365 тайни от моя живот

• 925 531
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 215
velvetvoice това е един добър повод за сдобряване   Peace

Страх ме е да призная пред себе си, че отново ще си разбия главата...

# 4 216
Имам една леля, която обичам, но която е прекалено властна (има две мнения - нейното и грешното). Днес се скарахме, и за кой ли път се опита да ми вмени вина. Направо съм бясна, цял ден не мога да се освестя - отивам в Кауфланд да пазарувам, вземам нещо, слагам го в най-близката количка и си заминавам с нея, а след мен една жена ме моли да и върна количката ...

# 4 217
Едно от най-важните неща в живота било да се научиш да се радваш на малките неща...Значи е крайно време да се науча да се радвам на заплатата си...Simple Smile

# 4 218
Едно от най-важните неща в живота било да се научиш да се радваш на малките неща...Значи е крайно време да се науча да се радвам на заплатата си...Simple Smile

УНИКАЛНО! Хахаха, как ме развесели само! Пиши ме и мен в отбора на оптимистите  Joy

# 4 219
Някои от споделените тайни ме разсмиват ,други ме натъжават,но на никого не споделям това.

# 4 220
Много ми е болно. Мъж ми има рожден ден днес, а ние не си говорим. Като си помисля, на повечето празници сме така.

velvetvoice, представи си, че този човек изведнъж изчезне от живота ти! Как би се чувствала?
Сега готова ли си да му простиш вече? Hug

Честит празник и на двама ви!

И за да не е спам, мразя да чакам. В състояние съм да престана да посещавам козметичен салон, да си сменя личния лекар, да игнорирам познати, които не ценят времето ми. Особено чувствителна съм на тема "време", откакто имам дете - да ми губят времето означава да ограбват детето ми индиректно, защото през всяка изгубена минутка съм можела да бъда с него. Crossing Arms

# 4 221
Никога не се вслушвам във себе си, а имам много силна интуиция, последствията затова са на лице сега....

# 4 222
Някои от споделените тайни ме разсмиват
Laughing
Мене момичето което сподели , че пресолило майонезата, ме разби, смяла съм се цял ден заради нея. Laughing
С най-добри чувства, не запомних коя е потребителката, но изпращам голяма Hug

# 4 223
  • при моите деца .....
Чувствам се притисната..... каквито и старания да правя не виждам светлина в тунела или поне помощ от съпруга ми.....

# 4 224
  • На ръба..
Много съм обидчива, не понасям да ми го говорят на висок тон или да ми се репчат насреща..засягам се като малко дете... Cry

# 4 225
Много ме дразнят хора, които взимат последното от ... нещо и не изхвърлят празната опаковка.

# 4 226
Много съм обидчива, не понасям да ми го говорят на висок тон или да ми се репчат насреща..засягам се като малко дете... Cry

Това все едно аз съм го писала... Когато ме обидят често плача тайно, губя си съня, пада ми и малкото самочувствие, което ми  е останало...

# 4 227

Това все едно аз съм го писала... Когато ме обидят често плача тайно, губя си съня, пада ми и малкото самочувствие, което ми  е останало...
И двете все едно аз съм ги писала... Rolling Eyes

# 4 228
Имам отвратителният навик да се заяждам и нагрубявам хора, които принципно са ми приятни. Една непровокирана вербална жестокост ме обзема когато някой е мил и умерен. После пък посвещавам дни на това да компенсирам лошото впечатление, което съм оставила. Луда работа!  Rolling Eyes

# 4 229
Злопаметна съм  Twisted Evil И то до такава степен,че не съм способна да простя и грабвам всяка удобна възможност за да върна тъпкано.....и дори тогава не ми минава.
Свкитата са ми особен трън в очите и никога няма да изпитам към тях друго освен омраза.Настръхвам като се доближават до сина ми и съм способна да избода очите на свеката ако ме ядоса.
До такава степен са ми черни че ако някой ден дойдат на моите ръце не бих ги погледнала.... всичко помня и на свекър ми специално му казах,че ако някога опре аз да ги гледам ще видят те какво съм изпитвала аз и собствения им син дори заради техния егоизъм.

Общи условия

Активация на акаунт