Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 218
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 500
Мари, четейки написаното от теб се връщам назад и преживявам отново онази агония...
За Морфина си права - подтиска центъра на дишането и е възможна бърза раздяла...както стана при нас. Обаче и да си безсилен да помогнеш при адските болки е чувство, което те изкарва от равновесие.
Изпитанието ви е от най-страшните, но може пък това да е цената на отвъдната ви среща...
Все пак сме духовни същества в човешко измерение. Тук. А там?
Дано не звуча налудничаво...
Бих искала да отнема част от болката ви, но знам, че не мога...
Прегръщам ви!

Айде сега ! Още малко и всеки който е вземал морфин и умира! Морфина се предписва много често и е безопасен ако се спазва дозата!

# 1 501
  • Талант на 2012,2013 г.
И... ако не се взема в комбинация с пластири Фентанил! Това също е много важно, момичета...

# 1 502
  • Бургас
Морфинът също не винаги помага, за съжаление ... Идва момент, в който и той не действа на болката, въпреки пораженията, които прави на съзнанието... човекът става неадекватен, а пак го боли... Затова, Марѝ, не мислете, че ако можехте да му го давате положението щеше да е по-различно .... тъжната истина е, че понякога просто нищо не помага ...

Марѝ, ...  Hug /отново само това, не знам какво друго да кажа.../

# 1 503
Мари,виртуална подкрепа и от мен… Hug 
Ужасно е да гледаш как се мъчи любим за теб човек и да не можеш да му помогнеш... Знам,че ако можеше ,би отнела част от болката му.  Sad

# 1 504

Айде сега ! Още малко и всеки който е вземал морфин и умира! Морфина се предписва много често и е безопасен ако се спазва дозата!

Не, не умира всеки, който е взимал морфин. Някои раково болни дълго време намират облекчение на мъките си с него, други като майка ми, изтощени от битката, умират на втория морфин... Понякога спасението има страшно лице...

# 1 505
  • софия
Pregrushtam vi Hug

# 1 506
  • Бг
Мари, как сте ? Знам, че въпросът ми звучи тъпо, но ви мисля.

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 10:28 от Alexa_a

# 1 507
  • Варна
Марѝ, минавам, както всяка вечер, за да ви прегърна. Hug
Синът ви е с прекрасна душа bouquet

# 1 508
И аз съм тук... Sad
 Hug

# 1 509

Моля се  да има по-добри дни за теб, Мари и твоето семейство!

# 1 510
Не ти е до празнуване, но аз те поздравявам с Имения ти ден. Искам и ти желая от цялото си сърце да има кой да те закриля. Прегръщам те!

# 1 511
  • Tам през Атлантическия океан
Марѝ ...... следя темата ....  не пиша .....

Много сила ти желая  Hug

'Знаеш ли колко жесток може да бъде твоят Бог, Дейвид? Колко ужасно жесток?... Понякога Той ни кара да живеем.'

Град отчаяние - Стивън Кинг

# 1 512
  • Costa Rica
Марѝ, мисля ви Hug От писане няма нужда.

# 1 513
# 1 514
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, тази сутрин в 10 и 30 часа сърцето на моят съпруг спря...

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 12:00 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт