365 тайни от моя живот

• 924 675
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 880
"Отрязах" един ерген и сега ми е гузно от страх да не ми се "върне". Женска му работа, хем боли, хем сърби.  Confused
Ти пък, какви са тия угризения сега  Mr. Green  На теб не ти ли се е случвало да те отрязват и дали тези , които са те отрязали са изпитвали угризения  Wink
Не знам, аз съм един особен "сорт" - все търся вината в себе си. Все за хората мисля. Ужас.
+1
 лелее как се припознах  ooooh!

# 8 881
"Отрязах" един ерген и сега ми е гузно от страх да не ми се "върне". Женска му работа, хем боли, хем сърби.  Confused
Ти пък, какви са тия угризения сега  Mr. Green  На теб не ти ли се е случвало да те отрязват и дали тези , които са те отрязали са изпитвали угризения  Wink
Не знам, аз съм един особен "сорт" - все търся вината в себе си. Все за хората мисля. Ужас.
+1
 лелее как се припознах  ooooh!

Hug

# 8 882
Била съм в чужбина,но никога не бих работила там.Обичам България и каквото и да е положението тука,каквито и да са хората никога не бих се махнала от тук  bg
Колкото до отрязването,всеки го е правила и на всеки се е връщало,така че REAL_WOMEN споко,на всеки се случва  Mr. Green

# 8 883
Hug
.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 17:51 от Elanor

# 8 884
  • Galaxy 13197853088
На видях синът на един  приятел.
Ще остане много нисък завинаги
и го чака горчив живот.  Жал ми е
за цялото семейство.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 18:27 от Labrador

# 8 885
Тайна -забравила съм да свалям мъже  Shocked притеснявам се , не мога да предложа на старо гадже да се видим  Shocked

# 8 886
Въпреки Всичко,което сме си причинили,обичам мъжа ми до лудост,понякога даже се плаша.Искам да мога да върна времето назад и всичко да е като преди.Искам любовта ни отново да е чиста и непорочна,ама няма как.Въпреки всичко сме заедно,и ще се боря да си остане така...

# 8 887
  • София
Мъжът ми заведе големият ни син на спорт.... А аз така си мечтая някой да заведе и малките някъде и аз да си остана сама вкъщи  Embarassed да си сипя чаша вино и да си пусна някакъв филм и никой да не ме закача поне 3-4 часа..... много..... никаква.... майка съм  Confused

# 8 888
Не знам дали е точно тайна, но:

Някои от постовете тук ужасно ме натъжават и като прочета някой такъв много ми се иска да помогна на човека, но нито знам как, нито мога в повечето случаи. От сърце пожелавам на всеки да намери лек за своята болка.  bouquet

# 8 889
Искам той да страда в момента.Искам да го боли и да се чуди какво да направи,за да намали болката си.Може да съм ужасен човек,но искам да види аз как съм се чувствала.. и то не веднъж или два,а стотици..Искам и да осъзнае грешката си.

# 8 890
Понякога нарочно казвам някакви неща на половинката (не са лъжи) просто за да го видя как ще реагира, харесва ми че ме ревнува.  Embarassed

# 8 891
Искам той да страда в момента.Искам да го боли и да се чуди какво да направи,за да намали болката си.Може да съм ужасен човек,но искам да види аз как съм се чувствала.. и то не веднъж или два,а стотици..Искам и да осъзнае грешката си.

+1 
За мое огромно съжаление му се случва точно обратното. Никакво възмездие, по дяволите!

# 8 892
Не се тревожи,Господ бави,но не забравя.Рано или късно ще има възмездие.  Simple Smile

# 8 893
Приятеля ми е ужасно агресивен и онзи ден си позволи да ме хване за косата...

# 8 894
Приятеля на сестра ми е много агресивен, има заведени няколко дела за наръгване с нож. Естествено, родителите ни не знаят. Ставала съм свидетел как я удря когато е пиян, а когато се опитвам да й помогна, ме е удрял и мен. А тя все с него си стои, аз се набутвам между шамарите, за да я спася, тя ми се изскубва от ръцете и пак след него хуква.

Общи условия

Активация на акаунт