365 тайни от моя живот

• 925 755
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 730
Чувствам се ужасно, от 3 дни плача непрекъснато, яла съм само 1 вафла и вода, косата ми почна да пада, получавам кризи. Просто нямам желание да ходя на училище, изобщо нямам желание да живея. Сигурна съм, че не е трябвало да се раждам и просто искам да си замина буквално или преносно.
Hug ще мине. Един ден, ще се чудиш как си могла да се дерзаеш за това. А дотогава.. я се усмихни. Виж слънцето, виж снега за толкова много неща си струва да се живее, а защо си на този свят??? Със специална мисия, но още не е време да я узнаеш. Ти самата си специална и уникална. Flowers Bouquet

# 8 731
Aoi ♦, през последната 1 година често изпадах в подобни състояния,които сама си причинявах.Сега усетя ли ,че започвам пак да се самонавивам си припомням ,че в живота ми има поне няколко хубави неща,които си струват.Най-лошото е,че когато дойда на себе си осъзнавам,че всичко е наред,дори е прекрасно,а aз драматизирам прекалено много.Мисля,че е много важно сами да си даваме кураж. Hug

# 8 732
 ooooh! То бива,бива наивност,ама моето граничи с глупост.  ooooh!И децата сигурно мислят по трезво от мен,ама аз не та не,сляпа съм за това което не искам да видя  smile3515 Sneaky noear

# 8 733
  • София
Aoi, всичко ще се оправи. Говори с приятели, излизай и най-вече мисли позитивно.  Hug

И като сме почнали с училищните неща - учих и се старах адски много, за да вляза в специалността, в която съм, водеше се тази с най-високите балове, много желана и т.н., а сега ми е някак... не знам, мисля че съм разочарована, очаквах нещата да са на далеч по-високо ниво, а за момента не е така, все повече се опасявам, че в университет се ходи само за диплома, защото знания оттам, ако не седнеш сам да направиш всичко, няма да получиш.

Все повече се улавям  и че търся алтернатива за професия и знам, че ако успея да сбъдна това, което планирам, наистина висшето ще остане просто една диплома.

# 8 734
Чувствам се ужасно, от 3 дни плача непрекъснато, яла съм само 1 вафла и вода, косата ми почна да пада, получавам кризи. Просто нямам желание да ходя на училище, изобщо нямам желание да живея. Сигурна съм, че не е трябвало да се раждам и просто искам да си замина буквално или преносно.
Същото положение.Половината ми коса опада,остави,че си бях слаба,отслабнах двойно повече,направо вече не мога да се гледам...

# 8 735
Беше ми трудно да поддържам прилична фигура след първото раждане....а сега след второто, имам чувството че никога няма да се върна в някакви нормални размери.
За 2ри път се налага да сменям гардероба...и да прибирам дрехи, които по никакъв начин не могат да ми станат, а съм носила само до преди година.
Дори режима, който винаги е действал при мен...този път след 10дневно стриктно спазване доведе до отчайващи резултати.
Утре ще си взема направление за ендокринолог и на преглед, т.к. изследванията които пуснах преди около 3седмици са доста отчайващи.
На моменти това ми действа супер скапващо, макар с всички усилия и подходящи дрехи да се привеждам в добър вид.

# 8 736
дъждовното време е това което ме описва най-добре

# 8 737
  • Варна
Колкото повече погрознявам, толкова повече ме уверяват, че ме обичат! Confused

# 8 738
Това, което ще напиша сега, ще стои като кръпка на дреха, имайки предвид последната страница, но какво да се прави, настроението не знам кога ще се промени, за да чакам.... Whistling Направо се разкапвам от удоволствие от някой ден насам. Вкъщи е топло, парното работи на мах във всички стаи, навън вали, а аз седя на прозореца, долепила съм си носа като 5-годишно дете на стъклото и гледам как дъждът се стича по стъклото. Обожавам да гледам навън или да спя, докато вали. Точно това правя сега, не съм излизала от 3 дни и не се стягам изобщо да се показвам, докато дъждът не спре. Вкъщи правя каквото си искам, с нищо не се съобразявам. Даже телефона си не вдигам, ако видя, че ми звъни някой, с когото не ми се говори. Обичам такива моменти на безвремие, все едно, че съм тичала дълго и преуморена спирам за миг да поема дъх. Мисля, че създаването на личен душевен комфорт за кратки времеви отрязъци много ми е липсвал, докато бях активно работеща. Душевното равновесие е от безценните притежания, които трябва всеки да си набави по какъвто и да е начин.

# 8 739
Разбрах, че годеницата на най-добрия ми приятел му изневерява и сега незнам какво да правя ...

# 8 740
  • Варна
Ето това вече е много гадно.

# 8 741
На мене ли го казваш.. такава дилема вода със себе си, че направоо... Нито мога да му кажа и да им разбия семейството, амаа да си замълча и да гледам отстрани как продължава да го прави на глупак..

# 8 742
Разбрах, че годеницата на най-добрия ми приятел му изневерява и сега незнам какво да правя ...
Поговори с нея. Кажи й, че знаеш всичко и да вземе мерки или ще му кажеш. Нека да се стресне. Все пак сгоден не значи женен, и ако не е в негов интерес да бъде с тази жена, даже добре ще постъпиш, ако го предупредиш. На твое място така бих постъпила. Все пак, ако си затраеш щастието му е обречено. А и няма ли да се обвиняваш, ако не си (а си можела) предотвратила един провален брак?

# 8 743
  • В един копнеж!
На мене ли го казваш.. такава дилема вода със себе си, че направоо... Нито мога да му кажа и да им разбия семейството, амаа да си замълча и да гледам отстрани как продължава да го прави на глупак..

Абе, а започни първо дали изобщо са семейство?! /Не го разбирам това?!Той изневерява или тя изневерява, обаче още си викат семйство.Друг път!/

# 8 744
  • В един копнеж!
Трепетно ми е! Утре ще разбера отговора на важен за мен въпрос. Нямам търпение, за да се зарадвам или да отмина с въздишка. Радвам се, че последната година се научих да отминавам несполуките без да си ги слагам на сърце. Живея по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт