Защо стана така с този форум?

• 8 937
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
И пълен списък на петъчните теми, да не забравите  Wink

# 31
Като заговорихме за Марадона и петъчни, макар че тази е от четвъртък...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331713.0

Недоразвита тема с потенциал  Mr. Green

Ето и от старото творчество на Лабрадора

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331977.msg8653089#msg8653089

ще допълвам ...

# 32
Поли го удари на сантиментални спомени.  Grinning
Аз отдавна искам да питам жените как се справят с възбудата си на работното място, но понеже съм сигурен, че е имало такава тема, пък ме мързи да ровя за доказателства, така и не питам.  Wink

# 33
# 34
  • Galaxy 13197853088
Цитат
Съгласете се, че човек дори и добре да живее, идва момент, в който пуска петъчна тема в Клюкарника.

действайте ...

# 35
Тоя Марадона бил много готин! Joy Ама и Вълкът кви лафове вади!  Joy Joy Joy Те въобще мъжете във форума са готини като цяло.

# 36
  • Стара Загора
Във форума има за всекиго по нещо и ако не намираш интересни теми значи не знаеш какво търсиш!

# 37
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е, хора, сега като погледна отдолу, само някакви неща за турски сериали, турски артисти, турски букви някакви и ако не са само турски, то някой е писал в темата за ВИП Брадър - нещо, също толкова непознато за мен и за което също не искам да знам нищо.

Само такива неща ли са вече интересни за потребителите на този форум Shocked

Явно гледаш темите в Кино и телевизия, а пишеш в Клюкарника.  newsm78

А сериозните теми са в Благотворителния, Деца с увреждания и пр.

# 38
Аз от доста време искам да пусна една тема, но чакам подходящото настроение на аудиторията. Може никога да не им дойде, де.  Mr. Green

# 39
О, пак ли се е появил някой, който желае друг да му прави веселото.

Аз от доста време искам да пусна една тема, но чакам подходящото настроение на аудиторията. Може никога да не им дойде, де.  Mr. Green

Пусни, моля те.

# 40
  • Колибите
Петък е.
И няма петъчна тема ... наистина западнал форум.

Аз в тоя студ не се събличам, да вляза в банята, ти за петък ще ми говориш.

E че ти всеки ден ли се къпеш newsm78?
През зимните месеци аз само в събота.

# 41
  • София
И какво сега, поредната тема! Последната подобна кога беше, преди месец? В крайна сметка, тук има толкова много подфоруми, не е само Клюкарникът и Кино и телевизия! Аз пък, изобщо не обръщам внимание на последните теми отдолу. Явно хората си харесват турските сериали и си ги обсъждат, какво толкова!

# 42
Във форума съм от 2006-та, за мен си е все такъв.
Намирам доста интересни неща, ако искам и определено научавам нови неща и се забавлявам!

# 43
.... Те въобще мъжете във форума са готини като цяло.
Ти пък, Пънки, объркА се нещо - щом сме мъже и сме в женски форум, има нещо сбъркано в нас... нещо гнило в Дания.
Така че, не обърквай ССФЖП, моля те...  Wink

# 44
Има една нова мъжка звезда в подфорума на Родители отглеждащи сами децата си. Човекът си е сложил и снимка, а за 2 дни е разказал почти целият си цветен живот. Ако го вкарате в Клюкарника ще настане веселба, но ви трябва храна за 3 дни към всеки пост.

Общи условия

Активация на акаунт