Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, аз съм малко по-късно - 27-28.
Ивче, кой набор си ти?

# 646
Обаче аз ще си посъбера малко от прашеца на Криси newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28

# 647
Весе- 88 съм.

# 648
  • София
Е, значи ще си догодина. Аз съм '87.
Абе къде остана Дани наистина? Дано дойде с гръм и трясък и  EFP

# 649
  • Варна
Брюнетче, Пивалче, Принцеска, Пуканка, Иви... и да не изпусна някой... Благодаря за стиснатите ви палчета...
Принцеска, много те мислих теб с този развален лифт на Пампорово...
Иви, на мен също името Ева ми харесва... аз не се казвам така, но името е едно от любимите ми...
Брюнетче, това твое сутрешно неразположение май ме съмнява...  newsm53

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:22 от Ева Б.

# 650
  • София
Еве, аз теб съм те изпуснала...Какво се случва около теб?
Наистина ли се казваш Матилда? Супер интересно име. Това ми беше любимата книжка. Simple Smile  Hug

# 651
Набързо прочетох, че като последна седмица работна преди празниците и е някакъв ад в работата  Tired

И аз ще посъбера от прашеца На Криси   newsm79  newsm79  newsm79 newsm79   Hug

Пивал ЧЕСТИТО и от мен!!! Много лека бременост, и едно здраво, сладко малко вързопче на финал:)
За кафенцето по едно на ден няма проблем да се пие, бях чела някъде, но и аз без него не мога, сутрин ставам пускам кафето и след това всичко останало:)

Дани ни държи под напрежение, дано скоро да се появи и потвърди двете чертички Praynig

А за откриването на ски сезона гледах по телевизията и колко народ имаше лелееее, като кошер бяха накацали на мед:)

Айде чакаме и Еве да Не се похвали тази седмица и още много  EFP EFP EFP

# 652
Еве,наистина имаш красиво и интересно име! И не е толкова често срещано. Simple Smile Относно неразположението..не смея нищо да си мисля или да се надявам. Защото обикновено греша. Каквото има да стане-ще стане! Hug

# 653
Дани вече прекалява!!!  Naughty То бива да ни държи в напрежение, ама нейното на нищо не прилича.... Тази сутрин и едно "Добро утро" не каза...... newsm78
Евче, как развален лифта на Пампорово бе Shocked.... не съм разбрала. Добре, че не съм знаела .....ама те са много всъщност, не сме попаднали на него  Wink
Нинка, Hug на многото работа, бездействието му е решение  Joy

# 654
Здравейте, момичета, набързо ви прочетох и да ви пожелая хубав ден! Hug За сега толкова от мен, че имам много работа. Дани, къде си, чакаме те с двете чертички  Hug
Аз довечера съм на кънки. Simple Smile О мисля, че вече мина при мен.

# 655
  • Варна
Принцеска, така казаха по ТВ...

# 656
Здравейте мацки  Hug
Принцеске супер за ските аз пък никога не съм ходила но и ме е страх а и студа не обичам..
Обичам снега особенно да гледам как вали но тук няма
Дани наистина прекалява време е да престане да ни държи в напрежение
Стискам палци на  всички нечакащи няма да ви  изброявам че ще пропусна някой
Аз имам един чъпрос милото от известно време има странен мирис на спермата и незнам това нормално ли е на някой случвало ли се е ?

# 657
sao чувала съм, че мириса може да се промени от някой храни и особено много от люто и чесън  Simple Smile

# 658
Криси тя миризмата е постоянно една и съща (странна) от известно време независимо какво яде и взех  да се замислям на какво се дължи

# 659
  • София
Саше, кога я усещаш точно тази миризма?

Общи условия

Активация на акаунт