365 тайни от моя живот

• 925 582
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 155
Липсва ми времето, когато приятелките ми живееха тук и можехме да се виждаме и общуваме редовно

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 22:00 от Gianna

# 4 156
  • В Космоса
Намразих религиите неистово! Досега мислех, че са нещо малко мистично, поучително и спасение за бедни души, сега се убедих, че вредят повече, отколкото помагат на изгубените. Close

# 4 157
Изключително са ми неприятни хора, които се сещат за мен само тогава, когато имат нужда от услуга или помощ, а след като съм се отзовала, дори не благодарят.

# 4 158
  • при моите деца .....
Изключително са ми неприятни хора, които се сещат за мен само тогава, когато имат нужда от услуга или помощ, а след като съм се отзовала, дори не благодарят.
И аз страдам като ме използват....
А го позволявам...

# 4 159
  • тук-там
Започвам да забравям лицето на татко....А е толкова скоро!   Cry
И защо по дяволите нямам и една негова снимка при мен?

# 4 160
Хем искам, хем не ми стиска да ида на сафари в Африка.

Пътуванията и прикюченията ме държат жива. Стиска ми и на сафари да отида, но скоро не се очертава дори пътуване до Пловдив  Tired

# 4 161
Ще се правя на щастлива,но няма да съм,защото ще ми липсва онова парченце,което дава смисъл на цялата картина.Надявам се тъгата в очите ми да не ме издаде.

# 4 162
От известно време имам красива, щура, невъзможна, откачена мечта, чието изпълнение не зависи дори на 1% от мен. Осъзнаването, че няма да се сбъдне ме прави тъжна, но не мога просто така да я изтрия от ума си. Мисля си, че точно това е, което се съдържа в понятието мечта, всичко, което зависи в някаква степен от собствените ни усилия е цел. Но пък постигането на целта никога не е толкова сладко, колкото сбъдването на някоя невъзможна мечта. Досега никога не ми се е сбъдвала  мечта. Tired

# 4 163
Яд ме е, че живота ми е скучен! Живея в рутина, а си мисля, че съм на този свят, за да покажа и изживея повече, да постигна повече. Неудовлетворена съм от сегашния момент, искам динамика и да съм в центъра на събитията, а в същото време съм ужасно нерешителна. Наистина си мисля, че мисията ми в този живот е по-различна, но не я постигам Thinking Rolling Eyes

# 4 164
Вкарвам се в една и съща въртележка за пореден път, а сама си знам резултата. И аз не мога да разбера защо. Tired

# 4 165
Винаги когато искам да свърша някаква работа с цел да помогна нещата се объркват излизам аз виновната и си търпя последствията  след това  Rolling Eyes

# 4 166
Започвам да забравям лицето на татко....А е толкова скоро!   Cry
И аз съм така... А се минаха 2 год и половина.. Искам да го сънувам здрав и усмихнат, но винаги се явява в сънищата ми болен, както беше през последните си месеци. Мамка му, защо?! Много ми липсва моят тати   newsm45

# 4 167
Вече четири години и половина не мога да забравя ужасните последни моменти и на моя баща Cry Иска ми се да си го спомням него си, както си беше, но все ми изниква и другото. Травмата е голяма, не се превъзмогва толкова лесно. Но поне лицето му не съм забравила и се надявам никога да не стане!  Heart Eyes Praynig

# 4 168
Наскоро разбрах каква диагноза са ми поставили след биопсията на кожата на главата от преди 4 години и едва сега ми стана ясно, че заболяването е много сериозно и най-страшното не е загубата на косата. Скоро ще си поръчвам тупе, вече губя окосмение и по цялото тялото (за което нямам нищо против). Най-страшното не е това, защото се очакват и поражения по вътрешните органи. Все още не мога да повярвам, че страдам от толкова сериозно автоимунно заболяване (лупус нещо си) и ми се струва много яко, между другото - тялото унищожава само себе си - наистина ми звучи яко.  Simple Smile

# 4 169
Започвам да забравям лицето на татко....А е толкова скоро!   Cry

Cry
 Hug

Важното е, че го пазиш в сърцето си. На 10 март стават 6 месеца от както моя татко го няма, все още не вярвам, че се е случило, сънувам го постоянно и съм толкова щастлива в сънищата си. Успокоява ме мисълта, че си е отишъл бързо и безболезнено, а през деня е бил весел и усмихнат, и съжалявам, че не успях да си вдигна телефона, когато ми се обади час и половина преди да се случи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт