Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 264
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Някъде на път....
Марѝ, другите вече са пожелали най-важните неща - присъединявам се и аз!
  Hug

# 1 036
Честит юбилей на патерица,Мари!
Желая ти здраве, слънце в очите и топлина в душата ! Всички дни пред теб да бъдат хубави !

# 1 037
Честит юбилей и от мен, Марѝ    bouquet
Здраве и много хубави мигове с близките ти хора. Нека всичко лошо остане в миналото!

# 1 038
  • Талант на 2012,2013 г.

# 1 039
  • Талант на 2012,2013 г.
В момента върви поредното вливане. След петнайсетина дни ще трябва да минем на скенер...

# 1 040
  • на североизток от Рая
 Мари, не знам останаха ли ти сили. Вече си спестявам изказванията, защото не знам дали не ти дотегна да чуваш едно и също. Но ви мисля...И желая положителни резултати за вас след всеки преглед и след всяка тежка и болезнена манипулация.

# 1 041
  • I want it all and I want it now.
Мари  Heart Eyes Hug Praynig
Много сила и съм сигурна ,че ще се справите. Praynig
Как сте днес ?

# 1 042
  • Варна
Мари, тежко е, знам.  Hug
Сега трябва да си спокойна и разсъдлива. Мисли за настоящите задачи и проблеми, за тук и сега. За бъдещето остави само надеждите- каквото е писано ще стане!
Чудеса се случват, искрено вярвам в това!  Praynig

# 1 043
  • Варна
Миличка Марѝ, желая положителни резултати и аз  Praynig Praynig Praynig

# 1 044
  • Талант на 2012,2013 г.
Вливането приключи успешно, момичета. Мъжът ми се чувства значително по-добре. Изпълнен е с хъс и надежда за живот. Много му помагат и вашите постове, които четем заедно. Ако постигаме някаква победа над осмокракото чудовище, то е и ваша заслуга.

Бъдете здрави! Hug Heart Eyes

Чакаме малко вливане на 4 юни и след това скенера.

В момента си е у дома утре ще ходим само за една инжекция...

# 1 045
  • на североизток от Рая
 Като прочета такъв пост от теб, Мари, трепвам! Пълен е с надежда и положителната ти нагласа се усеща.

Вальо, поздрави! Ще се справиш с трибуквената гадост. Приятно е, че четеш и ти. Всички те мислим и ти желаем сила! Имаш прекрасна жена до себе си. Дай Боже всекиму такава жена и такъв син. Всеотдайни!  Hug

# 1 046
Ако постигаме някаква победа над осмокракото чудовище, то е и ваша заслуга.

Крак по крак ще чупим тогава, докато не остане нищо от него!!!  Twisted Evil
Целувки!

# 1 047
  • София
Признавам, че понякога ми се иска да прескоча темата, като се появи в обновените...

Сигурно защото край мен има близък, който не дава признаци, че има желание да пребори рака...
Защото се страхувам да не прочета нещо болезнено, нещо необратимо...

Но от срам пред тези си мисли влизам, чета по диагонал до последния пост и от него разбирам, че дотук сме добре!

А с този си последен пост Мари направо ме отприщи да пиша...!  Embarassed

bouquet

# 1 048
  • на североизток от Рая
 Мари, как сте? Не пишеш вече. Не ми е удобно, че питам, но вече няколко дни не те срещам из темите....Притеснено ми е някак.

Hug

# 1 049
  • Талант на 2012,2013 г.
Нели, благодаря, че попита. Hug Тежки дни имахме и продължават. Страничните реакции на химиотерапията върлуват с всичка сила при моят мъж. За каквото не се сетиш това не го сполетя... Все още е с афти в устата, а във вторник отново влиза за вливане. След това ще чакаме дата за скенер.
Случайно от жена научих за обезболяващи лепенки, които действали много добре при болки. Баща и е бил опериран от същото и с тези лепенки не е имал болка нито ден...

Още във вторник ще помолим доктора да изпише. Но ще трябва да си ги закупим, защото в Токуда нищо не е безплатно...

Някой да има идея какви цени са?!? ThinkingЗащото той е бил опериран в първа градска, а след това са го прехвърлили във раковата болница до гарата и от там са му ги изписвали безплатно. Говорим за преди повече от пет години. Не зная дали ги имат в онкологията в Младост...честно казано с тези хора хич не ми се комуникира след последните разправии около Таргина. Трябваше да го заведем и него и изписаха... Много са сложни нещата... Confused

Ами това е. Тези дни от миналата до следващата химиотерапия мъжът ми ги изкара почти през цялото време в леглото... Не му беше добре, не можеше и да се храни. Отслабна още...

Чакаме скенера с надежда и страх. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 21:59 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт