365 тайни от моя живот

• 925 247
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 775
Струва ми се недопустимо човек минал ученическата възраст, да пише с грешки......... Rolling Eyes
Не,че ако е ученик е добре, но все пак има надежда....

Нали? Ама ,ако е учителка по англ.език ,с един куп претенции и накрая ти връчи листче ,на което пише: ,,наизуС да се научи,, ,май няма шанс за нея... Laughing да прилагам ли снимков материал за невярващите Crazy
А тайната е, че ме сърбят ръцете да развея листчето пред директора,ама някак си не ми се ще да и провалям пенсията на женицата.....

# 5 776
Струва ми се недопустимо човек минал ученическата възраст, да пише с грешки......... Rolling Eyes

Нали? Ама ,ако е учителка по англ.език ,с един куп претенции и накрая ти връчи листче ,на което пише: ,,наизуС да се научи,, ,май няма шанс за нея... Laughing да прилагам ли снимков материал за невярващите Crazy
А тайната е, че ме сърбят ръцете да развея листчето пред директора,ама някак си не ми се ще да и провалям пенсията на женицата.....

А какво бихте казали за едно "Збогом!", написано в книгата за съболезнования на погребението на Мария Нейкова. И за който не помни, грешката беше направена Стефан Данаилов.  Mr. Green СРАМОТААААА! Ако не ме лъже паметта, Ламбо по него време беше министър на културата  hahaha

Ееее, няма тайна, ама кво пък Wink Извинете ме за спама Simple Smile

# 5 777

А какво бихте казали за едно "Збогом!", написано в книгата за съболезнования на погребението на Мария Нейкова. И за който не помни, грешката беше направена Стефан Данаилов.  Mr. Green СРАМОТААААА! Ако не ме лъже паметта, Ламбо по него време беше министър на културата  hahaha

Ееее, няма тайна, ама кво пък Wink Извинете ме за спама Simple Smile

Още един път се убеждавам,че образованието  не е критерий за интелекта на хората... За обществените личности пък да не говорим! Там  нещата са ,като септична яма,пардон Embarassed

# 5 778
 Вчера за пореден път ми казаха, че приличам на една наша певица. На въпросната ясно личи, че има проблем с алкохола и винаги първата ми мисъл при този уж комплимент е, че ми намекват за същия проблем. А аз май наистина имам проблем.

# 5 779
Вчера за пореден път ми казаха, че приличам на една наша певица. На въпросната ясно личи, че има проблем с алкохола и винаги първата ми мисъл при този уж комплимент е, че ми намекват за същия проблем. А аз май наистина имам проблем.

Ти като една моя приятелка. Където и да се появи, все и казват ,че прилича на една моделка. Тя се пали ужасно и все ме пита ,дали има тъпо излъчване,че я сравняват с тази персона Grinning

# 5 780
Biserka_a, знаеш, че в темата не са уместни коментари, нали? Да. Ето, не ми отговаряй!

# 5 781
  • София/Варна
Семейството ми са невероятни егоисти. Обещах си, че когато един ден имам свои деца винаги да поставям тяхното щастие на първо място.
Безкрайно НЕ уважавам хората, които разсъждават по начин "ама какво ще си кажат околните" и понеже осъзнах, че собствените ми родители са такива ме боли адски.

# 5 782
Извинете ме за спама Embarassed

# 5 783
  • До морето
Цитат
Цитат на: Wild_rabbit в Пет., 19 Апр. 2013, 19:37
Цитат на: Касита в Четв., 18 Апр. 2013, 15:10
Ужасно много обичам себе си. Такъв невероятен егоцентрик съм, че понякога ми иде да се нашмаря. Единствената ми утеха остава, че центърът на съществуването ми е изместен от децата ми, но отново постъпвам егоистично спрямо тях и света, заставайки по между им.

Дори и децата не успяха... Толкова ми е ....тъпо от този факт.  Явно съм от вълците единаци, а така искам нещо да ме ...събуди!

Обичам мъжа ми повече от децата ни! Много, много грозно и тъжно, но...

О, не е вярно, повярвай ми!  Very Happy
Дано не ти се наложи да разбереш какво ти казвам.....

Възможно е, възможно е... аз съм в тази ситуация, само дето, аз съм детето. Супер гадно е, като гледам любящи майки, как умират за децата си, а моята мисли само за баща ми. Преди мислех, че е нормално, но вече ми тежи... Cry

Аз съм в същата ситуация  Confused И също преди си мислех, че е нормално! По стечение на обстоятелствата родителите ми се разведоха, баща ми има друг брак, а майка ми не може да ми прости, че се разбирам с новото му семейство. В резултат на това ме зачеркна от живота си  Confused На баща ми обаче, още му се обажда!

Всъщност, това е тайна, така че съм по темата

# 5 784
Не мога да се радвам на чуждото щастие.Мисля,че съм лош човек.

# 5 785
  • Варна
Моята тайна хмм...

Ужасно много искам да бъда обичана ,да усетя това прекрасно чувство ...уви за сега не съм била ...

# 5 786
  • София
Не мога да се радвам на чуждото щастие.Мисля,че съм лош човек.

И аз. И не мога да разбера защо?
Не бих казала, че съм лош човек. Винаги помагам на близки и не близки. Плакала съм дори ей така вървейки си по улицата и видя изнемощели, претрепали се от работа хора, които изглеждат ужасно и държат в ръцете си само един хляб. И съм се питала кой е виновен за това нещастие в нашата държава. От къде се почна всичко и дали изобщо някога ще се оправим?
Не, не сме лоши хора, а просто различни.

# 5 787
Мисля, че живея непълноценно и съм изгубила години в това да не се наслаждавам на живота. А толкова много искам да опитам различни неща...  Sad

# 5 788
  • при моите деца .....
Живея ден за ден....
Източник на радост е дъщеря ми.....
Знам, че нещо трябва да направя, да променя....
но не намирам сили в себе си.....
Мечтая понякога за друга работа....
Мечтая за романтични изживявания...
Не знам дали ще имам смелостта, решимостта, желанието  newsm78 да преживея промяна

# 5 789
За мен с пълна сила важи поговорката ,, Внимавай какво си пожелаваш, че туко виж се сбъднало. На няколко пъти вече искам някои неща да ми се случат, боря се, за да ги осъществя и най - накрая когато всичко, което съм искала се случва, аз започвам да се вайкам. Някак си нещата не са толкова прекрасни както съм ги очаквало. Тъпо, ама какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт