Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 285
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 195
Току-що и аз успях да преведа, макар и малко!
Всичко ще е наред!  Hug

# 196
Най-накрая днес моят приятел успя да си оправи банкирането и двамата преведохме пари Simple Smile

# 197
И моята малка "бяла лястовичка" литна към вас, с много надежда и вяра в доброто.  Hug

# 198
  • Талант на 2012,2013 г.

# 199
  • София
Мари, прекрасно е, че поне това гайле / парите/ ти се махна от главата  Hug Благодарение на прекрасните хора, които още щъкат под слънцето  Hug

Стискам палци, и дълбоко вярвам, всичко да се оправи  Peace

Скрит текст:
За съжаление и аз ще пиша в "оная" тема. От вчера и моят татко получи диагноза. Засега казват, че няма страшно и всичко е лечимо. Дай Боже да е така  Praynig

# 200
  • Milano
И ние направихме нашето скромно дарение, но от сърце с пожелание усмивката и радостта да се върнат по вашите лица.

Изпратихме ги на съфорумката, която ще си ходи в България и другата седмица след Коледа ще ги внесе.

Отново Весели празници.

# 201
  • Талант на 2012,2013 г.
Включвам се за да прегърна Абет и да и дам кураж Hug Шамарът е силен в първият момент, но ти не се стряскай.Има начини за всичко. И има победа! Hug Heart Eyes

И да благодаря и на онези момичета, които макар и далеч от България станаха съпричастни на нашата болка. Hug

Бъдете здрави! Пожелавам ви топли и светли празници...

# 202
Мари- разчувства ме истински историята ви, толкова е тъжно..
Веднага се сетих за баща си, който обичам безгранично много , за жалост го загубих неотдавна и си представих как ли би се почувствал сина ви, бъдете живи и здрави и дано господ е с вас!

Ще помогна, макар и да не е със някаква солидна сума!

Всичко добро!

# 203
  • Талант на 2012,2013 г.
Тежки нощи и дни се нижат,момичета... с много болка... Боли го денонощно. Не зная как да му помогна за да го облекча.От онкологията изписаха Трамал...не помага, пие Аулин, успокоява само за часове... Моля някоя от вас ако знае нещо обезболяващо, което да му помогне да ми пише. Поне по празниците да не го боли...докато назначат операцията. До сега се сдържах и не го споделях, но тази нощ не издържах... Не мога да гледам как се мъчи и аз да стоя безучастна отстрани. Затова и реших да пиша за да помоля за помощ. Може би някоя от вас ще ме насочи към нещо.Зная, че не е редно и това да искам от вас, но съм отчаяна... Ще бъда безкрайно благодарна и ще го помня докато съм жива. Praynig

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 00:54 от Марѝ

# 204
  • при моите деца .....
Надявам се някой да предложи подходящо болкоуспокояващо.  Hug
Пожелавам ви спокойни дни по празниците и да изживеете истинско коледно чудо!
Мари, надявам се вече сумата да е събрана! Моето скромно участие днес трябва да получите

# 205
  • на брега на морето
Мари, попитай в темата за Рейки, да му пратят енергия...

# 206
  • Пловдив
Марѝ, трябва да ви изпишат по силно болкоуспокояващо. Не знам, как точно стой въпроса с изписване на лекарства по зелена рецепта, но отивай да питаш и настоявай да я получиш. На мен ми  биеха морфин след операцията и нямах болки.

# 207
Включих се с малка сума днес, надявам се да са събрани вече парите и всичко да бъде със щастлив край.  Praynig

# 208
След операцията на счупения крак на сина ми ,когато имаше много силни болки му даваха Оксиконтин, в който до колкото знам има морфин и доста му помагаше ,но не знам как става- дали трябва да се изпише от лекар или може да се купи свободно,макар че се съмнявам. Ужасно е да гледаш как някой се мъчи и ти не можеш да му помогнеш ,Мари,знам и много съжалявам. Sad Кураж! Hug

# 209
  • Талант на 2012,2013 г.
До момента:3282лв. Hug

Общи условия

Активация на акаунт