Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 514
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Мерси Тоничка! Hug Кеде са всички? Аз готвя и хвърлям по едно око! Mr. Green Между другото на теста не видях 2-ра черта ,но се вижда на по-силна светлина мястото, където трябва да се появи! Да се надяваме, че имплантацията е била по-късно, или самата О! Hug

# 601
Дани, стискам палци, според мен тестовете са положителни!  Hug

# 602
  • Варна
Ох, Дани, да дойда да ти донеса един тест... Simple Smile
Любимия сега отиде до магазина и до аптеката за тест... но аз съм сигурна, че ще е с една черта, но заради него...
Казах му да вземе Шуърчек... че не знам друг... а като ви чета май има значение какъв тест ще си взема... и кога трябва да го направя?

# 603
Виждам, че имаме хубави новини Пивал - честито, мила! Лека и прекрасна бременност!
Само не успях да разбера какво става с Дани и Иветоnewsm78 или изпуснах да прочета? Дани - има ли .. няма радост?  newsm78

# 604

Съншайн, лекарите, дето ти назначават лечение, което само още повече обърква организма ти, ми изглеждат съмнителни. Дли да не си смениш лекаря  Thinking
Такова слънце е навън, че чак не ми се седи в офиса! Хубав ден на всички   bouquet

Скрит текст:
Ще ходя и на друг ендокринолог да види жлезата и да каже как е. Както и консултация с него да видим какво ще ми каже, но не е много от говорящите и може и да се наложи и при друг да ходя....
Кристиша, той си беше объркан и преди само, че сега стана още по-зле защото ме лекува ендокринолог отделни и гинеколог отделно и всеки си лекува неговото, което мисли че е проблем. Да, ама аз какво да правя като 2 м. съм без цикъл и сега след дуфастона не ми дойде а до днес трябваше?! Какво да си мисля, че скоро ще умирам или знам ли и аз какво. Явно при другите с проблеми с щитовидна няма такива липси на цикъл и ме гледат и те като извън земно - в темата. Laughing
Винаги всичко да ми е различно на мен, не може да е друго яче.
Поне преосмислих приоритетите си и продължавам да се изтезавам с лекари, докато не открия причините или докато не си съсипя психиката от борби с лекари. Wink Като гледам и такива случаи има, че какво да си мисля че съм различна като и аз съм човек в тяло с подобни проблеми...Само тая гадост с щитовидната дори не съм си и мислела, че ще ми се случи или някога ще ми е проблем. А то какво се оказва от всичкото ми ровене и четене, че това тсх води до повишен пролактин от там ми се потиска овулацията и оскъден цикъл или липсващ. Забавно баш на мен, а аз си мисля че имам проблем с хипофиза да ама не. Да, ама изобщо не искам да ми свършва цикъла на тези години не съм го поръчвала така. Не, че има към кой поръчки да давам но все пак и аз искам да бъда майка на децата ми. То пък кой не иска...Извинявам се за дългописа.
Не съм се отказала, просто се изморих от борбата която не е от скоро. Peace

Съни, от тестовете лентички, които ми бяха подарък с тестовете за О! Тест-лентичка обикновен!
Ще видим утре, тогава ми е 30-ти ден! Пивал, Алекс, вие какви тестове направихте?
Дано е каквото искаш. Hug

Секси, Съни, Тони- сладурчести, как сте?
Сънка- не се изтървавай,че изпаднеш ли в отчаяние, все така ще ти върви, човек привлича, това , за което мисли, бъди позитивна и ще видиш, това е ясно като бял ден, лека полека...ще видиш!
Скрит текст:
Аз май не много добре, без овулация и без менструация все едно не съществувам на този свят! За пръв път в живота си копнея да ми дойде и то толкова силно, че нищо друго не е важно за мен сега! От всичко това зависи шанса ми да имам дете като нормална жена. Не съм в отчаяние, просто ми е гадно от всичко което се случва уж трябваше да се оправят нещата като лекувам щитовидна, а то още по-голям батак.
Иве, я кажи как стават децата без овулация щъркела ли ги носи? Sad Просто ме боли извинявай за поста.

# 605
Добро утро момичета.Днес ще има ли две чертички.Ева как се чувстваш. Laughing

# 606
  • Пловдив
Добро утро!!!
Дани първият ден от последния м е на 19.11. И аз съм топла и имам температура. Сигурна съм, че скоро ще се насити чертата  Hug.
Хубав и бебеносен ден!  Hug  Hug  Hug

# 607
Добро утро! Simple Smile Хайде на почерпката

Къде сте тази сутрин? Искаме още положителни тестчета!

# 608
http://motivirai.me/images/chasha-kafe.jpg Това трябва да е кафето за добро утро момичета как да го направя да се вижда  Sad Секси много хубаво кафенце........

# 609
Добро утро момичета
Секси мерси за кафенцето
Хайде вадете положителните тестчета да ме зарадвата и днес
Аз днес съм на работа а така мразя да съм в неделя но какво да се прави трябва...а и времето е едно подтискащо поне да валеше сняг (много го обичам) но няма
лек ден 

# 610
  • Варна
Добро утро и от мен!!!
Тази сутрин правих мекички... може би за да се успокоя след едната чертичка на теста снощи... Simple Smile Сега чакам 19-ти за да дойде лелята и да се залавяме отново да се гушкаме...
Дани, чакаме твоят тест...
Хубав ден!!!

# 611
Ева, шуърчек не отчита с точност преди деня на очакваната м. Рано е било за тест, така че стискам палци.

# 612
  • Варна
Simple Smile Ами значи ще си чакам до 19-ти... Simple Smile

# 613
 Еве  Hug , надявам се че е било рано за теста. Пък и да не видиш този месец двете чертички няма да склоняваме глава. Празниците ще бъдат много бебеносни, вярвам  Simple Smile
Секси, кафенцето е супер, благодаря! И твоето Нелка, въпреки, че е инкогнито.
Относно това как да го изкарваш

Скрит текст:
аз качвам снимките тук http://kachi-snimka.info/ , копирам линка към снимката, поставям тук. Копирам и давам "Вмъкни изображение" Има начин и да се намалява размера на визуализираната снимка, но не съм го разучила.  Wink

Аз съм решила да стартирам проекта "Влизане във форма" За ПКЯ е хубаво да се свалят излишните килограми. Аз имам 2-3 такива, тъй че 2 в 1. Ще атакувам гадните фоликули с едно балансирано хранене, а в същото време ще изчистя нежеланите мазнинки.

По този повод обяда от мен

Ще украсявам елхата в къщи и съм решила новото, което ще добавя тази година да са 3-те щъркела, които ми подариха приятелките за 1-ви Март  Grinning, след това ще се отдам на разкрасителни процедури.

На откриващите ски сезона- весело  Hug

# 614
Здравейте момичета!

Не съм писала тези дни, но не е имало с какво да се похваля, а и започна празничния сезон и са едни рождени дни, коледни партита......снощи в 5 съм си легнала (сутринта де) и сега яко ми тежи главата  smile3517

Днес най-накрая ще украсяваме  вкъщи и елхата, да внесем коледно настроение, че не остана време, а с  нищо не съм готова и подаръци още не съм купила. Тази година много се излагам!

При мен лелката си замина и съм пак в играта както се казва, а в четвъртък съм на лекар за цитонамазка и рутинен преглед и се надявам всичко да е ок!

Честито на pival и на всички останали видели  EFP - лека и безпроблемна бременност.
Ева, Дани - търпение и не се отчайвайте. Щом няма М, има надежда.....

Хубава неделя ви пожелавам - насладете и се на макс, че е много кратък тоя уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт