Защо стана така с този форум?

• 8 933
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
Поли, Октопод вие сте деца, поне от това от което видях от снимките, така че с вас няма да споря...Споделям това което не ми харесва на мен, може другите да не са съгласни....С историята покрай моя бан осъзнах как стоят нещата в бг мама, първо не исках да повярвам, затова наруших бана...После картинката ми се изясни, ама беше спряло да ми дреме тъй като видях, че мога да живея и без форума...В крайна сметка аз смятам, че авторитета на форума бавно, ама славно си заминава...Дано да бъркам все пак...

# 61
В очите на всеки новопристигнал "девственик" форумът е сбирщина от много зли, покварени и падащи си по млада плът. Постепенно претръпва и хард изпълненията стават част от ежедневието му- прави ги с други и му ги правят. Закалява се и остава. И на свои ред чака секс без презерватив с поредния новак. Нежните души .... за тях е болезнено.

# 62
Касита, бях приета много добре във форума като новак, даже съм благодарила за това. Навярно заслугата е както на потребителите, така и моя. Дори съм казвала на новаците, че форума не е пълен със змии и няма нищо страшно...Така че ако се опитваш да ме клъвнеш дай с нещо друго, за да ти се получи...Горе написах това което НА МЕН не ми харесва и явно има за какво, след като е пусната тази тема...А това със закаляването е просто смешно...Да се закалиш тук значи да играеш по свирката на няколко самопровъзгласили се за "стари кучета". Предпочитам да се закалявам в реалния живот, там поне знам кой стои срещу мен и за какво се боря. Има една стара английска поговорка: "Talk is Cheap", така че сама си отговори на въпроса колко значимо е да си някой във виртуалното пространство, при това скрит зад поредния префърцунен аватар...

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:16 от LadyLady

# 63
LadyLady, ако думите ми бяха насочени към теб,  и то с цел да те засегна, щях да ти кажа, че само куха лейка може да се прояви така в онова твое паметно участие в подфорума за Родители, преживели загуба.

# 64
Еми това е...мястото където най-често се среща думата куха лейка, овца, патка, кокошка и тн...забравилa съм ви репертоара.....А иначе простете, че се осмелих да защитя животните и да представя своите виждания в това отношение.  bouquet
...Чак сега като заковаха темата, разбрах каква е историята на Мари и колко тежък е живота и. Ако го бях прочела по-рано, нямаше така да и скоча за това, че колят животни. Пак бих казала какво мисля, но без да бъда груба...Природозащитниците имаме тоя навик да бъдем жестоки с хората, защото сме видели какво причиняват на животните които в повечето случаи са беззащитни...Но преди всичко е човещината и към хората и към животните...а иначе да отсъди Господ кое е правилно и кое не.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:23 от LadyLady

# 65
Е не може чак да искаме форумът да ни разнообразява ежедневието, съгласете се.  Peace

# 66
  • София
Уф, що се занимавам и аз с чужди превземки!

# 67
Поли, Октопод вие сте деца, поне от това от което видях от снимките, така че с вас няма да споря...

Не ти личи да ти кажа. 5 поста след бана имаш и в 2 от тях ме споменаваш. Някакъв вид виртуален мазохизъм е твоето, а краят за всички ни е предизвестен. Аз обаче дълго дъвкани и изплюти потребители не употребявам, така че върви да подскачаш и танцуваш пред някой друг.  Wink

Мари е с този подпис от няколко месеца. Не си искала, не си научила историята зад него. Незнанието не е оправдание и не на нас трябва да се извиниш, а на нея. 

# 68
Извинила съм се, явно тя не приема извиненията ми, но за мен е важно, че го направих и още повече, че си извадих поуката да не бъда груба с хората за това, че не одобрявам нещо което правят или не. Така, че форума може да бъде полезен за тези които не гледат по-далеч от носа си и не са тук за да се правят на голямата работа. Wink

# 69
  • Пловдив
LadyLady предния път аз повиках модераторите. Ти какво отношение очакваш като влизаш напреки?!
С историята покрай моя бан осъзнах как стоят нещата в бг мама, първо не исках да повярвам, затова наруших бана...
И с това като го наруши какво очакваше да стане, да ти изръкопляскат и да го отменят?

И не, форумът не си губи авторитета. Изобщо. Преди 6-7години изобщо не го знаеха, сега го знаят всички. И все повече хора се интересуват и взимат под внимание мнения получени тук.

# 70
Не знам, Янтра с какви хора е заобиколена, но моето наблюдение е, че се шири легенда из нет общността, че сме събрани тука все башка луди, многознайки, натруфени полу-нормални, депресирани, дебелогъзи стрини.
Мен това не ме притеснява, разбира се. Но съм убедена, че и на собственика не му дреме, само да има клик в рекламното поленце, макар и неволно....
Отрезви се и така е по-добре. Иначе позата бе многопластова, но супер фалшива. Хората, които на рояци отлетяха също го разбират, но на тях им пука какво другите мислят за тях и затуй са особено лабилни.

# 71
Може мнението да е, че тук ни е обзела масова лудост, но никой от моите познати не отрича каква сила е форума. Всеки знае, че когато търси нещо в гугъл в първите постове излиза БГ мама, независимо дали е "как да си сменя гумите на колата", "как да сготвя мусака" или "бебето е с температура, какво да правя". А това за мен е особено показателно.

Лейди, колкото и да си мениш козината, факт е, че влизането ти и първите ти появи във форума направиха особено лошо впечатление на много хора. Това, че ти го казват само 2-ма или 3-ма, не означава, че другите не са го забелязали. Ти обаче си си харесала няколко съфорумки и само тях си повтаряш.

# 72
Лейдито, любиият герой на Айнщайн, Дон Кихот, ти праща въздушна целувка и   bouquet Simple Smile
Скрит текст:
Извинете, но вчера се научих да слагам скрит текст и само да се похваля. Wink

# 73
Вай, вай! 
Какво стана с темата?

# 74
Ама е верно, че няма никакви интресни теми, ни-как-ви! Лили Иванова , бла бла бла...Същото е в живота, хората просто си седят и не правят нищо. Shocked Отивам да играя Конквистадор, докат съм свободничка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт