365 тайни от моя живот

• 925 776
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 715
  • София
Най-накрая имам място, което да наричам "вкъщи" и да го мисля и чувствам наистина. И е прекрасно, знам, че има някой да ме чака, да ме изслуша и всичко. Адски щастлива съм по тоя повод, обаче мъничко ме е страх да не го изгубя всичко това и това е най-тъпото - не мога да се отпусна и бъда напълно щастлива, заради този глупав страх, неоснован на нищо при това.

# 8 716
 Нямам място, което мога да нарека "свой дом". Никъде не се чувствам наистина вкъщи - уютно, сигурно, топло....Ужасно много искам да създам своя дом, но засега не се получава.

# 8 717
  • София
5. 9 дни закъснение. Знам причината, но ме е страх да направя каквото и да е.

# 8 718
Облекчение, изтощение и благодарност.

# 8 719
имам заседнала буца на гърлото от години наред , виждам вината си ,тежи ми ,а мислълта за това не ми дава да спя

# 8 720
  • В един копнеж!
Понякога вътрешно си навивам глупости в главата...от скука вероятно, защото "обичам" да ми е гадно  Crossing Arms  Когато вършим нещо заедно, се чувствам като във връзка. Е, ако през повечето време си мълчим някоя вечер, като тази, все едно сме чужди съжителстващи твари. Даже нямам никакво желание за него  Laughing Не го чувствам близък в такива секунди, незнам защо.  TiredЗнам, че е за супер кратък момент, но все пак го има. На мен ми харесва да вършим нещо, да сме дейни, насам-натам, да отмятаме задачи...оле, сега ни е някакъв заспал период. Не мога да се науча, че не всичко става и протича, както на мен ми се ще.  Confused

# 8 721
Ако можеше децата да развеждат родители щеше да е чудесно, но уви, ще се търпим всички дружно в това подобие на семейство.

# 8 722
Мислех, че човек априори се обича. Установих, че греша. Вече 11-та година се уча да се обичам. Нямам представа още колко време ми е нужно, но с всеки изминал ден се чувствам по-уютно в себе си.

# 8 723
Как искам да си подредя личния живот.  Не излизам почти никъде, останах без приятели- хората с проблеми не са много желани приятели. Как да стане магията...

# 8 724
Изпитвам ОГРОМНО чувство на вина за дето направих аборт. Трябваше да го задържа.

# 8 725
Чувствам се ужасно, от 3 дни плача непрекъснато, яла съм само 1 вафла и вода, косата ми почна да пада, получавам кризи. Просто нямам желание да ходя на училище, изобщо нямам желание да живея. Сигурна съм, че не е трябвало да се раждам и просто искам да си замина буквално или преносно.

# 8 726
Aoi ♦ Hug
Тъжно ми е и болно, когато наблюдавам как все повече млади хора са завладяни от проблеми, депресии и прочие, които в последствие се отразяват жестоко на организма им и психиката.

# 8 727
  • Другата България
Чувствам се ужасно, от 3 дни плача непрекъснато, яла съм само 1 вафла и вода, косата ми почна да пада, получавам кризи. Просто нямам желание да ходя на училище, изобщо нямам желание да живея. Сигурна съм, че не е трябвало да се раждам и просто искам да си замина буквално или преносно.
Вместо да пишеш тук и да си губиш времето потърси помощ-приятели, близки, дори психолог.  Peace

# 8 728
Вместо да пишеш тук и да си губиш времето потърси помощ-приятели, близки, дори психолог.  Peace
недей ще видиш че всичко ще се оправи и аз като тебе плача 3ти ден без да спра  Hug

# 8 729
Не пиша тук, но искам да пожелая на всички, имащи нужна - много кураж, сила и желание за борба. Вярвайте в себе си и в благоприятния изход на нещата, може да ви звучи банално, но е истина.

Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт