Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте. Тук съм. Попрочетох набързо.
ПивалчеHug Честито и леко бременеене!
Дани, стискам палци и на теб!
Сега се връщам да чета по-подробно. Гушкам ви всички!

# 616
Хей,девойки,никакви ви няма днес! Както всеки уикенд. Simple Smile Ние преди малко бяхме на гости на едни семейни приятели,и така хубаво намачках и нагушках хлапенцето им,че се чудя горкото как ме изтърпя. Grinning Но явно е свикнало. Но пък много ми хареса как се залепи за милото и почти не се отделяше от него. Heart Eyes А сега,въпреки,че се връщам от гости съм гладна като вълк. Shocked Не знам какво става тези дни отново ме е обзел страшен апетит. И ще похапна малко. ooooh!

Весе,ти как си? Hug Нещо се изгуби тези дни?

# 617
  • София
Добре съм Брюнетче. Simple Smile
Отсъствахме от София просто.  Hug

# 618
Супер! Сигурна съм,че сте си изкарали страхотно. Simple Smile Чакам и Принцеската да се появи сега. Дано и тя си е изкарала добре.

# 619
Наистина сте се покрили тези дни  Wink
Много интересна темичка, като ми се натрупат страници за четене ми е голям кеф.
Бях на лекар, но за съжаление след като си тръгна ми изникват много въпроси. Може би вие ще ми помогнете.
Бях в О, фоликул 7мм. Това означава ли, че опитите преди прегледа са били излишни, т.е. фоликула не е бил спукан?
 Peace

# 620
  • София
Няма как да си в О. с такъв малък фоликул. И няма как да се види кога си в О., това не личи на ехографа, може да се види колко е голям фоликула и дали вече се е спукал.

# 621
  • Варна
Добро утро!!!
Желая на всички хубав старт на седмицата и много хубави новини с по две чертички...
Иначе при мен... нищо особено - бебеправим за удоволствие и Не чакам в сряда...
Прегръщам ви...

# 622
Добро утро и от мен,пожелавам на всички лек понеделник и приятна предколедна седмица,гушкам ви и дано да имаме много EFP EFP EFP Laughing Laughing Laughing

# 623
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен!
Навън вали и е мрачно и студено. Пожелавам на всички ни да видим двете чертички, които да ни сгреят душичките и да ни направят най-щастливите жени на земята.
Май в неделя всички са  luvbed, посещаемостта на темичката е била много слаба  Wink.
Аз съм добре тези дни, с изключение на това, че снощи ме гонеше яко безсъние и сега дремя на бюрото. Дори ПМС ми минаха. Не ми е зацапвало този месец все още, дано и да не зацапа  Praynig.
Стискам палци на момичетата, които очакват тези дни да видят своите така желани две чертички.
Късмет, момичета!

# 624
Здравейте и от мен в това мрачно утро!

Хайде на по едно хубаво кафе!

Еве,стискам палчета да те пропусне лелката в сряда и да видиш  EFP

Пожелавам на всички една лека и спокойна седмица! Hug

# 625
  • Пловдив
Добро утро!
Секси, мерси за кафето!
Ева, стискам палци.
Дани, Нели какво става с вас??? Чакам добрите новини.
На всички много  Hug и хубава и спорна седмица!!!

# 626
Сладурани, добро утро!!!
Тука съм ...изчетох ви на бързо, дано не съм пропуснала нещо съществено!
Честито на Пивал! Красиво и безпроблемно бременеене!  Hug
Дани, хайде казвай как са нещата при тебе! Да честитим ли?!?  Hug
Секси, кафето ти е секси като тебе  Wink Благодаря ти, създъде ми красота в този твърде грозен ден!
Ева, Hug ти как си бе разкош??? Как е по Варна?
Нелка, Блу  Hug Hug
Веси, къде си? Хайде идвай, че се затъжих....
Ивелинке, много, ама много ми липсваш!  Hug Ела, моля те...сгрей ми душицата клета!  Hug
Всички други девойки да не се спотайват, а да се явят понеделнишки на оперативка!  Naughty
Хайде - колкото е смрадливо днес времето, толкова по-готино да ни е настроението днес! Напук!!! Hug

# 627
Добро утро Simple Smile
Хайде на оперативкаа Simple Smile
Принцес разказвай за откриването на сезона, как беше?
Привал - честито лека  и спокойна бременност ти желая.
Ева, Блу - стискам палци да не дойде....
Веси хайде идвай тука ... Simple Smile
Секси - мерси за кафето, с удоволствие ще си пийна, защото днес рано сутринта пропуснах Sad
Аз вчера бях на гости на една малка 15-дневна госпожица, просто разкош, малка спокойна буболечка Simple Smile,деня ми стана още по - хубав, като добавим и една вече пораснала 3 - годишна сладурка, която направо ме разтапя всеки път, когато я видя.
Хайде приятен ден от мен и успешна предпразнична седмица  Peace

# 628
  • София
Тук съм момичета, просто няма нищо ново около мен.
Брюнетче, мерси за кафенцето.
Какво става с Дани, какви са новините?
Гушкам ви всички!  Hug Hug Hug

# 629
Ха ,добър да е деня ! И благодаря за кафето, ще си сръбна без капка свян!

Танче- как бяха ските? Ти на Банско за откриването ли беше? Можеше да се засечем,при нас от банката беше организирано.
Един господ знае какво сте правили вечерта след ските, знам ги аз тия...хаха  Twisted Evil

Дани- хайде бе , жена! Чакам от вчера, наситени или не чак толкова ДВЕ чертички.
Весе- имам чувството,че не си в топ настроение днес  newsm78
 Hug

Еве- ти как си? Между другото искам да кръстя дъщеря си, ако имам такава : Ева или Ема, много ми харесва! Обичайте се , пък бебето скоро ще довтаса:)

Общи условия

Активация на акаунт