AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 199
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Den Haag
Момичета, току що отварям запечатан крем-суфле за тяло с африканско масло от шеа и шоколадови трюфели и вътре върху крема има като кафява вода, така ли трябва да е? Развален ли е? На кутията пише дата 03 10 12, това дата производство ли е? Rolling Eyes
Да. дата на производство е. Ако влезеш в страницата на Ейвън във фейсбук ще видиш колко идентични мнение като твоето има за продукта. С една дума не ти е "в ред" суфлето...
Тогава какво да правя? Rolling Eyes

# 601
Момичета, току що отварям запечатан крем-суфле за тяло с африканско масло от шеа и шоколадови трюфели и вътре върху крема има като кафява вода, така ли трябва да е? Развален ли е? На кутията пише дата 03 10 12, това дата производство ли е? Rolling Eyes
Да. дата на производство е. Ако влезеш в страницата на Ейвън във фейсбук ще видиш колко идентични мнение като твоето има за продукта. С една дума не ти е "в ред" суфлето...
Тогава какво да правя? Rolling Eyes
ами може да се върне, но за всеки случай попитай представителя от какво може да е... Годността е 3 години от датата на производство, не мисля, че ще е с изтекъл срок, но от какво е не знам...

# 602
Със сиг суфлето ти не е наред. И аз си го поръчах и оределено не е такова каквото го описваш. Моето е супер, явно съм извадила късмет.

# 603
[Тогава какво да правя? Rolling Eyes

Връщаш го на представителя си, защото не е годен от това което описваш.
Имаш възможност в рамките на три месеца да върнеш продукт поради негодност или некачественост. Датата на опаковката е датата на производство. Представителят ти  е задължен да ти го вземе и да ти върне парите като му стормират сметаката със сумата на върнатия крем.Това става горе долу след до три-четири седмици.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 19:51 от bubanka

# 604
Лободова, наред е суфлето! Съжалявам,че влизам в противоречие с повечето от вас, но така трябва да е продуктът. Това кафявото не е развалено,а е шоколадът в суфлето,разбърква се и се хомогонезира сместа.
Няма неприятен мирис или неприятна консистенция,нали,няма други смущаващи признаци?
Моето суфле не ме притеснява, а е като описаното от Лободова.

# 605
  • Den Haag
Лободова, наред е суфлето! Съжалявам,че влизам в противоречие с повечето от вас, но така трябва да е продуктът. Това кафявото не е развалено,а е шоколадът в суфлето,разбърква се и се хомогонезира сместа.
Няма неприятен мирис или неприятна консистенция,нали,няма други смущаващи признаци?
Моето суфле не ме притеснява, а е като описаното от Лободова.
Благодаря   bouquet Разбърках го и си е наред, мирише хубаво и при нанасяне е приятно  Peace  bouquet

# 606
Феята, чак пък така да трябва да бъде   Laughing Hug.                                      
Моето си пристигна съвсем нормално,еднородно.После от топлото пусна мъничко кафява течност.Сега в момента пак е еднородно(вероятно съм я измазала  течноста или от хладното се е "прибрала"  Wink).

Диана,  ако не ти харесва го върни, ако ти харесва аромата го задръж.

# 607
  • на североизток от Рая
Диди,  Hug!

При мен се получи така със суфлето с тайландски лотус. Обаче кутията беше почти попривършила  и не страдах много. И аз го поразбърках с една клечка, консистенцията ми хареса, не миришеше странно и го ползвах до края. Сега пак имам от същото суфле, но при него не се появява вода.
 Дали е от партидата, дали от неправилно съхранение, не знам.
 Вода се появи през лятото, а аз съхранявам всичко на стайна температура. Може да е било от горещината.
 Знам доста момичета, които държат козметиката си в хладилник.

# 608

Мисля да си поръчам пудрата Luxe, не е късно някой да ме спре  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 19:53 от bubanka

# 609
  • Бургас
Е, ако трябва да сме честни - Avon не е много био. Продуктите са пълни са с парабени и разни метил-гадости. Напълно наясно съм с това, но ги ползвам с надеждата да не ме убият скоро  Laughing

# 610
Феята, чак пък така да трябва да бъде   Laughing Hug.                                      
]
Съжалявам че и аз влизам в противоречие но щом в суфлето има течност значи нещо не е наред. Получава ли се разделение на консистенцията значи продукта не е съвсем ОК. Беше ми се случило веднъж с суфлето за лице а Шеа. Беше течностно. Върнах го с заменка. новото което получих си беше точно суфле- перлена кремообразна маса и нищо течно в нея.

Измазах го преди нещо да се втечни.

# 611
Мисля да си поръчам пудрата Luxe, не е късно някой да ме спре  Heart Eyes.

Спирам те!

ако агент иле е Ангела то аз съм Дяволчето.
Вземи си я, на тази цена  в К03 с хубава отстъпка ще е страхотна придобивка. Рускините както постнах по-горе я хвалят като ги запитах, и като визия казват с огледалото и златистата кутийка било много фешънско да я извадиш да си напудриш носа ... дори и да нмаш нужда от напудряне.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 19:52 от bubanka

# 612
Оф, те рускините много различен вкус от моя имат  Laughing.И като знам какви мазни отпечатъци остават на това покритие,хич не ми е фешън  Crazy.Много по-важно ми е какво има вътре, опаковката може да е само в плюс. По описание ми звучи много хубаво,на картинка също ми харесва.Скоро ще я видя.Но ако някой има неприятни отзиви, да сподели сега .... Heart Eyes

# 613
Оф, те рускините много различен вкус от моя имат  Laughing.И като знам какви мазни отпечатъци остават на това покритие,хич не ми е фешън  Crazy.Много по-важно ми е какво има вътре, опаковката може да е само в плюс. По описание ми звучи много хубаво,на картинка също ми харесва.Скоро ще я видя.Но ако някой има неприятни отзиви, да сподели сега .... Heart Eyes

Не си казала не съм ти намерила  Hug
Моля заповядай

_____________________________________________________________________-

Всегда была поклонницей эйвонских пудр, подходили они моей капризной коже с недостатками, пока производитель не стал "совершенствовать" свою продукцию тем самым отбил желание покупать пудры.
 Но недавно появилась новинка "Люкс", в надежде, что она будет хорошей, я сделала заказ консультанту. Придя домой тут же решила опробовать новинку. Внешне пудра красивая, огромное зеркальце внутри и нормальный спонж. Но при нанесении на кожу я разочаровалась. Помол мелкий, сама пудра матовая, но она имеет какой-то светоотражающий эффект, из-за которого невыгодно подчеркиваются мелкие недостатки кожи, подчеркивается рельеф. Кожа у меня жирная, но лицо сильно стянуло после нанесения тонкого слоя пудры, поэтому я представила какого это будет для сухой кожи... А через полчаса появился снова жирный блеск...
 Считаю, что эта пудра больше для идеальной,ровной кожи, такой какая бывает лет в 13-17 без прыщей, без каких-либо морщинок и изъянов. Для остальных - только под тональный крем.

На фото оттенок fair silk. Он хоть и смотрится абсолютно матовым в коробочке, но на коже проявляются светоотражающий эффект.

В общем - пудра на выброс. Единственный ее плюс - это большое зеркало.

Компактная пудра LUXE, ультралегкая, с частичками белого сапфира, призвана обеспечивать матовое покрытие и роскошное бархатное сияние. Покупала я её за 450 рублей.
 Упаковка у пудры очень красивая, массивная, золотая и блестящая. Правда на упаковке остаются следы от пальцев. Но в целом очень красивая, такую не стыдно достать из сумочки) Очень удобное и большое зеркало. Пудра очень легкая, сама по себе серьёзные недостатки не скроет, нужен под неё тон или корректор (но это в случае прыщей и красных пятен). Оттенок подошел мне идеально. Всего в линейке 2 оттенка – Light Medium Silk и Fair Silk, которая у меня.Пудра приятно пахнет, мне почему то кажется что абрикосами))) Она отлично тонко ложится, на лице незаметна и хорошо держится. Очень довольна пудрой. Наношу кистью,мне так удобней, спонжики я не люблю, поэтому оценить родной спонжик от этой пудры объективно не могу)
 Из минусов могу отметить, что пудра на долго не матирует, кожа у меня комбинированная, так что приходиться пару-тройку раз поправлять в течении дня. А также к концу дня немного течет и забивается в складки. Но так на моем лице ведут себя все пудры.

Как же долго " облизывалась" на эту пудру, но долго душила жаба. Эх, почему она ослабила свою хватку?! Наверное, подвело новогоднее настроение и красивые слова консультанта. Пришла пудра, почти сразу протестировала и сразу же разочаровалась. Разочаровалась это очень мягко сказала. У меня жирная кожа, рассширенные поры, есть черные точки. Пудра почти ничего не маскирует, а просто проваливается в поры! Поры кажутся такими огромными! Такой "эффект" был только от "био детокс" буржуа. Как долго матирует эта пудра, я не знаю, т.к смыла эту "красоту" почти через час(ждала чуда, вдруг лучше станет, но). Отдала сестре (у нее сухая и ровная кожа), хоть она и не любитель пудр.

# 614
Като стана дума за странна миризма, хайде и аз да попитам. Моята поръчка пристигна и разбира се веднага изпробвах нещата. Нека споделя първо за тези, които харесах и съм доволна от тях, а именно-ексфолиант за тяло с ванилия на Naturals  и балсам за коса с арганово масло до тук добре. При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред. При вас с кофти миризма ли е това кремче или само при мен е така? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт