Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Весе почти посточнно тъй като миризмата е доста силна, след като се обичаме  и като отида да се измия и миризмата се усеща

# 661
sao на него даваш ли му някакви витамини да пие - може от тях да е или от някакви хранителни добавки

# 662
Криси той пиеше мултивитамини даже по собствено желание сега прави почивка но не мисля че е от тях защото от преди това е проблема оф даже незнам дали е проблем
а миризмата наподобява на белина, ако не миришеше толкова сигуно нямаше да ми направи впечатление но сега си мисля че има нещо не както трябва

# 663
sao, това е нормална миризма.

# 664
Sao ... не мисля, че трябва да се притесняваш от това. И при нас се е случвало това. Не знам на какво се дължи, повечето мнения са, че е на това, с какво се храни мъжът, но съм забелязала има периоди, тази миризма я няма. Но има и такива, когато тази миризма я има няколко дни, та дори и постоянно ...
Не знам, доколко е нормално, както казва Алекс, но не си първата, и други приятелки са ми го споделяли ...

# 665
Моля те,кажи,че и на мен няма да ми дойде този месец ..... Simple Smile))

# 666
Алексче наистина ли мерси за отговора ти, трябваше да започна с това ...незнам може би това че е доста силна ме накара да се замисля, но щом е нармална няма да се психясвам
Тоито благодаря ти така съм по спокойна като чуя и ващо мнение и че не е единичен случай и аз незнам на какво се дължи но преди не беше  така, а сега от доста време и даже е неприятно на ще  го преживея  smile3503

# 667
  • София
По принцип се случва, но е възможно да е и някаква бактерия. Няма обаче как да сме сигурни. Изчакайте според мен и се наслаждавайте. Simple Smile

# 668
Това е отговор на проф. Сираков от "Майчин дом" на подобен въпрос:

"Здравейте.
Нормалния мирис на спермата е точно като на белина. Това е т.н. "алкален дъх". Спермата има алкална реакция и затова дъхът й е такъв."

# 669
[[/quote]
[/quote]

Хехе излезна ми име на врачуваща! ха-ха, с най-голямо удоволствие, само да те надуша!

# 670
Благодаря ви момичета добре че ви има  Hug

# 671
[/quote]

Хехе излезна ми име на врачуваща! ха-ха, с най-голямо удоволствие, само да те надуша!
[/quote]
Да,определено юабелязвам,че на който му предречеш да има бебе,става  Grinning Grinning Имах едно време такава приятелка,каквото кажеше-ставаше  Laughing Hug

# 672
И аз да питам едно въпросче:
Бях ви казала, че ходех на профилактичен при гинеколога си( тя не се занимава с репродуктивни проблеми). Та тя ме гледа на обикновен ехограф и каза, че доминантния ми фоликул е 11 мм, това беше вечерта на 9-ти ден. Каза ми, че в близките 2-3 дена трябва да се спука. На мен обаче ми се стори рано, защото по принцип при мен се пука, когато достигне размер 21-22 мм. Но наистина на 11 и 12 ден теста за О. беше положителен. И сега се чудя дали спукания фоликул е бил годен за оплождане. А дали има вероятност да не е видяла размера правилно, все пак ехографа е бил обикновен(не вагинален).   newsm78 Ама и аз все си намирам теми на размисъл.  Mr. Green Питам по-скоро от любопитство, а не от притеснение.

# 673
  • София
Кристи, не мисли такива неща. Това никой не може да го гарантира. Никой не може да предвиди дали яйцеклетката е качествена.
Да направим обаче една проста сметка. Ако фоликулите ти растат като моите с 2 мм. и не забравяй, че О. може да настъпи до 48 часа след положителен тест, се получава следното:
9 ден - 11мм.
10 ден - 13мм.
11 ден - 15 мм.
12 ден - 17 мм.
13 ден - 19мм.
15 ден 21 мм.
При 17-18 мм. яйцеклетката вече е качествена. Така че, не го мисли толкова!  Hug
А в крайна сметка ехографът какъв беше?

# 674
Здравейте момичета,
и ние все още продължаваме с опитите, нищо че не пиша. Сега се включвам с едно питане. Вчера за първи път реших да си направя тест за овулация. И едната чертичка е видимо по-тъмна от другата. Та въпроса ми е, можете ли да ми кажете коя е контролната линия и коя е тестовата т.е моята по-тъмна линия е тази, която е по-близо до линията MAX. Това означава ли, че съм в овулация или не? Не знам как да кача снимка за да го обесня по-добре. Пропуснах да кажа, че теста е на oview.

Общи условия

Активация на акаунт