Поздравявате ли?

• 7 283
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
 А не трябва да е така .

# 76
Аз също много го мразя това обръщение:Момиче  Simple Smile

не по-гадно от "моето момиче" Simple Smile или "бе, момиче"...

# 77
А сутринта в магазин Билла един господин директно се обърна към жена, препречила му пътя с: "уважаема, джофро недоклатена, бързам, отместете се от пътя на меча ми".... Първоначално мислех, че се шегуват, но се оказа грандизен скандал.

# 78
 Това истина ли е  ?!

# 79
 Shocked Rolling Eyes
ами....изкукуригали хора си има навсякъде, ама и по това време в Билла няма кой знае каква навалица, явно са се сблъскали челно.

# 80
  • Варна
 Joy
А тя какво му каза?
"То пък един меч.....джобно ножче!"  Sick

# 81
Егати мъжете ....Добре , че още не съм станал такъв .

# 82
  • ул. "Мечтание"
хахаха!  Joy Joy Joy Joy

... познати, непознати, продавачи, сервитьори, случайно пътуващи с вас в асансьора, съседите, съучениците на децата си и техните родители и там, който се сетите и, който изисква според кодекса на пионерчето поздрав?

Поздравявам, да. Приятно ми е!  Wink Правя го искрено и с усмивка. Не чакам първа да ме поздравят.

# 83
Ако някойс сульо ми каже такива нещо може и до физическа саморазправа да стигнем  Laughing  За Добър ден съм културна, но като ме ядосат и културата излита в небитието. А и с тоя корем баш недоклатена не съм  Crossing Arms

# 84
И постепенно децата на упоритите мълчаливци стават същите.

Моите наблюдения са същите, децата са
пълно отражение на родителите си в това
отношение.
Много точно казано.  bouquet

# 85
Joy
А тя какво му каза?
"То пък един меч.....джобно ножче!"  Sick

Опита се да му обясни, че е на опашката и го помоли да се държи възпитано. Тъпото беше, че не меча, а каската му се възбуди и последва порой от ругатни и ни охрана, ни касиери, ни клиенти се намесиха...

# 86
Сещам се за преразказана случка в трамвая, при която млад, добре облечен мъж се обърнал към възрастна жена с: Моля да ме извините, уважаема госпожо, дали бихте се поместили за да мина, да му *ба майката?

# 87
каска=строител от близкия МОЛ?

# 88
  • Варна
 Joy
Сладури! Най- важното е, че са възпитани, задължително започват с "Уважаема..."

# 89
Наистина е учудващо как родителите на деца от една група в градината не се поздравяват.Хайде,да беше на улицата-по приемливо сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт