365 тайни от моя живот

• 925 662
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 745
Разбрах, че годеницата на най-добрия ми приятел му изневерява и сега незнам какво да правя ...

Освен ако не се бориш за нейното място, най-правилното ще е да замълчиш.

Да, знам, че масово форумът ще посъветва друго. Съмнително спасение дебне отвсякъде.

# 8 746
Не, не се боря за нейното място, ама и аз незнам какво да направя.. мисля, че най-добрия вариант наистина е да поговоря с нея и да я стресна. Защото пък така като си затварям очите имам чувството, че го предавам.

# 8 747
Не се бъркай, в момента е  без значение предаваш ли го или не.

# 8 748
Разбрах, че годеницата на най-добрия ми приятел му изневерява и сега незнам какво да правя ...

Освен ако не се бориш за нейното място, най-правилното ще е да замълчиш.

Да, знам, че масово форумът ще посъветва друго. Съмнително спасение дебне отвсякъде.

Ако вече бяха женени, бих казала, че е по-добре да се замълчи. Но, годеници...... Имала съм подобен случай, чудех се какво да направя, пък споделих с най-добрия му приятел - и от там нещата се "разсъхнаха". Дали постъпих правилно? Все още си мисля, че да, но от друга страна, трябва да си на 100 % сигурна, че тя наистина му изневерява.

# 8 749
Не се бъркай, защото накрая ти ще изядеш ла*ната.

# 8 750
Не, не се боря за нейното място, ама и аз незнам какво да направя.. мисля, че най-добрия вариант наистина е да поговоря с нея и да я стресна. Защото пък така като си затварям очите имам чувството, че го предавам.

Да, и аз имах същото чувство, колебаех се - от една страна - много добър приятел, от друга - женска солидарност, историята на "изневеряващата" девойка беше със старо гадже, ама май не беше много старо, от друга страна, приятелят ми беше много изгодна партия, много си беше паднал по нея, и .... когато се заговори за годеж - споделих с неговия приятел, видях, че нещата се развиваха много бързо и "на сляпо" - в крайна сметка реших, че ако толкова много я обича, това няма да повлияее на избора му. Е, разбира се, че повлия, дали за хубаво, дали за лошо..... Беше много отдавна.

# 8 751
Ако става дума за човек, на който държа бих му казала. Семейство не започва да се гради с изневери.  Peace

# 8 752
Еми с него сме приятели от деца, отгледали са ни като брат и сестра едва ли не, а нея я познавам от 3 години, когато двамата се запознаха и не сме чак толкова близки. Той я обича, свикнал е с нея, живеят заедно от 2 години.. аз открай време си мислех, че тя няма кой знае какви чувства към него, ама си мълчах и се радвах за тях. А сега...  ooooh!

# 8 753
Аз бих казала. Това, че може аз да изляза виновна, никак не ме притеснява- какво от това? По-добре да ми се разсърди, отколкото да живея с мисълта, че съм станала съучастник на жената, която го лъже  Peace

# 8 754
Не става въпрос за пазене на "нея" или "тебе". Готова ли си да поемеш отговорността за два разбити живота? Коя си ти, че да определяш на кого какво? А той дали ще ти е благодарен?

Ако не им е добре заедно, рано или късно ще се разделят. Но не е твоя работа да се месиш, особено, заблуждавайки се, че помагаш.

И с поста на Бижу съм много съгласна, но дори това не е водещото съображение.

Прекалено много услужливи стрини има на тоя свят, няма нужда да стават с една повече.

# 8 755
Не става въпрос за пазене на "нея" или "тебе". Готова ли си да поемеш отговорността за два разбити живота? Коя си ти, че да определяш на кого какво? А той дали ще ти е благодарен?

Ако не им е добре заедно, рано или късно ще се разделят. Но не е твоя работа да се месиш, особено, заблуждавайки се, че помагаш.

Прекалено много услужливи стрини има на тоя свят, няма нужда да стават с една повече.
Не е ли по-добре сега да се разделят, отколкото след като имат дете? Ако им е толкова добре заедно, той ще го преглътне...Пък ако някой трябва да поеме отговорнотта за разбите им животи- то това е изневеряващата дама...
Дали ако той знае истината ще я избере за спътница в живота и майка на детето му?

# 8 756
Готова ли си да поемеш отговорността за два разбити живота? Коя си ти, че да определяш на кого какво? А той дали ще ти е благодарен?
Точно това имах предвид с поста си! Peace

# 8 757

Не е ли по-добре сега да се разделят, отколкото след като имат дете? Ако им е толкова добре заедно, той ще го преглътне...Пък ако някой трябва да поеме отговорнотта за разбите им животи- то това е изневеряващата дама...
Дали ако той знае истината ще я избере за спътница в живота и майка на детето му?

Не е по-добре, нито за тях, нито за теб. Нито знаеш той какво знае, нито дали тя е бременна, нито тези неща имат значение, защото не си Господ да съдиш и раздаваш.

Но ако запознатата ревнува, че виж, тази хем я обичат, хем не я свърта, или пък иска да я измести, или просто я сърби устата, никой не може да я спре.

Правя си труда да пиша само за да не се лъже колебаещата се (ако още се колебае), че ще направи добро на някого с приказки и за да е наясно какво прави, ако се засили да го прави.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 03:01 от Н.

# 8 758
Тя ако е решила да се раздрънка, "спасявайки" приятеля си, ще го направи, каквото и да ѝ наговорим тук. После със сигурност ще съжалява, защото последиците са непредвидими и ще се стоварят и върху нея, но каквото човек си направи сам, никой друг не може да му го направи.

# 8 759
Аз връзка в случая нямам  Laughing Но щях да светна най-добрия си приятел, че бъдещата му жена го мами
Всеки има различни понятия за съвест и морал и колкото и да повтаряте вашата гледна точна няма да убедите всички в това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт