Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 388
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Талант на 2012,2013 г.
Идват част от приятелите. Да го видят. За последно. Да си вземат сбогом. Някои опитват да дадат кураж, но просто няма как да стане, защото мъжът ми е интелигентен човек и знае, че от леглото ставане няма... До няколко дни ще стане месец откакто легна.
Тези срещи между тях за мен са неимоверно тежки, понякога непоносими, но за него са нужни и той ги иска. Приемаме ги, когато не е упоен.
Мога да изтърпя всичко само заради него...

# 1 426
  • I want it all and I want it now.
Мари мисля ви много  Hug Praynig Но не знам какво да кажа.
С вас съм. Да помоля още веднъж,ако имате възможност да пратите пари на сметката. Имат нужда от това в момента. Много Ви благодаря.   bouquet

# 1 427
# 1 428
Ох, не се ли намери някой лекар поне система глюкоза да му пусне (или това, с което "хранят" болните, които не приемат храна през устата). Ясно, че с болка, плюс болестта плюс проблемите със стомаха и плюс жегата, е немислимо да се говори за храна, но поне да постъпват някакви хранителни вещества в организма му. Не би трябвало да ти откажат подобно нещо, иначе... не са хора.

Мари,  Hug
Тия срещи... ох, в какво време се връщам и аз. С думи не мога да ти опиша колко добре те разбирам. И това безсилие, това безсилие, дявол да го вземе... Sick

# 1 429
# 1 430
  • Варна
Марѝ spoko

# 1 431
  • Бг
Мари, аз също всеки ден отварям темата, но не намирам сили да пиша каквото и да било.
Само, който го е преживял знае какво бушува в душите Ви  Cry.
С Вас съм, силно Ви прегръщам и Ви пращам много положителна енергия  и на трима Ви Hug .

# 1 432
  • при късмета
Мари, права си! Няма нито господ, нито справедливост  Sad
Много ми е мъчно, дано поне успеете да направите всичко по-леко за него
А това, което ти и сина ти преживявате е ужасно. Силна прегръдка за вас  Hug

# 1 433
Вчера купихме лекарство за болките на свекърва ми-последен стадий рак на черния дроб.50мг.-103лв,150мг.460 лв. не помня името но има действие сходно на хероина-бързо пристрастяване -тежка абсниненция.Ако трябва утре ще напиша името.

# 1 434
 newsm17 Ужасно ми е мъчно за вас Мари, възхищавам ти се.  newsm51

# 1 435
  • София
Мари мисля ви много  Hug Praynig Но не знам какво да кажа.
С вас съм. Да помоля още веднъж,ако имате възможност да пратите пари на сметката. Имат нужда от това в момента. Много Ви благодаря.   bouquet
Преведох известна сума току що, дано помогна..
Кураж! Praynig Praynig Praynig

# 1 436
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря на всички ви... Hug

Rima, благодаря за преведената сума.. Hug

profeto, напиши името на лекарството,моля... Praynig

# 1 437
Лекарството е ОКСИКОНТИН със зелена рецепта.Ако се окаже ,че за свекърва ми вече е излишно ще ти го подаря.Съчуствам безкрайно.

# 1 438
  • при моите деца .....
Марѝ,  Hug
Мари, права си! Няма нито господ, нито справедливост  Sad
Много ми е мъчно, дано поне успеете да направите всичко по-леко за него
А това, което ти и сина ти преживявате е ужасно. Силна прегръдка за вас  Hug
Peace

# 1 439
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug

Аз не зная дали мога да му давам оксиконтин във комбинация с пластирите фентанил. Нали все пак този оксиконтин съдържа морфин или не? Rolling Eyes

Имам и останал Таргин и него не смея да давам.

Лидол сложиха един ден само като инжекция и до там беше. Болките си останаха само го отнесе нанякъде.

Днес имахме големи ядове със сменянето на бельото. Кръгът, който е под него беше спаднал и го сменихме с нов. Самата смяна беше ад...Сега от декубиталната рана изтича гной... И болката пак не спира...Докато задейства новата доза фентанил до сутринта ще се видим в чудо въпреки, че ние не махаме старата лепенка до тогава и тя продължава да си действа.

Жал ми е и за детето ни. Вдига, мести, намества, пак го вдига, а той при отпуснато положение си тежи...

Гръб не му остана, ръце не му останаха. ooooh! ooooh! Cry Cry Rolling Eyes

Няма ли милост за нас...

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 21:21 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт