Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 268
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 255
  • In the light side of the Moon!
да попитам вси4ки "спазващи правилата" , къде бяхте , когато темата се направи? защо, тогава никой не се появи да даде съвет и да каже за правилата, а сега изведнъж , то4но в наве4ерието на най-светлия Християнски празник, ска4ате тук и запо4вате да осъждате.
моля ви, това семейство няма нужда от това то4но сега. Ако можете да помогнете с нещо, помгнете, ако имате съмнения не го правете!!!!
Цветомир каза, 4е ще предостави епикризи и вси4ко небходимо, какво пове4е искате?  Спрете, моля ви! това което се слу4ва тук е грозно!!! нека поне от тази гледна то4ка, тези хора имат спокойствие...ние и това не можахме да им подсигурим!!!!

# 256
  • София
Моите уважения, но тук не става въпрос за съмнение, а за спазване правилата на форума.
Едно ЛС можеше да свърши работа, ако случаят беше такъв. Naughty

А какъв е случаят? И защо на прима виста приемате, че съм зло дошло да причини болка на изстрадалата жена? Представете си, че съм писала ЛС не сега, а отдавна, дори не на Мари, за да не я обидя, а на модераторите тук, те дискретно да предложат. Темата вече не е закована, и епикризи ще има при закриване на "кампанията", а не при откриването и, дори не и сега.

И писах в темата, заради онези, които ще се вдъхновят от случилото се тук, защото такива ще има, ще си направят фалшиви профили, ще завържат приятелства и ще получат каквото искат. Това, беше казано по- горе се е случвало неведнъж само в този форуми и милиарди пъти в света като цяло.
Знам какво е да страдаш, знам какво е да се бориш за живота на близък, млад и тежко болен. Дори знам какво е да загубиш битката. Затова се извиних на Мари още в началото, уточних многократно защо пиша, други уточниха по- късно същото, но все едно. Който разбрал- разбрал, да приемем, че имаме различни представи за вършенето на добро и зло.

ПП А и така или иначе парите вече са събрани, поста ми по никакъв начин не е попречил на това и няма как да попречи от сега нататък.

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 21:25 от Бoяна

# 257
Мила Марѝ, няма да коментирам болката и ужаса, който преживяваш...то е ясно.И знаеш ли защо?Защото съм си изградила за теб един образ, който олицетворява силата и борбеността на жената!Чета те с удоволствие, понякога с усмивка, но често и със сълзи..  Hug
Начинът, по който споделяш и описваш преживяното, сам по себе си говори за твоя силен дух.Ти и синът ти.Достойни за уважение!  bouquet
Толкова хора те обичат и ти изпращат положителна енергия, която върши чудеса.
И Бог е с теб във всичко.Сигурна съм, но пак ти го пожелавам!
Светли празници и много светлина!
Бог е навсякъде!
Бъди винаги все така силна, позитивна, борбена и непременно ще победите болестта!БЪДИ!!!  Flowers Sunflower

# 258
Здравейте!
Виждам, че се е заформил малък спор за начина по който е пусната темата. Да, виждала съм подобни теми с епикризи към тях и т.н. Вероятно такъв е редът, за да не се злоупотребява с доверието и съпричастността на хората. Сметнах, че този случай прави изключение.
Мари е човек от форума, познат като потребител, на много хора. Има и още една тема в  подфорума за родители, загубили дете, където други хора изказват морална подкрепа за Мари за предишна операция на съпруга й. Да, семейството на Мари не за първи път се среща с тази ужасна болест. Загубили са по-голямото си дете преди години от същата болест....Стори ми се направо кощунство да говоря за епикризи и документи независимо, че правилата го изискват. Понякога правилата просто трябва да се подминат.
Друго съображение беше, че трябваше да се събират пари за сравнително кратко време. Сумата не е голяма, но не е и незначителна. Бързината можеше да е от съществено значение.
Какво повече да кажа....Мари, ще се молим за вас! Praynig Злото все някога трябва да отстъпи. Състраданието и моралната подкрепа са също толкова важни, както и материалната помощ. Надявам се много хора, които не са видели още темата и го направят по-късно, да се помолят с чисто сърце за Мари и семейството й, които са понесли достатъчно страдание до сега. Дано е вярно, че по Коледа стават чудеса.  Hug

# 259
Моля, смилете се и преустановете този спор!
Аз заковах темата (бе закована докато не бе оповестено, че са набрани 3000 лева).
Аз гарантирам с името си за истинността и.
Ако някой се чувства излъган, че е помогнал, лично аз ще му възстановя парите.
Щом дадена тема е закована от нас, то значи имаме достатъчно основания да го направим и гарантираме за това.
И за да няма питанки, ама защо за едни може, а за други не - пак ще напиша - гаранциите са от нас - ако имаме основания да гарантираме за истинността, то без колебание бихме заковали темата. Ако темата се отнася за случай, който не познаваме, за който нямаме доказателства и самите ние не бихме могли да заложим името си и да дадем гаранции, то тогава изискваме необходимата документация, за да сме убедени, че няма да подведем потребителите да се включват в нереална кампания (съвсем обяснимо това са почти всички случаи със зов за помощ).

Мари, успех желая!  Hug

# 260
  • София
Просто ми идва да се разплача... започна добре тази тема, но винаги ще се намери някой който да е ... Помагала съм, ще продължавам да го правя, колкото имам толкова ще давам на човек в беда. Не искам благодарности, не искам епикризи...важното е, че съм го направила с цялото си сърце и душа.
Мари, съжалявам за последната страница която четеш, много съжалявам... Cry

# 261
  • София
Момичета,
Бояна изобщо не целеше да нарани някого.
Моля ви, върнете се назад и прочетете пак.

Марѝ, много кураж ви пожелавам!
Да минете по този труден път и всичко да завърши добре.

Стискам палци!

# 262
  • Once there was a Hushpuppy...
Ясно е, че Бояна не е искала да нарани никого.....но, само едно ще ви кажа, когото човек има толкова голям проблем като Мари/какъвто не можем да си представим дори/ би се почуствал зле от каквито и да било намеци......
Много е лошо.......когото не можеш да си съпричастен към болката на някой, то по-добре не пиши!
Мари Hug, съжалявам, че се чувстваш зле от последните страници Confused
Събирането на средства продължава
Скрит текст:
аз ще мога да ти пратя на 27-28 Peace

# 263
  • Costa Rica
Момичета,
Бояна изобщо не целеше да нарани някого.
Моля ви, върнете се назад и прочетете пак.
'
Със сигурност не е целяла.
Само че неспособността да предвидиш последиците от постъпките си е характерна за съвсем друга възрастова група и ниво на образование. Това е.
Да спрем, а?

# 264
  • София
Извинявам се още веднъж на засегнатите, Делфина, вероятно си права.

Много кураж, Марѝ! Вярвам, че всичко ще мине по най- добрия начин.

# 265
  • В Космоса
Оле, Бояна, внесе смут където не трябва този път! Жалко, иначе си хубав човек.

Тъкмо щях да пиша, че няма начин закована тема да не е проверена, но виждам, че Мама сама е обяснила няколко поста нагоре.

Марѝ, кураж и дано тези недоразумения не са повлияли сега, точно когато не трябва! Hug Hug

# 266
  • Пловдив
Момичета сложете точка на спора. Няма смисъл да продължавате.
1. Мари, чете и от коментарите и става още по-мъчно.
2. Бояна, не е искала да засегне никой, няколко пъти се извини.
3. С този спор се разваля идеята за съпричастност на някой в нужда.
4. В навечерието на Коледа нека отворим сърцето си за повече доброта и човечност.

п.п. Не познавам нито Мари, нито Бояна, но съм сигурна, че са стойностни и добри личности.

# 267
Мари, в предвид че събраната сума е по–голяма от посочената, имате ли все още необходимост от набиране на средства? Ако да, аз ще попитам в банката дали има начин да дам и моята песъчинка за случая  Hug

аз да си подбутна въпросчето ?

# 268
  • Талант на 2012,2013 г.
Писах на лични...

# 269
  • I want it all and I want it now.
Успешна операция и много здраве и щастие на цялото семейство  Hug Heart Eyes
Сигурна съм ,че всичко ще бъде наред.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт