365 тайни от моя живот

• 924 751
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 030
Офисът ни е в едно вътрешно дворче, има пейка, напоследък деца се събират там и го ползват за пушком. Сутринта на идване гледам на пейката една червена роза, кутия бонбони "Рафаело", в които беше пъхнато писмо и бележка "Моля, не пипайте! За Вяра". Ей, много готино ми стана. Цяла сутрин седя и гадая как ли изглежда Вяра, дали това е обяснение в любов или извинение за издънка, дали синът ми след няколко години ще прави такива жестове за някоя Вяра и ще му се потят дланите от притеснение... Преди малко излязох и какво да видя - бележката скъсана на две, кутията празна, писмото го няма, е, розата си стои. Не знам коя свиня го е направила, искрено се надявам да не е самата Вяра. Не знам възможно ли е човек чак до такава степен да няма уважение към чувствата на другите и дали това, че е пубер, го оправдава. Не знам дали не е редно да възпитаваме децата си целенасочено именно в такова уважение. Абе докривя ми.
Тайната е, че ако до довечера Вяра не си вземе розата, ще я взема аз.

# 6 031
Поех ангажимент, който се оказва, че не мога да изпълня. Изключително неприятно и неудобно ми е. Обикновено си преценявам правилно възможностите, но този път се надцених. Издънката ще е в яслата на детето. Уж имам още някакъв шанс.

# 6 032
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дона   bouquet

Чувствам се покрусена.

# 6 033
Взех розата и я натопих във вода, преди да е загинала съвсем  Simple Smile

# 6 034

Толкова съм неорганизирана, че понякога ми идва да крещя. Мислех, че с прогресивното нарастване на задълженията ще го преодолея, но колкото и неща за правене да имам, все ги върша без никакъв ред. Разбира се, никога не бих казала това на глас (особено пред хората, с които деля една къща).

# 6 035
Взех розата и я натопих във вода, преди да е загинала съвсем  Simple Smile

Браво, преди да си отиде това красиво цвете ще зарадва някой, макар и предназначено за друг.  Grinning

# 6 036
  • София - Рим и обратно

Толкова съм неорганизирана, че понякога ми идва да крещя. Мислех, че с прогресивното нарастване на задълженията ще го преодолея, но колкото и неща за правене да имам, все ги върша без никакъв ред. Разбира се, никога не бих казала това на глас (особено пред хората, с които деля една къща).
+ 10   Confused

# 6 037
Толкова съм неорганизирана, че понякога ми идва да крещя.

Аз не съм неорганизирана, но съм безкрайно разхвърляна. Не го признавам, обаче.

# 6 038
Искам никога да не ме е имало или поне в момента да не съществувам в спомените на другите, само така ще мога да избягам от всичко... а мразя да бягам cry

# 6 039
  • София
Тайната е, че завиждам на тези, които живеят в провинцията. Липсва ми непринудената близост с хората, спокойният живот, тишината, близостта с природата, малките разстояния... По неволя живея в София и се чувствам ощетена. Поредният компромис заради другите.

# 6 040
Задушавам се (почти буквално!) от това да живея в апартамент, в шумния и претъпкан град! Не понасям, когато ми се казва, че съм луда да протестирам, какво съм искала - имаме свой дом, нов, хубаво обзаведен, ехеее хората как си мечтаели за това! Не че не го оценявам - напротив, щастлива съм, че имаме собствен дом! И вече започна да ми накипява, когато коментират с "Вие сте луди!", решението ни да строим къща в близост до София. Не мога да разбера защо всеки се чувства длъжен да коментира, както и това, че не искам да имаме още дете, защото не желая да го гледам в кутия... Но не спират, не спират - луди сте, хората за това мечтаят, абе знаете ли какво заробване е с тия кредити, ама лихвите са ужасни, строителите са ужасни, ма не ви разбирам, а нужно ли е? Много съм тактична, за да ги отрежа.

Тайната е, че откакто се случи нещо вкъщи, вече съвсем не искам да живея тук, днес е първият ми ден вкъщи оттогава и цял ден просто ми е криво, а как искам да можех да щракна с пръсти и да се изнасяме вече...

От няколко дни изпитвам ужас, дълбок и черен, че мога да загубя близък човек - осъзнах, че не съм психически стабилна и няма да понеса такова нещо, никога... Не знам някога как ще се справя със загубите, които ми предстоят  Cry

# 6 041
  • София
От няколко дни изпитвам ужас, дълбок и черен, че мога да загубя близък човек - осъзнах, че не съм психически стабилна и няма да понеса такова нещо, никога... Не знам някога как ще се справя със загубите, които ми предстоят  Cry
Ще ти издам една тайна - трудно се справя човек със загубите! Особено на хората, които най-много са те обичали някога. В моя случай визирам баба, дядо и прабаба ми. Никога няма да се примиря с това, че ги няма вече. Единствено се успокоявам с мисълта, че един ден (дано обаче да е след доста години) отново ще бъдем заедно.  Peace

И още една тайна - винаги плача, когато говоря за тях, сега също се разплаках.  Sad

# 6 042
  • Tам през Атлантическия океан
    С годините не ми отиват вече ниските килограми  Crazy без да искам отслабнах 2 кг (46 )  и не се харесвам в лице  Crossing Arms

Като каза Касита в седи неин пост  Mr. Green плачеща булонка  Joy на това замязах без тези 2 кг.

# 6 043
Чувстваме се прекрасно трите с децата. По-спокойни, организирани, забавляваме се идеално... Мъжът ми би се почувствал ужасно ако го разбере.
Винаги ми се е струвало, че редуцираната компания си прекарва по-добре.
Например когато офисът опустее поради отпуски, или когато по време на семинар останат по-малко хора
И също и като трайния формат на семейството временно намалее, хората сякаш си дават малко почивка от правилата...

# 6 044
досега само четях и не смеех да споделя тайните си.....е, сега се престраших...... приятелят ми от утре почва нова работа, много по-добра и заплатена от предната, а аз не спирам да мисля че ще почива само в неделя и това някак си ме плаши, че няма да имаме нашето си време-такава съм егоистка  ooooh! друга тайна е че наскоро си казахме някои истини с една от най-добрите ми приятелки- уж се оправихме и изяснихме,но нещо ми нагарча и не е като преди  Confused Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт