Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 310
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 180
  • планетата Земя

След като и вие ще се включите със сума събрана от вас...Мисля, че кой каквото е успял да помогне, преведе и изпрати и утре да сложим край на кампанията... Rolling Eyes
b]:

В никакъв случай не закривайте сметката.Ще имате нужда и след това.Ще има закъснели преводи.Защо бързаш да я закриваш?Всичко се прави на доброволни начела.Така че не се притеснявай

# 181
  • Пловдив
Марѝ предполагам, че и след операцията ще са нужни пари за лечението, а и както вече написаха- правим го доброволно, така че наистина не бързай със закриването на кампанията.
Между другото и парите от мен са пристигнали  Hug

# 182
  • I want it all and I want it now.
Имай в предвид ,че и в момента хората могат да отделят.  WinkА по нататък когато са януари и февруари е доста по трудно. Сметките са по високи и т.н.
Недей да я закриваш. Peace Който може нека да помогне.Лечението след това също е доста скъпо.

# 183
  • Талант на 2012,2013 г.
Да ви послушам... И да оставим нещата така както бях написала по-напред. До края на годината...Който може... Каквото се събере до тогава-това... Rolling Eyes

Но пак казвам ще надвишат тези 3000лева... Rolling Eyes

# 184
  • София
Мари, както са казали момичетата, не всичко приключва с тези 3000лв.
Доброто ти сърце ще намери решение, ако наистина прецените, че повече не трябват Hug
Предай нататък, му казвам аз Hug

# 185
  • Талант на 2012,2013 г.
Разбира се, Ms.Gorgeous... предай нататък човек винаги може да направи.

Добре,победихте. Нека да се събират, а ако ми останат излишни...Винаги има къде да ги дам. Hug

# 186
  • планетата Земя
Но пак казвам ще надвишат тези 3000лева... Rolling Eyes

Нека.Така трябва.Ако закриеш сметката,ще се връщат преводите и ще е кофти.Хората са си нарекли тези пари за вас.Винаги има закъснели,които пращат-не успели,по късно им дошли наречени пари и така.

# 187
Мари в никакъв случай не закривай сметката. Peace

# 188
  • Талант на 2012,2013 г.
Сметката остава. Embarassed

# 189
Мари аз не те познавам, но ми казаха за тази тема малко след като са я отворили. Пратих мъничко, капка в морето спрямо сумата която ви е нужна, но капка по капка ... Желая ти цялото щастие и здраве за мъжа ти, за теб... за детето, за цялото ти семейство  Hug
Аз също мисля, че сметката не трябва да я закриваш. Парички ще ви трябват и след това. Нека поне за част от парите не се притесняваш, имате си достатъчно много други грижи сега.
А ако останат след като всичко приключи и мъжа ти се оправи (в което искрено вярвам) винаги може да помогнеш на някой друг...  Hug

Поздравявам те за прекрасните стихове!   bouquet

# 190
  • при моите деца .....
Мари, правилно е решението да не закриваш сметката!
Аз ще се включа тази седмица - с малко сума, но с голяма вяра в доброто разрешение на проблемите ти!  Hug Hug Hug Hug
Много хубави мигове през коледните празници ти пожелавам и една успешна и щастлива 2013 година!

# 191
Мари,не те познавам,но от цялото си сърце Ви пожелавам всичко да мине по мед и масло. След операцията,ще са Ви нужни много средства,не си закривайте сметката. Това,с което се надявам да съм успяла да помогна е групата във Фейсбук - Борба с рака,където призовах,всеки който има желание и възможност да помогне да го направи.

На моята майка и помогнаха много хора,на които съм безкрайно благодарна,но за съжаление през август тя почина,беше съвсем млада - на 41 години и за мое най-огромно съжаление не можа да се порадва на внучето си,което се роди на 31 август.

Искам просто да повярвате,че всичко ще бъде наред, не се предавайте каквото и да Ви се случва!!!

# 192
  • Талант на 2012,2013 г.
Дълго мислих след като прочетох поста на
desity89... Благодаря за пожеланията и помощта във Фейсбук...Вярата я имаме, не сме се предали.

Няма да е по мед и масло и аз го знам. И синът ни го знае...Тежки дни ни чакат. Но знаем и още едно нещо: Нашият татко ни трябва! Ние сме силни, когато сме тримата! И затова от нас каквото зависи всичко възможно ще направим за да го имаме до нас. Нашият си, предишен, усмихнат. Не съсипан от болката.След няколко месеца ще станат две години от момента в който започнахме тази война с болестта. Толкова болка не знам кой друг е изтеглил...

Не искаме повече да го боли...

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 01:16 от Марѝ

# 193
И аз те прегръщам, Мари. Вярвам, че вашият татко ще победи ! Пожелавам ви всичките вълшебства и ви изпращам огромен мислен венец от четирилистни детелини, в който сте вие тримата.
Операцията скоро ли ще е, прости ми ако е дискутирано или не ти се говори за това.
Винаги, когато имаш нужда да поговориш или помълчиш с някой съм насреща.

# 194
  • Талант на 2012,2013 г.
2892 лв. Hug

Общи условия

Активация на акаунт