Защо стана така с този форум?

• 8 910
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
Уф, мразя дълги постинги...

# 46

А легенди-дзверове имаше и други - Мама Кенга примерно...

Оооо не.. Мама Кенга си я тача отдавна.. дори мъжът и е от моята кръвна група.  Laughing
Пише си женицата на други подобни места.. досега нищо отрицателно не съм прочел от нея.  Peace

# 47
кенга и тук си пише отново ; ))

# 48
Никой не е споменал Лиска Rolling Eyes Когато старите кучета се отдадат на спомени, това е първото име, което изскача. Grinning

А по темата - засичала съм в последните отговори(незнам колко теми са там - около 10) само за Фатмагюл - много е виновна, горката Crazy Яд ме е, че не го копирах.

# 49
Никой не е споменал Лиска Rolling Eyes Когато старите кучета се отдадат на спомени, това е първото име, което изскача. Grinning

Изме, ама моля те, къде без Лиска

И аз харесвах Бабиейросите, че и с петъчните теми се забавлявах Simple Smile. Много харесвах Дона, имаше и други, но сега не се сещам. Имаше и една Лиска, и тя беше дзвер Simple Smile

# 50
Ех, какъв спам-чат имаше преди три-четири години Crazy Laughing
Бомба, Руска, Лео, Биана, Мина...........
ами Сопрано Mr. Green

# 51
  • София
ах, Сопрано Flutter

# 52
Искате да кажете, че някой знай каква е вината на Фатмагюл?! Rolling Eyes Shocked Laughing

# 53
стана така , защото се вдига егн-то на водещата група ...

# 54
Грешката на форума е, че се управлява емоционално, а ме професионално, с толеранс за старите кучета. Това е някаква криворазбрана принципност, но и проява на чисто човешко отношение. Винаги съм била за човещината, но в бизнеса вреди. След това дори и в полезните теми като влизаш да четеш, има един куп ненужни писания и в един момент ти писва, затова се улавям, че напоследък избягвам бг мама, като влизам в теми за болести. Просто това което търся или го няма или се намира на 38 страница и пак не е сигурно. Клюкарника се изчерпва вероятно заради това, че де що има да се нищи се е разнищило. Безспорната сила на форума са темите за бременни, проблемно забременяващи и родилките. Но тук си има сериозна конкуренция в лицето на зачатие.орг. Там няма ненужни писания и нещо повече майките са много активни, организират протести, ходят пред НС. Тук само се избива парата, това е грешка и се разчита основно на красноречие. Дано сега не отнеса БАН, иска ми се критиката да ми бъде тълкувана като градивна. Лично аз нямаше да се върна тук, ако мама и тати не се бяха показали. Изясних си някои съмнения за себе си.

# 55
Така, че бг мама, разчистете сериозните теми от ненужните мнения, за тях си има цяла секция. Не толерирайте потребители с поведението на Октопод с рокля, това създава впечатление, че форума се управлява непрофесионално. Организирайте социално значими инициативи, неща които показват, че сте социално ангажирани и наистина голяма сила. Не трийте мнения, само защото някой ви е призовал. Смятам, че намесата на мода не трябва да е машинална, а де е плод на разумно решение. Не толерирайте грубото отношение към новодошлите. Форума ви е много полезен, но и пълен с много ненужни неща, така в един момент човек губи интерес. Знам, че тук буквално започва и свършва живота за много потребители, но това ще бъде за сметка на вашия рейтинг...

# 56
Не толерирайте потребители с поведението на Октопод с рокля, това създава впечатление, че форума се управлява непрофесионално.

Изтърпя си бана макар и не достойно. За какво ти е пак да се захващаш с мен?

# 57
Оффф, добре, че дойде в тоя форум LadyLady , за да каже на мама и тати как стават нещата, че на тях не им беше ясно до сега. Грубото отношение тук също може да бъде градивно, ако не се писка като опарена кокошка от всеки, който не е приветлив с отворени обятия. От тук тръгват достатъчно инициативи и е някак смешно да го обсъждаме дори. Рядко се дразня и отговарям на провокативни постове, но два поредни са в повече дори и за моето конско търпение.

# 58
  • София
Грешката на форума е, че се управлява емоционално, а ме професионално, с толеранс за старите кучета. Това е някаква криворазбрана принципност, но и проява на чисто човешко отношение. Винаги съм била за човещината, но в бизнеса вреди. След това дори и в полезните теми като влизаш да четеш, има един куп ненужни писания и в един момент ти писва, затова се улавям, че напоследък избягвам бг мама, като влизам в теми за болести. Просто това което търся или го няма или се намира на 38 страница и пак не е сигурно. Клюкарника се изчерпва вероятно заради това, че де що има да се нищи се е разнищило. Безспорната сила на форума са темите за бременни, проблемно забременяващи и родилките. Но тук си има сериозна конкуренция в лицето на зачатие.орг. Там няма ненужни писания и нещо повече майките са много активни, организират протести, ходят пред НС. Тук само се избива парата, това е грешка и се разчита основно на красноречие. Дано сега не отнеса БАН, иска ми се критиката да ми бъде тълкувана като градивна. Лично аз нямаше да се върна тук, ако мама и тати не се бяха показали. Изясних си някои съмнения за себе си.

hahaha hahaha Забрави най-важното - да  ти определят специален статут, и твоите мнения да са абсолютната света истина, и специален подфорум само за теб!

# 59
В интерес на истината тонът на Лейди засега е кротък, проявете търпеливост към нея. Едва ли е първата, която се опитва да дава идеи на админите и модовете, вероятно са свикнали. Wink

Общи условия

Активация на акаунт