Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Принцеска,докладвай веднага и ти! Wink Как си изкарахте?

Ивче,и ти се загуби тези дни? Как си? Hug

Дани всички я чакаме да ни зарадва! Дано всичко е наред! Praynig

# 631
Секси-    bouquet  гледам уикендите да ги запълвам с най-различни любими и не толкова неща, идат празници и много ангажименти ме гонят отделно, общо взето инак съм пушка двуцефка, не се оплаквам...вие как сте? Освен,че твоето мило е много мило и те поглезва:)

# 632
Сладурка си голяма! Simple Smile Пушка двуцевка  Laughing как ги измисляте такива лафчета с Принцеската! Можете да оправите настроението на всеки! Hug Иначе аз съм добре,на работа съм и смятам да изпия още едно кафе,че много ми се пие. Но сутринта хич не ми беше добре..повдигаше ми се,виеше ми се свят. Sad Добре че премина.

# 633
Добро утро сладурки:)

Слагам едно кафенце за доразсънване, че аз определено имам нужда, че малкия две нощи кашля и не съм спала, и отивам да ви чета  Hug

# 634
Мацки, на Пампорово бях! Снегът е чуден! Хубаво беше, ама мноооооого народ. Голям гъчкальок  ooooh!
Иве, на Банско милото ще ме води живот и здраве за 10 дни ... още не сме решили кога точно. Това ще си е истинска почивка....
Пуканке, направо ти завидях, за дето си гушкала такива малки сладки душички......

[... с най-различни любими и не толкова неща
Ами сподели какви са тия неща  newsm78 Тука нали сме си свои... айде казвай!

# 635
то и на мен понякога ми се повдига настроението от глупостите ми  Mr. Green
Няма как , трябва и да поработваме, между другото и аз вече пия 2ро кафе, голям фен съм му.
Кога не очакваш Ц? Аз мине не мине и забравям кой кога не чакаше, да ме прощавате, не е нарочно.

Ивенце- стискам ти палци да не се дотътри гадната дъртачка

# 636
  • София
Ивенце, не съм се наспала просто. Сутринта ходих до личната за оная ваксина дето я отлагах. Сега нали съм в М. та я бихме и така. Нямам търпение да мине тая седмица!  Hug
Танче, какси бе душа? Нещо ми липсваш напоследък. Вчера си четох онова стихче, което ми беше публикувала и се разчуватвах пак!  Hug

Даниии, къде си?  Hug

# 637
Аз мине не мине и забравям кой кога не чакаше, да ме прощавате, не е нарочно.
Мине не мине вземи да пиеш по едно Гинко Билоба.... че ще почне и по-страшно да става  Joy

П.П. ей, да не се обидиш.... аз така съвсем приятелски де  Hug

# 638
Здравейте момичета! Отдавна не съм ви чела и писала, но сега наваксах  Laughing
Честито на виделите две чертички. Видях, че пивал вече се е преместила в темата за августовските мами  Hug Hug Hug
На всички вас и искам да ви пожелая коледното чудо да ви споходи по-скоро и да ви донеса повечко късмет с моя прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 639
Ами аз не чакам на 22-ри. Още малко остана пък ще видим дали ще се появи гадината. Засега нямам никакви симптоми,добре се чувствам като изключим неразположението рано сутринта. Относно кафето..и аз не мога да живея без него! Даже си мисля като стане бебчето какво ще правя,смисъл ще пия най-много по чаша на ден. Все пак си е кофеин.

Принцеске,радвам се,че сте си изкарали хубаво!  bouquet На Банско ще е още по-хубаво,сигурна съм!

# 640
  • Пловдив
Аз си пия по едно кафе, дано не е проблем. Просто не мога сутрин без него.
Май избързах със записването в другата тема, но пуст мерак. Обаче не мога да не ви наглеждам и вас, така свикнах да си споделяме. Hug  Hug  Hug

# 641
Принцес - така е, беше страхотно Wink  хайде пожелавам ви по едно Коледно чудо  stork-girl stork-boy
Секси - по въпроса с кафето - и аз съм така. Аз пия по едно, но рано, когато стана за работа и по - силничко.
Ако има причина ще го намалявам, какво да се прави Wink
Май сме се събрали предколедно "не чакане" - аз съм на 21-22-ри.

# 642
Ти се подбъзиквай, ама аз си я пия Гинко Билобата заради крайниците, че зимата ставам на кокал  Mr. Green
чакай да мина под прашеца, аз никога не съм събирала хмм:)

Весе, това противогрипната ваксина ли беше?

Секси- ми дано не дочакаш, аз например никога няма симптоми и винаги ми е трудно да кажа какво що ще стане...успех!

Пивче- и аз съм си мислила как ли ще ми е да се местя в друга тема, да ми има човек ядовете хаха   Hug

# 643
  • София
Ивче, не, ваксината е такава, дето ми е време за нея просто през тази годин - дифтерия и тетанус.
Успех на всички нечакащи скоро.
Ние пък ще се трудим по Коледа. Simple Smile

# 644
Ахаа, и аз трябва да видя кога ще трябва , нали там по годината, в която си роден ...сетих се.
Весе и на мен се пада 14-15ти ден от Ц точно на 24-25 ,12 така,че милото само ще го коткам хахах

Общи условия

Активация на акаунт