Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 219
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 485
Не може ли някой анестезиолог да му сложи една система и от там да му влива упойка?

# 1 486
Мари, няма какво да напиша, само те прегръщам силно  Hug

# 1 487
  • София
Не знам какво да кажа.
Навремето загубих мама за един месец (някакъв гаден скоротечен рак) и все се надявах, че при вас нещата ще се развият по друг начин.
Съжалявам, много съжалявам...

# 1 488
  • София
Мари, не знам какво да кажа......просто там съм, отново го преживявам....
Тиха нощ ви желая, на теб сила да придремваш по минута-две  Cry

Вените са колабирали тотално, вливанията са почни невъзможни....

# 1 489
  • Страната на чудесата
Ох, Мари, миличка...толкова много съжалявам, толкова безсилна се чувствам ...Прегръщам ви силно с Цветомир и се моля за трима ви! Не знам защо такава тежка съдба е отредена на най-милите хора Cry

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 00:17 от Lucky Plam

# 1 490
  • на североизток от Рая
 На едната от падащите звезди, които видях, пожелах спокойствие за вас...Дано да е лека нощта ви.

Мари, не мога да напиша нищо друго. Думите останаха някъде. Вече влизам в темата, но някакси свита, няма, безсилна...

Прегръщам те!  Hug

# 1 491
  • София
Марѝ, прегръщам ви тримата и се моля за вас.  Hug

# 1 492
  • София
Марѝ, много от нас "са тук" и съпреживяват... Не е утеха, но е по-добре от каквито и да е стандартни опити за утеха, нали?!  Hug

# 1 493
Много, много зле...

Тази вечер качихме дозата на пластирите. Вчера вечерта му биха Лидол. Беше ми надеждата в него, че ще помогне. Да, ама не! Замъгли му съзнанието, а стенанията от нощес още кънтят в ушите ми...
Тежка нощ беше..., тежък ден, а сега... не зная какво да очаквам. Комбинирам с течен аналгин, аулин, Абстрал/ от него имам още две кутии/ и така притъпявам, но не спирам тази гадна болка.............

Маеи за съжаление няма как да избегнеш замъгляването на съзнанието ... опитай се да намериш таблетки Диаморфин!

# 1 494
  • Талант на 2012,2013 г.
http://apteka.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … D1%84%D0%B8%D0%BD

Това е листовката на диаморфина, която открих в Гугъл. От това, което прочитам виждам, че подтиска дишането и в черния дроб се метаболизира до морфин.

Ние НЕ можем , Troy  да му дадем нищо, което е с морфин или чист морфин, защото точно това казаха и лекарите с които се консултирахме... ще забавят дишането. Аз не искам да го убия, а никой лекар до сега не посмя да си сложи главата в торбата и да изпише подобни обезболяващи...

Не го разбирай като заяждане. Най-малко сега ми е до това. Страх ме е да му дам нещо, което не ми го е изписал лекар.  Peace

# 1 495
.... не знам какво да ти кажа ... явно положението е доста сложно Sad За жалост пластири с Фентанил не е най доброто , но явно че нямате избор. Замъгляването на съзнанието в неговото положение е просто неизбежно и ако трябва да избирам между болки и замъглено съзнание бих избрала второто. Желая ви спокоен ден   bouquet

# 1 496
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря. И на теб. Hug Днес ще е спокоен, защото тече първия ден след слагането на фентанила, а и аз както писах качих дозата с 25 микрограма. Доктора каза, че можем да качим до 250...

В момента сме вече на 225... Малко остава до горната граница и после... не зная.

Та той първото денонощие почти през цялото време спи. Преди време си го държаха по 72 часа. Толкова колкото трябва, но сега вече повече от 1 денонощие не може да издържи. Явно привикна към фентанила. Днес със качените микрограми, въпреки, че те са много малко/но не смея да вдигам рязко, така ми е казал пак доктора, който му водеше химиотерапията/ ще видя какво ще е положението... Rolling Eyes

# 1 497
 Sad Cry  Прегръдки и на теб и на Цвети  Hug

# 1 498
Мари, четейки написаното от теб се връщам назад и преживявам отново онази агония...
За Морфина си права - подтиска центъра на дишането и е възможна бърза раздяла...както стана при нас. Обаче и да си безсилен да помогнеш при адските болки е чувство, което те изкарва от равновесие.
Изпитанието ви е от най-страшните, но може пък това да е цената на отвъдната ви среща...
Все пак сме духовни същества в човешко измерение. Тук. А там?
Дано не звуча налудничаво...
Бих искала да отнема част от болката ви, но знам, че не мога...
Прегръщам ви!

# 1 499
  • с/у ОколоМръсТното

За Морфина си права - подтиска центъра на дишането и е възможна бърза раздяла...

сега вече ме вкарахте в адски притеснения... Tired

Мари  Hug
Нищо не мога да кажа, освен да ви дам по 2  Hug Hug на теб и Цвети!

Общи условия

Активация на акаунт