365 тайни от моя живот

• 925 651
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 760
Но щях да светна най-добрия си приятел, че бъдещата му жена го мами

Най-много да останеш без най-добър приятел.

# 8 761
Аз връзка в случая нямам  Laughing Но щях да светна най-добрия си приятел, че бъдещата му жена го мами
Всеки има различни понятия за съвест и морал и колкото и да повтаряте вашата гледна точна няма да убедите всички в това.  Peace

Знам, че ти нямаш, но питаш "не е ли по-добре..." и ти обяснявам защо не е по-добре.

Не се опитвам да убедя никого да си сменя понятията, а да покажа невиждан ъгъл за тези, които се чудят какво да им влезе в понятията.

Чек и Бижу го правят с по-малко думи, евала!

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 01:49 от Н.

# 8 762
Добре де- ако те сгодени и бъдещия съпруг изневерява какво предпочитате- да разберете истината  навреме или най-добрата ви приятелка да знае, но да си трае?

# 8 763
Аз съм написала какво смятам за правилно в отношенията.  Peace

С изневеряващия бъдещ съпруг ще се оправям, когато и ако ми се наложи. Тук има толкова възможни сценарии, че можем да разтегляме ако-та до утре.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 03:00 от Н.

# 8 764
Егоиста не би казал на приятеля си, за да не си разваля собствения рахат и да не влиза в излишни драми за самия него.
Добрия приятел ще знае дали точно на този човек /потърпевшия/ трябва да му се каже или е по-добре за него да живее в неведение. Т.е. те, след като са най-добри приятели, би трябвало да са си говорили по темата така или иначе и да се знаят гледните точки и на двамата. Има хора, които предпочитат, ако това им се случи да не знаят и да не бъдат информирани. Предпочитат блаженото неведение.
Смятам, че трябва да му каже, след като наистина са най-добри приятели. Ако бяха просто познати, не толкова близки приятели, съседи и т.н. - тогава няма смисъл да си вре носа там, където не и е работа.

# 8 765
  • София
Не бих казала подобно нещо.  Naughty Не се чувствам Бог.

# 8 766
Посредника е л****. Така казват.
Нещо между двама си е -между двама.

# 8 767
 Казвала съм, макар и не на годеници, и както каза Бижу- изядох ла*ната. Вече знам, че това са отношения между двама.

# 8 768
  • Бургас
Ако приятелството е истинско няма да се развали.Не може да загубиш нещо, което нямаш.Ако любовта е истинска, няма да се разделят.Много е просто.По-добре на 20 да те поболи и да започнеш отначало, отколкото след време да осъзнаеш, че живота ти е бил една лъжа.
Разбирам гледната точка и на двете позиции и наистина е трудно да избереш как да постъпиш. Rolling Eyes

# 8 769
3 страници - да каже ли да не каже ли, стана ДС.

# 8 770
Не се бъркай, защото накрая ти ще изядеш ла*ната.
+1

# 8 771
Аз бих искала да знам,но всеки сам си решава. Rolling Eyes

# 8 772
  • София
Една колежка напуска. Всъщност от доста време очаквах да го каже, и сега е факт.  Това е третата колежка за една година. И всички сме като едно семейство в офиса в нашият отдел. И ми е кофти днес, но от друга страна съм радостна, че ще е на по-добро място от тук. Рано или късно вероятно с всички от отдела ще стане така, че да напуснем, само се опасявам, че аз ще се задържа по-дълго време вероятно. Защото нямам чак такива връзки, не съм чак толкова ценна за някой или пък да ме искат да друго място.

# 8 773
Дойде време пак да пиша в тази тема.

Скрит текст:
Много ме е яд на шефката, че постоянно търси начин да ме натисне, за да ме принуди да напусна. Аз пък нарочно се инатя и не напускам, за да не й правя кеф, ако ще и да направи невъзможни условията ми на труд и заплащане. Знам, че ме принуждава да напусна и затова няма да напускам, за да не й правя кеф, пък ако ще и на мен да ми е зле. Като в оня виц съм "Не е важно аз да съм добре, а на теб да ти е зле." Ама понякога ме хваща яд на такива хора, че съм способна да прегриза себе си, ако трябва, само и само да не им доставям кеф.  Close

# 8 774
15 години имах луда и много високо платена рабата, свързана с много нерви, труд 24 часа, много отговорности, много и различни хора.
Сега работя сама на тишина, на спокойствие и ми е адски добре, но няма пари.
Тайната сега ми е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт