365 тайни от моя живот

• 924 819
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 180
Аз искам второ дете(трето и нататък не), но ако може да ми го дадат опаковано с панделка.Не ми се бременее пак

Мечтая да имам 3 деца, но не мога да си представя отново да съм бременна. Имах физически много лека бременност, но психически нещата бяха много зле. Много ме е страх, не знам как ще се справя отново. Мъжът ми не знае за това, а иска второ и то много, и иска разликата им да е 2 години, синът ни е на 10 месеца, т.е скоро трябва да подновим бебеправенето....

# 6 181
  • София
и иска разликата им да е 2 години, синът ни е на 10 месеца, т.е скоро трябва да подновим бебеправенето....

Две години разлика е много малка - и едното е бебе и другото. Търпя го на свой гръб и знам какво е. 4-5 години са идеалната разлика между децата.... според мен.

# 6 182
Не искам деца.Страх ме е да не страдат така както аз през последните 6 години.Не мога да им го причиня smile3518

# 6 183
Съжалявам, че ще коментирам....

Да, да, да....родителите вземащи децата си от градина им се налага точно да ги кърмят, сменят памперси и мнооого бързат за някъде? За това същите тези дори са настанени на шофьорската седалка и "карат" колата с тати, олигофрен, бабаит.
Докато мама.......се кефи и тя на предната седалка.
Или висят през прозореца да ги духа вятъра?

Дори удар с 30км.ч. може и ще изхвърли детето или през предното, или задното стъкло. Ако е сравнително малко. И би нанесло сериозни травми ако е по-голямо.

Чудно ми е как една такава загрижена майка, или баща ще реагира ако друг водач ги удари....и на детето бъдат нанесени сериозни травми....

# 6 184
То си е тяхна отговорност, сами ще страдат и ще си удрят главата. И естествено не мисля, че дете трябва да седи отпред.Имах предвид ако отзад седят майката и бебето, предполагам, че все ще го вземе да го накърми по някое време. Моята племенница висеше(а и все още виси) на гърди час и половина.Тръгнали са за провинция, някакво мероприятие.Спират някъде и чакат час и половина  newsm78 като я сложиш в столчето..тя ревва отново и врещи през останалите 4 часа. Виждала съм го с очите си.Няма "Остави я, тя ще млъкне в крайна сметка" Врещи часове наред. 
Всеки сам си носи отговорност и ще страда после от решението си.Както и пресичат с децата на червено, заобикалят разни рейсове и излизат на платно без пешеходна, ходят по тъмно по разни булеварди и магистрали.
Може да е крайно, но моят мъж казва"Естествен подбор". Който няма акъл си отива или страда.

# 6 185
Набих детето си на около 4г., когато не ми остана никакъв друг способ да го убедя, че трябва да седи вързано на столче  в колата в продължение на часове.
Мразя се за слабостта, но наистина нямах друг изход.След това нямаше проблеми със столчето.

# 6 186
Много искам да се прибера в родният си дом,но ужасно ме е страх,че след смъртта на баща ми...просто няма да е същото.До преди това усещах това място,като моята крепост,а сега се боя,че без неговото присъствие и подкрепа,вече няма да се чувствам сигурна  Sad
Скрит текст:
Какви са тия коментари за столчета?!Недоумявам за какво иде реч.Нали уж темата е 365 тайни от моя живот  newsm78

# 6 187
 Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 00:05 от biskit

# 6 188
Да ви имам тайните!
Ядосвам се, че тази тема се превръща в говорилник

# 6 189
Единствената ми несбъдната мечта е да имам повече деца.

# 6 190
На мен пък ми втръсна от детски площадки, заринати с фасове и люспи от семки; от майки, пресичащи като стадо, където им падне, докато водят малките си деца за ръка; от мамини синчета в тежки джипове, които считат алеите в парка за подходящо място за шофиране; от собственици на кучета, оставящи изпражненията на любимците си по алеи, забранени за последните, и пр., и пр. Не знам защо повечето хора само се оплакват, че в държавата цари безредие и има нужда от промяна, без да проумяват, че промяната започва от нас самите. Няма политическа сила, която да разполага с вълшебна пръчица, така че никой и нищо не може да оправи страната ни със замах.
Тайната е, че търпимостта ми към изброените по-горе типове и още много като тях е вече на изчерпване. Правя забележки, гледам лошо и демонстрирам неприязън към подобни все по-често, но от това нито те се променят, нито пък на мен ми става по-добре. Не знам кога (и дали изобщо) подобни неща ще спрат да ми правят впечатление... Tired

# 6 191
Мразя да ме правят понякога на идиотка и да ме командват всякакви......Мразя се за това, че го търпя това.......ама не ми се пада на по-долно ниво и не ми се влиза в разправии......
Понякога се мразя за това, че съм прекалено общителна........

# 6 192
да не казвам голяма дума, ама днес от много време насам се зарадвах искрено и почувствах колко е хубаво да си човек... свободен. имам добро предчувствие Simple Smile

# 6 193
Стремейки се да бъда реалист, всъщност съм загубила надеждата.  Cry

# 6 194
  • София
Ужасна ставам, когато чувствам, че детето ми страда. Не ставам тигър, обаче, по-скоро нещо като душевная диария.  Sick

На дърти години пак преоткрих необходимостта да слушам музика.

Общи условия

Активация на акаунт