Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 278
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 050
  • при моите деца .....
Мари,  Hug
Стискам палци за добри резултати на скенера.

# 1 051
  • на североизток от Рая
 Мари, представа си нямах как се чувствате, но не очаквах да чуя, че Вальо е зле. Дано новото вливане да не го събори така.  Praynig Дай Боже резултатите от скенера да са добри...

Мисля за вас, не ми е удобно да питам как сте, обаче.
 Сигурно си скапана от въпроси, неизвестни...

Милата ми Мари!  Hug

# 1 052
  • Талант на 2012,2013 г.
Ще видим какво ще покажат резултатите от кръвта. Да видим показателите и да преценят дали изобщо при това му състояние ще може да се влива.
Много хора ни забравиха, Нели. Телефоните замлъкнаха, съседите ме гледат със съжаление, не разговарят с мен. А защо? Аз имам нужда да поговоря...Неизвестните са много, но това не бива да спира надеждата...

Боби... Hug

# 1 053
Честит половин век, миличка Мари!  bouquet Да запазиш силата и волята си ти пожелавам, макар и с голямо закъснение, но от сърце!
Колкото пъти вляза, все се надявам да прочета, че края на мъките е дошъл и предстои почивка и възстановяване на силите ви, но....Мислим ви всички и се надяваме с вас. Praynig Потърсете тези лепенки, дано помогнат. И дано някой знае нещо за тях и да пише в темата.

# 1 054
  • при моите деца .....
Много хора ни забравиха, Нели. Телефоните замлъкнаха, съседите ме гледат със съжаление, не разговарят с мен. А защо? Аз имам нужда да поговоря...Неизвестните са много, но това не бива да спира надеждата...

Марѝ, ти си много силна жена!
Искрено се надявам и се моля за добри резултати и добри новини!
 Hug

# 1 055
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей,unadaptable...благодаря ти... HugРадвам се да те"видя"...  Да, направих половин век...тоооолкова съм стара вече... Всъщност благодарна съм, че доживях до тези години.

Ще потърсим лепенките в най-скоро време. Но ги изписвали с жълта рецепта. А лекуващия ще го видим във вторник. Така че най-рано тогава ще е...

Боби, винаги си била до мен...но силната жена започна да има своите слабости. Често плача, имам своите страхове, затворих се в себе си, озлобих се... ooooh!

# 1 056
  • на североизток от Рая

Много хора ни забравиха, Нели. Телефоните замлъкнаха, съседите ме гледат със съжаление, не разговарят с мен.

А това защо се случва? Не намирам думи...

# 1 057
  • при моите деца .....
Боби, винаги си била до мен...но силната жена започна да има своите слабости. Често плача, имам своите страхове, затворих се в себе си, озлобих се... ooooh!

Когато имаш нужда с някого да "поговориш" - винаги сме тук!
Пожелавам ти скоро да можеш да се отпуснеш и да си позволиш поне за ден да бъдеш слаба.  Hug
Очаквам скоро да имаш добри новини.
Дано лекарят ви изпише рецепта за лепенките.
Дано се включи някой с повече информация.

# 1 058
  • Талант на 2012,2013 г.

Много хора ни забравиха, Нели. Телефоните замлъкнаха, съседите ме гледат със съжаление, не разговарят с мен.

А това защо се случва? Не намирам думи...

Не зная. Съседката , която е до нас с която често си пиехме кафето сега минава покрай мен с едно:"Здравей" и толкова...Няма значение. Може би хората се страхуват да не ме наранят ако разговарят с мен, знам ли... А телефоните... ооо.. там работата е друга. Някои хора разсъждават така:"Докато той може да ми помага ми е нужен, сега се разболя и не ми трябва". Така е за съжаление...

Боби аз на вас винаги съм разчитала и неведнъж съм го писала. Непознати от виртуалното пространство вие се превърнахте в мои приятели и сте ми непрекъсната подкрепа.

# 1 059
  • Талант на 2012,2013 г.
За вас...

# 1 060
  • при моите деца .....
Мари, пожелавам ти лека седмица!  Hug

# 1 061
  • Талант на 2012,2013 г.
Да пием по чаша кафе, приятели и да си пожелаем една спокойна седмица за всички нас... Hug

# 1 062
  • Варна
Мари..  Hug
Не ги мисли хората, те просто не искат да се натоварват с чуждите грижи. Какво да правиш, човещинка.
Съжалявам да чуя, че сте имали грижи. Все пак, нали химиото е за добро, ще му изтърпите гадните странични ефекти- Трай бабо за здраве!  Grinning Надявам се на добри резултати от скенера!
По въпроса с лепенките не мога да помогна с нищо. Ще потърся някаква информация в дир-а и ако открия ще ти пиша.
Сили и надежда ти желая!   bouquet

# 1 063
  • Варна

Поприказвай си с нас, Марѝ, винаги, когато имаш нужда! Hug

# 1 064
Мари, заповядай на кафе с нас!

Общи условия

Активация на акаунт