Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 369
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 885
  • Талант на 2012,2013 г.
Темата е закована! Peace Hug

# 886
Разбирам и уважавам волята на Вальо. В първия възможен момент и аз ще преведа пари. През това време, ще се опитам да посъбера  и от приятели /без публичност/.

За първи път участвах в голяма кампания за набиране на средства през 2006 и тогава за много кратко време / 2 месеца / се събраха над  300 000 евро. Последната беше февруари/март  тази година и се събраха 170 000 евро само за три седмици. Но от много хора. Тъй като сега не е необходима такава голяма сума да се надяваме,че и с малко хора, ще  се събере необходимото.

Късмет, кураж и вяра.

# 887
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти.

# 888
  • Талант на 2012,2013 г.
Според мен е добре да бъде разпространено , че се събират пари.  Peace
Така,че който с каквото може да помогне. Hug
Аз ще гледам другата седмица да пусна малка сума. За съжаление в момента нямам по голяма възможност.

Сън... Hug Heart Eyes

И всички останали... Hug

# 889

Сутрин се будя с въпроса: "А сега какво"?

Карме, ще го кажа с едно твое стихотворение! Hug Heart Eyes

Когато чувстваш, че към света си
отчуждена,
бориш се с живота, но понякога си
победена,
помни- излез навън и погледни
 лицата,
сред всички тях открий самите нас.
Приятелите. Те изпълват онова
кътче на душа,
което стига до сърцето и му дава
глас...

Знаеш от къде е то...Презареди, момиче!

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 17:07 от Анонимен

# 890
  • у дома
Мари, малко - но от сърце... Господ да е с вас! Толкова много положителна енергия се излива върху вас - дано бъдат чути молитвите ти! Искам да чета твои стихове, от които да лъха облекчение и щастие... Кураж, мила! И много вяра! Ще успеете!

# 891
Миличка Мари и ние ще помогнем   Peace

# 892
Благодаря ви, мили момичета за съветите за маслосвета, но ние минахме през това и още много други неща ... Sad

Молитвите са чудесно нещо. Но много често опираме до финанси. А там молитви не помагат... Cry

В момента са ми нужни средства за да проведем качествени химиотерапия, а в последствие и лъчетерапия...

Всичко останало, което сме могли да направим сме го направили. Rolling Eyes

Мари, и ние вече с бебо преведохме - малко, но от сърце. Радвам се, че сте се докоснали до Тайнствата. Явно това е вашият кръст и вашето изпитание за да заслужите Рая, но ще трябва да останете в Бога и заедно до края. Молитвите винаги помагат - ето, ти сега се помоли и много хора откликнаха на молбата ти - всеки с каквото и колкото може. Може да се довериш спокойно на някой човек, който предлага и избереш, за да поноси малко и твоя кръст - да излезеш примерно да се ободриш - не го чувствай като грешно - на самия Господ му помага Симон Киринеец за кратко да носи Кръста, та да си вземе Той глътка въздух и да е спасително и за Симон. Така че, хем ти ще си поемеш глътка въздух, хем и ще дадеш възможност на друг да направи добро и това да го приближи и него към Рая. А, кръстът на съпруга ти - сам Господ го понася от време на време - в хармоничните минути с теб, в размътването на съзнанието и нечувстането на болката за кратко и т.н. А, ние сме тук, мислим и се молим за теб и него. Дай Боже, Господ да направи да преминете това изпитание по-леко. Ние сме тук и те подрепяме и се молим за това.  Praynig Моля те, а ти не губи никога вярата, надеждата и любовта.  Hug  Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:30 от rosefromstars

# 893
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря за преведената сума, НО...

Не не нееее... какви са тези изречения?!?Какъв е този Рай? Какви са тези кръстове?

Много те моля, не ми усложнявай още повече положението и тежките мигове, които имам. Току-що ми извадиха и зъб/което няма нищо общо разбира се/, но тези писания ми идват мааалко в повече...

Боря се за оцеляване, не търся спасение и Рай...Какво значи да приближи него към Рая? Недей човече...Не искам да чета подобни неща...

Дали ме разбра правилно?

НЕ желая да чувам за отвъдно, рай, спасение на душата...

Може би прозвучах грубо...Но това ме СРИВА... НЕ ми ПОМАГА... Confused

Съжалявам... Embarassed

# 894
"Какво значи да приближи него към Рая?"- имам предвид, че всеки, който прави добро- с това си дело се приближава към Рая - към щастието, към вечния живот, който е и целта на нашето съществуване. Извинявам се, ако те разстроих с нещо, моля те прости ми. (дано и болката от зъбчето скоро да премине) Hug Hug Hug Heart Eyes

# 895
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 896
  • UK
Мари   bouquet Hug Надявам се скоро да имам и аз възможност да ти помогна малко Praynig Сила и смелост!!! Hug

# 897
  • на североизток от Рая
 Мари,  Hug!

rosefromstars , сигурно си добронамерена, обаче твоите постове ми звучат стресиращо и ме плашат. Психиката на Мари е натоварена, сигурно й дотегна да й желаем да е силна, а тя е и май е нужно да сме малко по-обрани вече в подкрепата си със силни думи.

Мари, и аз ще помогна. Никога не е късно.

# 898
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 899
  • Талант на 2012,2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт