365 тайни от моя живот

• 925 035
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 290
  • София
Елегантен изказ и красив глас ме впечатляват много силно.  Heart EyesИ обратно - изтръпвам, когато някой се държи грубо или говори просташки. Склонна съм да спра да общувам или да се огранича до едносрични отговори. Няма значение дали става въпрос за близки, познати или просто хора, с които ми се налага да общувам.

# 4 291
Гледам love.net  и си спомням че и аз съм "участвала" в такъв филм и ми се повръща при спомена.
Нека сега някой да ме попита "ако можеше да върнеш времето назад.....?".....

# 4 292
Острата болка от желанието за някой, който е толкова недостижим... усещам я.

# 4 293
Опасно е да си искрен, освен ако не си и глупав.

# 4 294
Не знам кое по ред стана.....за Баба Марта рано сутринта, сестра ми /родна/ ми изсъска през зъби с присвити очи и устни: "Да си жива и здрава" и ми хвърли мартеница далеч, далеч от ръцете, все едно на куче... Не пожелавам на никого усещането, все едно ми каза " Умри по-бързо!" ...
Лошото е , че беше от сърце.

Според мен си фантазираш. Сигурно нещо й се е случило и не е била в настроение.

# 4 295
Понякога имам чувството ,че съм извънземен ....

# 4 296
Острата болка от желанието за някой, който е толкова недостижим... усещам я.
+1
 Sad Confused

# 4 297
Напоследък съм толкова щастлива, че на моменти се питам какво точно се случи – дали раните зарастнаха или просто съм ги покрила временно с коприна.....

# 4 298
Понякога имам чувството ,че съм извънземен ....
Като малка, разказвах на всичките си приятели , че съм извънземно, откъде идвам и т.н. Бях убедителна, уж...

# 4 299
  • Пловдив
Чудя се дали има и други,които правят нещо "почти" насила...само защото другия го иска.И за да вървят нещата си затваряш очите  Crossing Arms Знам,че съм консерва...ама все пак...Много ми е тъпо днес.

# 4 300
 Не мога да разбера хора, които заспиват много късно нощем, защото финансови проблеми тревожели съснанието им, а пък в същото време спят до обяд вместо да работят(винаги поне по дома има нещо да се пипне). И това с години.

# 4 301
Не мога да разбера хора, които заспиват много късно нощем, защото финансови проблеми тревожели съснанието им, а пък в същото време спят до обяд вместо да работят(винаги поне по дома има нещо да се пипне). И това с години.
Извинявам се за спама. Дано не ти се наложи да ги разбереш.

# 4 302
Много съм недосетлива. Нищо не ми прави впечатление и не предизвиква съмнение лесно у мен. Не мога да разбера, това признак на глуповатост ли е?  Laughing

# 4 303
Днес съм сама. Все пак с възлюбения се разбрахме просто да си отдъхнем за малко, дано да е за добро. Ще видим как ще се чувстваме след няколко дни.

Много са ми странни хора, които не се стараят да запазят и поддържат това, което имат (говоря за материалните неща). Много хора имат собствени жилища и ги мързи еди пирон да забият в тях, ще им паднат на главите, а други чакат с  години да си купят нещо мъничко и отделят от залъка си за него Sad

# 4 304
Не мога да разбера защо много хора оправдават мързела си с ниско кръвно, жега и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт