Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Заповядай. Тези неща трябва да ги има в листовката.

Това, че имаш + тест, не значи, че си в О. Тестът не гарантира съществуването на овулация, а само ни ориентира кога да я очакваме. О. може да настъпи от 12 до 48 ч. след положителен тест, но няма гаранция, че фоликулът се е спукал. Успех!

# 676
супер, мерси много. Има го в листовката, но без да пише коя линия какво е, и примерната снимка не е на цялата лента, а само  на двете чертички, та се обърках коя каква е. Благодаря за уточнението, ще почне едно бебеправене сега:)

# 677
Благодаря, Весиии! Hug  Ами ехографа беше от тия върху корема дето се плъзгат, а не вагиналните. Не знам дали има значение какъв е.
Йоана, здравей. Линията която е по близка до чертата макс е тестовата. Щом тя е  по-тъмната значи до 48 часа очаквай О. Simple Smile Сега е момента да действате  luvbed
П.С.
Аз докато напиша и Весето вече ти даде подробен отговор Simple Smile

# 678
  • София
Кристи, не искам да обиждам никого, но ФМ е невъзможно да се направи с коремен ехограф! Просто нищо не се вижда точно през корема.
Да не ти казвам, че моята киста в действителност излезна два пъти по-голяма, отколкото показа коремния ехограф. Изобщо не му вярвай на този метод.

# 679
Веси, и аз така мисля. Не е ли вагинален - няма да покаже вярна информация. То аз исках само профилактично да ме види. Ама тя като чу, че правим опити и вика - ще ти го замеря фоликула. Ама нищо, простено й е на жената, нали не е АГ. Сега като чух и твоето мнение и определено няма да се доверя на резултатите.

# 680
  • София
Само да кажа, че готвя новата темичка.
Ако не успея тая вечер, че имам малък ангажимент, то утре ще я пусна. Simple Smile
Аз пък изпращам лелката и ще видим дали довечера ще можем да се отчетем или ще трябва да изчакам до утре.
А за Дани вече взех да се притеснявам...

# 681
И аз влизам да хвърлям по едно око,какво се случва с Дани,но виждам ,че я няма! newsm78
Дано всичко е наред и като влезе да е с добра новина! Praynig
Веси,извинявай,че те връщам пак към хим.бременност,но искам да те питам от 2-те чертички до зацапването или идването на цикъла колко време беше при теб? Rolling EyesПри мен беше 3 дни и сега се чудя дали да ходя да ме гледа,въпреки че тя ми каза,че всичко ще е ок и ако не съм правила тест даже нямаше и да разбера,че е имало нещо!

# 682
Ехо здравейте и от мен къде се губи  наистина Дани цял ден надничам да ни зарадва ама тццццц.При мен още я няма лелката чуда се да правя ли тест днес ми е 13 ден от О Thinking

# 683
 Здравейте, и аз цял ден надничам за Дани. Надявам се и вярвам, че всичко е наред.

Моя резултат от Цитонамазката излезе днес. Ми, както се изразява док.- "като девственица- I-ва гр." Пожела ми Успех и да се видим с хубави новини следващия път Simple Smile

Междувременно си взех ето това ( традиционна билка за жени), която балансира женския цикъл:

Четох много добри отзиви. На опаковката обаче пише "Не се препоръчва за бременни" и трябва да съм внимателна с приема.

ПС Ето и темата за Витекса- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514744.0;all

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 18:59 от Tonichka

# 684
Здравейте момичета,чета ви но не пиша,реших да се включа  с един въпрос.Пия дуфастон 16/25 ден,та въпроса ми е,нормално ли е гърдите ми да ме болят от него,станали са огромни,както и този непрестанен глад,който ме гони.До сега не съм пила,този препарат,с ПКЯ съм.Пък нейскам да качвам повече кг,2 г се боря с тия кила, вече ми писна.Успех момичета,прекарасни сте. Heart Eyes

# 685
Аз пия Дуфастон от 1 месец и наистина гърдите ми бяха по-болезнени от друг месец,но за апетита не съм усетила промяна! Simple Smile

# 686
Общо взето си е нормално,предвит препарата,ама чак от 2 ри ден да ме болят,затова се зачудих,а за глада направо.... ooooh!Пък дано продъжлават да ме болят,ама от друго. Mr. Green

# 687

anny

Скрит текст:
Защото и аз съм с ПКЯ ( все още не диагностицирана, видяхме многото фоликули преди 10-ина дни) и само чета ти препоръчвам да прочетеш за Витекса, който съм постнала по- горе. Препоръчва се при СПКЯ. Може да помогне, няма да навреди. Аз го почвам от утре.

# 688
Тоничка,това изглежда добро,ще се пробва,от другия месец,чее аман от хормонални хапове. #2gunfire   bouquet

# 689
  • София
Бибо, аз имах доста дни от теста до прокървяването - около 12 може би. Но слагах Утрогестан, може би той е забавил нещата.
Тоничка, този Витекс трябва да се прием с повишено внимание. Аз не бих го пила без лекарска препоръка, но ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт