Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 378
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 150
  • In the light side of the Moon!
 Добрите хора никога не свършват.
И не продават хляб и топлина,
а подаряват..
милват..
и прегръщат..
целуват..
......и си тръгват в тишина..
Добрите хора никога не плачат,
за себе си поне
не плачат с глас.
Добрите хора
никога не грачат
с прегракнал от омраза глас..
Не им благодари!
Не искат!
Добрите хора
си отиват в благодат
с едничката вълшебна мисъл:
„Помогнах! Станах по – богат!"

# 151
  • Талант на 2012,2013 г.
От близо и далеч... От по-големи градове и малки градчета, от чужбина и нашата земя... Всички вие сте с нас. Това е СИЛА! Това е МНОГО!

Мили хора, бъдете благословени!
Hug Heart Eyes Hug

# 152

Здравей Мари Simple Smile Моля за координатите на Еконт на лични!
   Успех!

# 153
  • Варна
Утре е работен ден - ще се опитам и аз да помогна с мъничко!  Hug

# 154
Едва днес успях, но се включих с колкото мога. Мари, от банката ми казаха, че най-късно във вторник ще ги получиш.

# 155

Мари,малко помощ от мен е вече при теб Peace

# 156
Готово! И аз пратих,колкото можах....Поне е от сърце!  Embarassed

Не те познавам Мари,но да знаеш,че много ви обичаме всички у нас!  Hug Кураж! Всичко ще се оправи! Hug Hug Hug Hug

# 157
  • Другата България
Мари, и аз изпратих.Вече са при теб.Късмет от мен на всички и Господ здраве да дава на всички добри хора Hug Hug Praynig Praynig

# 158
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм, момичета. Утре след обяд ще мога да ви информирам със точност каква е сумата. Благодаря на всички отзовали се след последният ми пост...Бъдете здрави! Hug

# 159
  • Кърджали
Мари... От сърце, от душа се моля всичко да се подреди. Да имаш любимия ти мъж до теб още десетки години.  И вярвам, че наистина ще е така.

# 160
  • Талант на 2012,2013 г.

Тук, когато остава малко до финала искам отново да благодаря и на
unadaptable, която взе присърце нашият проблем и пусна този зов за помощ...
Реагира бързо и това беше от голямо значение.

Прекланям се пред теб unadaptable... Hug
Никога няма да забравя и твоята реакция, Нощни очи... Hug

grigori, знаеш, че без теб нещата нямаше да са същите... Hug

Syn, ти си момичето, което не за първи път застава плътно до мен... Hug Благодаря ти!

abet ... твоите първи думи, първият пост и последвалите... те бяха важна част от кампанията по събирането на паричките... Hug

Розмариня, ти даде сили на детето ми в тежките моменти, които преживява. Поклон. Hug

Славче, ти си тази, която винаги си ми давала кураж... Hug

Ако продължа така ще пропусна някого... Затова БЛАГОДАРИМ Hug Heart Eyes на всеки един, който помогна въпреки нелекия живот и трудностите през които минаваме всички ние. Благодарим на хората, които успяха да дарят и на тези, които искаха, но нямаха тази въможност... Hug Heart EyesБлагодарим ви за моралната подкрепа, за надеждата, която ни давате, за всяко стиснато палче, за всяка молитва. Hug

Както вече обещах утре може би привечер за най-сигурно ще имате точната събрана сума.
Hug

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 23:20 от Марѝ

# 161
  • Талант на 2012,2013 г.
2727 лева. Hug

# 162
БЛАГОДАРИМ Hug Heart Eyes на всеки един, който помогна въпреки нелекия живот и трудностите през които минаваме всички ние. Благодарим на хората, които успяха да дарят и на тези, които искаха, но нямаха тази въможност... Hug Heart EyesБлагодарим ви за моралната подкрепа, за надеждата, която ни давате, за всяко стиснато палче, за всяка молитва. Hug

Както вече обещах утре може би привечер за най-сигурно ще имате точната събрана сума.Hug
Благодаря за хубавите думи, Марѝ! Hug   bouquet
Бъдете живи и здрави и нека Бог да е с вас! Praynig
Бог винаги е до нас!Независимо, че нещата не се случват по начина по който искаме ние.....

„Една нощ един човек сънувал сън.Сънувал,че се разхожда по морския бряг заедно с Бога.По небето проблясвали сцени от неговия живот.При всяка сцена той забелязвал двойни следи от стъпки по пясъка – едната била неговата, а другата на Господа.Когато пробляснала последната сцена от живота му, той погледнал назад към следите от стъпки в пясъка.Забелязал обаче, че много пъти по жизнения му път имало само една следа от стъпки и че това ставало през най-тъжните и унизителни периоди в живота му.Това го разтревожило и запитал Господа: „О, Боже, Ти някога ми каза,че след като  Те следвам, Ти ще вървиш винаги с мен.Но аз забелязах, че по време на най-трудните моменти от живота ми по пясъка имаше само една следа от стъпки. Не разбирам защо когато най-много се нуждаех от Теб, Ти си ме изоставил сам.“ Господ му отговорил: „Мило мое дете, аз те обичам и никога не бих те изоставил.По време на твоите изпитания и страдания, когато виждаш само едни стъпки, то е било, когато Аз съм те носил на ръце!“

# 163
  • На острова
В понеделник и аз превеждам, че днес имах служебни ангажименти цял ден.
Убедена съм, че до обяд сумата ще е събрана  Hug
Изпращам много положителна енергия  Heart Eyes

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Ще има ли...

След многото надвиснали неволи...
И предстоящите такива още...
Опитвам се да пиша и мазоли
покриха нежните ми пръсти нощем.

Когато всички спят аз размишлявам.                      
На глас преплитам минало и бъдно.
И после много дълго разсъждавам.