365 тайни от моя живот

• 924 751
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 940
Много обичам (всъщност това е слабо казано) да заспивам на един определен шум-като от сешоар/духалка/кухненски абсорбатор  Mr. Green. Тази ми лудост датира от най-ранна детска възраст, още от детската градина. Не знам от какво е породена, но се превръща в мания и доста трудно заспивам ако няма нещо, като гореспоменатото......тайна е и че доста време приспивах сина си докато беше бебе тъкмо с включен сешоар, тъй като някъде из нета вилнееше теорията, че този шум успокоявал бебетата и на мен така ми изнасяше  Rolling Eyes

# 5 941
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това е така наречения "бял шум" - напомня на монотонния шум, който бебенцето чува докато е още в мама.

Изпаднала съм в някакво неприятно усещане за безтегловност - нищо не ми се прави,
започвам и недовършвам, чувствам се като бездвигателна амеба. Това ми се отразява на отношението към всичко. Не се харесвам такава, дразня се, че няма причина да съм сдухана, че най-важните неща са ми наред, а ходя като препикано мушкато.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 20:44 от LemonDesi

# 5 942
Най сетне свършихме дълго отлагания ремонт.Чувствам се страхотно,имам чувството че къщата никога не е била по чиста и по уханна.Имам енергия за още един такъв голям ремонт  Mr. Green

# 5 943
Не се чувствам на мястото си,любовта я виждам навсякъде,но тя никога не се спира при мен,дори наскоро уредих моя много добра приятелка с момчето,с което пишехме до ранни зори и имахме симпатии един към друг.Отвори ми се възможност да замина за Франция за известен период,мисля да приема,ако не друго ще се откъсна от миналото,от живота тук,ще пренередя  приоритети се и като се върна се надявам да бъда друг човек,по-жизнен,по-весел човек.

# 5 944
  • Бургас
 la`passion
Скрит текст:
Действай  Simple Smile Как искам да се върна години назад ,но със сегашния си акъл и да живея в чужбина.Ще се върнеш помъдряла.
Любовта на другите идва, когато започнеш да обичаш себе си, но това се осъзнава и разбира с възрастта.Ако си имала наистина нещо към момчето никога нямаше да го отстъпиш на друга.
Успех!

# 5 945
  • Бургас
Страх ме е ,че това за което се боря ве4е 4 години се случва,а аз не съм готова за него....

# 5 946
Още мозъкът ми не е осмислил, че имам дете.Случва ми се по няколко пъти на ден да забравям, че съществува  Laughing   

# 5 947
  • София
Имам проблеми с бременността си и въпреки, че ясно осъзнавам, че не бива, продължавам (тайно) да ровя за информация като прасе в тикви.

# 5 948
Яд ме е на майка ми ,че не ме записала на спорт на като дете.
Тайничко завиждам на сегашните деца ,които са ангажирани и  записани на какви ли не спортове,кръжоци,уроци.

# 5 949
  • Сопот, Пловдив
С ужас установявам все по-често, че като родител приличам много повече на баща си, отколкото на майка си.

# 5 950
Още мозъкът ми не е осмислил, че имам дете.Случва ми се по няколко пъти на ден да забравям, че съществува  Laughing   

Скрит текст:
Честито бебче! Да е живо здраво и много игриво Simple Smile))) Много се зарадвах като прочетох, че си  родила

Тайната е, че *Belle-Etoile* ми е много симпатична и въпреки, че не я познавам се вълнувах за нейната бременност и сега се радвам, че бебчето се е родило Simple Smile) Много ми е странно как имам симпатии, към хора, които никога не съм срещала. Е, има и такива, които предпочитам да не срещам, но слава богу в тази тема 99% са ми от симпатичните Simple Smile

# 5 951
 *Мразя, че когато някой има РД се налага близки и далечни да му звънят и да му пожелават уж някакви стандартни и изтъркани неща. Това е една от основните причини рд-то ми да ми тежи- хора, на коитж не им пука за мен ми отнемат от времето в един уж специален ден... И изобщо не разбирам какъв е смисълът. Ако някой иска да ми пожелау здраве и щастие ще ми го пожелае без повод...както и аз бих го направила.
 *Тежи ми хорското лицемерието. Дразня се на хора, които ме броят за проста и се опитват да се сближат или да поддържат близки отношения с мен, защото ще съм им полезна за в бъдеще.

# 5 952
  • out of space
В момента по "Сделка или не" играе една много любима съфорумка. Харесвам я, но тя не знае.  Simple Smile
Стискам палци!  Peace

# 5 953
  • В Космоса
Яко съм се разгонила. Цял ден си мисля за члена на мъжа ми, а в момента няма как да се усамотим с него.

# 5 954
*Мразя, че когато някой има РД се налага близки и далечни да му звънят и да му пожелават уж някакви стандартни и изтъркани неща. Това е една от основните причини рд-то ми да ми тежи- хора, на коитж не им пука за мен ми отнемат от времето в един уж специален ден... И изобщо не разбирам какъв е смисълът. Ако някой иска да ми пожелау здраве и щастие ще ми го пожелае без повод...както и аз бих го направила.
 *Тежи ми хорското лицемерието. Дразня се на хора, които ме броят за проста и се опитват да се сближат или да поддържат близки отношения с мен, защото ще съм им полезна за в бъдеще.

+ 1

Общи условия

Активация на акаунт