично?

# 191
Чудесно е че има различни гледни точки.Надявам се други родители да са останали възхитени от отрочетата си.За мен това беше абсол.пародия,особено като знам какво могат тези деца, била съм свидетел на разговорите и уменията им.Тържество може да се направи и без да ги инфантилясват до ниво на 3годишни,но чест им прави че изобщо имаха нещо  по темата за разлика от мнозинството градини и у-ща. Представлението на 4ти клас и нагоре беше определено помислено и далеч по на нивото на децата,затуй си  окам...

# 192
Касиерката в магазина ми сподели, че на тяхното Коледно тържество пяли децата нещо за холокоста и колко хора били загинали във ВСВ. Явно всеки си прави тържеството според темата, която го интересува. newsm78

# 193
Касиерката в магазина ми сподели, че на тяхното Коледно тържество пяли децата нещо за холокоста и колко хора били загинали във ВСВ.
ooooh! Ей това ще да залужава титлата за най-"празнична" тематика.

# 194
  • WA, USA
Ние другата седмица сме на Коледно парти на училището и на шоу от драма групата му, ще докладвам тематиката и песничките.
Получих вчера рипорт картата, всичко е близко или на стандарта за класа му. За четене ни писала, че иска да го види да използва по-добре времето си за четене, което ме ядоса. Вече три месеца се разнасят книги с по една дума на страница и картинка отгоре. Не знам на кой няма да му доскучее тази глупост. Захващам се сериозно да го уча да чете както си знам за да спрат с тези простотии и да му дават нормални книги за четене. Някой има ли опит със сайтове или книжки за самообучение?

Общи условия

Активация на акаунт