365 тайни от моя живот

• 924 682
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 060
Тия празници  ми съсипаха  нервите.
Обичам  баба си и  дядо  си, които  са вече  на преклонна  възраст,  но ужасно  ме натоварва  гостуването  при тях.Под давление  на  баба ми,  която  здраво ме юрка, цялото  ми време  минава  в готвене,  сервиране, отсервиране и миене  на   чинии  за един  куп хора / защото  по  празниците често има и други  гости. Докато  оправя всичко  след закуска, почвам  да приготвям обяд и  въртележката  не  сипра да се върти. То е ясно, че  няма да я оставя  тя  да върши тази работа, но ме е яд,  че   постоянно  нещо трябва  да се принася  на масата.Че никой не  яде половината  неща, няма значение- важното  е масата  да е  отрупана,  та  после  да има какво  да  се връща обратно, сакън  някой  да  не   вземе  да умира от глад ooooh! Всичко това е  придружено  с висящо  по  полите ми човече, което  си иска  своето.
Тази вечер  се  прибрахме, като взехме  дядо  с нас, защото утре   сутринта  ще го водя  на изследвания. И сядам чак сега- свалихме багажа, разопаковах, пуснах една пералня, приготвих салата и вечеря, нахраних  чавето, изкъпах  го, приспах го, прострях пералнята, настаних  успешно дядо  да  спи, изкъпах  се  и съм гроги.
Тайната е, че нямам  търпение   утре да отида  на  работа и  да се  върна в нормалния  си ритъм.
Сори че спамя ама се спуках от смях Joy Joy
Обичам такъв стил на изразяване,а мразя"хайде да не търсим под вола теленЦЕ" и изобщо умалителни от тоя род и най вече Ути Б-сиренце месце пиперче магданозче.....

# 6 061
Няма с кого да отида на концерта на Бон Джови, а това е една моя много стара мечта, а не съм от хората, които могат да ходят на подобни мероприятия сами.

# 6 062
  • София
Скрит текст:
Ама хайде стига вече сте се изказвали за тези омалителни ( детенце и т.н ) Всички разбрахме, че не им харесва на някои. А всъщност всеки ще си говори както си иска!

Обичам да гледам съседите в отсрещния блок докато пуша цигара на терасата ни. Една млада двойка с едно прекрасно коте, които никога не си пускат пердетата  Flutter Един път дори бяха голи  Sunglasses

# 6 063
Като стана дума за това... на мен много, много ми се ходи на Jessie J, но в момента нямам възможност да си купя билет.  Sad Нищо, ще я чакам пак да дойде.

# 6 064
Много искам да се науча да говоря по-малко и да слушам повече.

# 6 065
Няма с кого да отида на концерта на Бон Джови, а това е една моя много стара мечта, а не съм от хората, които могат да ходят на подобни мероприятия сами.
Никой не ме пита,но не се сдържам.Отиди непремено!Такива мечти не се сбъдват често.Когато започне концерта няма да ти пука сама ли си или не.На един концерт се запознахме с човек,който си ходи винаги сам.Той го каза,за причини не сме питали.На друг концерт мъж беше дошъл сам от другия край на страната да се кефи на любимата си банда.  superuuДавай смело,дано се похвалиш,че си отишла!

# 6 066
...

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 17:36 от ellias

# 6 067
Няма с кого да излизам сега с бебето....добре, че е каката, да има с кого да си говоря като сме по разходки.
Хем ми е добре, хем понякога се чувствам като идиот....като гледам как другите са по групички 2-3-4 майки и бистрят как акат калинките (оп, бебетата).

# 6 068
  • София
Луда съм по ветроходство, но тая година (а и следващата) май няма да ме огрее.
Ужасно ме е яд, но още повече се срамувам от яда си.

# 6 069
Мисля, че майчинството доста ме промени. Нямам предвид само очевидните неща - промяна в приоритетите и ежедневието - но и в личностен план.

Така например, почнала съм да изпитвам отвращение от идеята да се ядат ярета, агнета и т.н. Идеята да ям теле-сукалче направо граничи с канибализъм в главата ми. Чисто рационално, знам, че хората отглеждат животни за храна, но ми е едно такова гадно - особено в тоя малко касапски сезон.

# 6 070
Прилошава ми от целия жаргон с "цока-" корени - цока си, цокане, цоките . Какво им има на суче, кърмене и гърди?

+ 100

# 6 071
Чувствам се страшно щастлива, изпълнена с емоции и пеперуди! Не искам никога да свършва! И ми се иска да вярвам в съдбата... Иска ми се да знам, че ме очаква нещо хубаво, нещо само за мен; че най-после ще просветне малко в дъното на тунела.

# 6 072
Мисля, че майчинството доста ме промени. Нямам предвид само очевидните неща - промяна в приоритетите и ежедневието - но и в личностен план.

Така например, почнала съм да изпитвам отвращение от идеята да се ядат ярета, агнета и т.н. Идеята да ям теле-сукалче направо граничи с канибализъм в главата ми. Чисто рационално, знам, че хората отглеждат животни за храна, но ми е едно такова гадно - особено в тоя малко касапски сезон.
И аз се промених, но малко по-различно. Преди изпитвах огромна мъка за страданията на животните, а сега те са второстепенни някак. Повече ми е мъчно за хората, за човешките деца. Thinking

# 6 073
*Много харесвам думичката "детенце", както и всякакви умалителни и си ги използвам с голяма любов въпреки, че не ми отива вече на годините  Mr. Green
*Много ме е страх от хлебарки...парализирам се при срещи с тях, а не е като да не знам, че нищо не могат да ми направят  Blush Други насекоми и вредители не ме плашат, но хлебарките... ooooh!
*Винаги, когато много внимавам да не се спъна се спъвам.
*Ненавиждам и са ми противни всички хора, които си мислят, че когато са в колата си не се виждат отвън. Повръща ми се в задръстванията, когато във всяка втора кола има човек, който усърдно си чопли сополите от носа  Sick Всеки път едвам се сдържам да не им почукам на прозореца.
*Когато пиша от телефона си във форума, често натискам съседни букви. Виждам го на прегледа, но ме мързи да го поправя  Blush
*Имам позната, която от две години ме притеснява въпреки видимото ми нежелание да контактувам с нея. Вече няколко пъти й казвам, че нямам време за кафе с нея, но тя продължава да ми досажда. Не знам колко груба трябва да бъда, за да изчезне от живота ми. Причината да искам да я разкарам е, че е лицемерна и иска да се видим, за да научи някоя клюка и да я почерпя кафе  ooooh! Последния път, когато се видяхме си платих само моята сметка и тя се обиди  Crazy Пп. Винаги аз съм плащала сметките, защото ми надува главата колко са зле с парите. То си мисля, че който няма пари не ходи по кафета. А и в крайна сметка дете имам, за разлика от нея... Много се дразня всеки път когато ми пише, дори сега се дразня на себе си, че и посветих толкова редове.
*От дете се давя когато пия вода  Mr. Green Преди едва 3-4 години разбрах, че проблемът е, че си поемам въздух точно когато преглъщам. Сега и синът ми го прави  Crazy ген...

# 6 074
  • София
Не използвам щипки когато простирам. Терасата ми е по-дълбока и закътана и на нея е завет.... До снощи! Сега една риза на мъжът ми се е закачила на една тераса на съседната кооперация, а точно в този апартамент никой не живее.  Tired Мъжът ми много се смя като му се оплаках по телефона, а аз не мога да си намеря място от яд и кроя невъзможни планове как да я сваля от там

Общи условия

Активация на акаунт