Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 384
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 855
# 856
  • София
Не знам дали сме сколасали в един и същи час... Обаче, съм убедена, че в интервал от 2 часа семейството на Мари е получило ударна доза доброкачествени алтернативи за бъдещето.

# 857
Тогава нека продължим и днес! Hug

# 858
  • София
Става, аз ще съм на спокойствие късно, обаче - след 23 часа.

# 859
Може и така - на кръглите часове между 20 и 23 часа, който когато може.
Мари, снощи си ви представих с внуче, нали все това мечтаеш, така ми дойде подсъзнателно. Те се гушкат, а ти шеташ наоколо и бърбориш.  Simple Smile Приказлива ли си, Мари?  Hug

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 08:12 от usmihni_mi_se

# 860
Мари,следя темата с надежда и пожелание за добри новини.Момичета,кажете час,за да се присъединя към молитвата.

# 861
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро... Embarassed Hug
Сега ставам. Ще повярвате ли, че от месеци не съм спала до толкова късно... Да не кажа от близо две години...

usmihni_mi_se, да обичам много да бърборя... В последно време обаче се промених и станах мълчалива... Rolling Eyes
Може пък отново да заприличам на своето си аз...Знае ли човек...

# 862
Бройте и мен, ще предам на няколко мои приятелки, които са много позитивни и веднага, ще се включат. Снощи пропуснах това уговаряне, но днес ще изпратя двойно доза позитивна енергия. Хайде момче дръж се .....
Мари Hug

# 863
Бройте и мен, ще предам на няколко мои приятелки, които са много позитивни и веднага, ще се включат. Снощи пропуснах това уговаряне, но днес ще изпратя двойно доза позитивна енергия. Хайде момче дръж се .....
Мари Hug
И аз ще се присъединя днес!  Praynig Praynig Praynig

# 864
Аз също ще се включа с молитва и позитивна енергия, насочена към твоето момче, Мари. Познавам битката ти, защото в моето семейство също се борим - за мама. Трябва да вярваме, че ще се справим, ние ще успеем, Мари, ще се радваме още дълги години на близките си, ще споделяме заедно делници и празници, ще се обичаме.
Моля се за нас, за Вас и за още много болни и нуждаещи се от вяра и позитивизъм, наши обични хора.

# 865
  • Талант на 2012,2013 г.
Приятели, благодарение на Петушка вече имаме антидекубиталния дюшек.

Петушка, поклон...

# 866
Моля те, Мари, така се чувствам неудобно... Embarassed
Това е просто вещ, от която трябва да се ползва някой в нужда. Нали се сещате защо го имам? Cry
Опитай с онези неща вътре - дано повлияят благотворно.
И така - след 20 часа на всеки кръгъл час - кой когато може, да акумулираме мощен поток от мисловна позитивна енергия. Hug

# 867
Аз и още четири дами : Ани, Елисавета, Мария, Марияна, ще подкрепим мисловно, позитивно и приятелски Вальо. Ще се включат солидарно, по мъжки и съпрузите ни.
Вальо ..... Hug от нас.

# 868
С вас съм.

# 869
Понеже съм убедена, че Мари повече едва ли ще се обърне към нас за пари, понеже знам, че са притиснати много, и понеже ми се иска това жизнерадостно момиче да започне да пише весели стихове,... си позволявам отново да пусна сметката...
С надеждата, че отново ще се надигнем дружно и ще ги накараме да се чувстват по-добре и по-спокойни задълго.

BIС:ТТВВВG22

IBAN: BG13TTBB94001521005354

Валентин Георгиев Николов

Сметката е в "Сосиете Женерал Експрес Банк"
Пепеляши го е казала. Трудно се намира между постовете , а и много хора няма да разберат , че пак събираме . Не знам как да помоля модератор да я закове за известно време.Нека който е наясно, да го свърши това. Мари , стискайте зъби , нокти , мигли, всичко.....Важното е да върви химията , важно е.

Общи условия

Активация на акаунт