Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 22

• 42 642
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
И аз благодаря за темата!  bouquet

Използвам и моливи, и очна линия.
От очните линии използвам само кремообразни, не и течни, защото не харесвам блясъка на течните очни линии.

# 46
Гласувах с молив, очна линия не мога да си сложа  Simple Smile

# 47
Мерси за темата Hug
И мошов, и очна линия.

# 48
по-често очна линия, но от онези в бурканчетата, а не с четка или писец

# 49
  • Lost in a fairytale ...
И двете, но по-често молив, защото не съм се усъвършенствала достатъчно, че да слагам очна линия за минутка. Винаги има поправки, а сутрин нямам нужното време  Rolling Eyes
Иначе съм се сдобила с две-три четки за очна линия, само остана да си купя гел такава  Laughing

Напоследък си накупих доста тъмни червила, харесвам се в огледалото, но все си мисля че са малко в повече за през деня, а и са плътни, та не мога да повтарям през деня, защото устните ми стават като разкривени, а рядко имам време да се занимавам с устните си повече от минутка  Mr. Green

Жаки, много се радвам, че се върна в темата  Hug

На какви цени вървят продуктите на Каrаja?

# 50
Имам хайлайтърски въпрос и реших, че в тази тема е може би най-удачно да попитам:)
Почти бях решила да поръчам Lightscapade, въпреки че никога не съм го виждала и пробвала на живо, само от тук и ревюта ми е впечатлението, около нас просто няма къде да намеря магазин на  МАС.
Вчера обаче видях Kanebo Silky Highlighting Powder http://www.douglas.de/douglas/Make-up-Teint-Puder-Kanebo-Sensai- … d_3000031562.html
Някой дали има наблюдения и от двата, защото Канебото ми е далеч по-лесно да намеря и ако имат сходен ефект да не си усложнявам живота с търсене на МАС.

# 51
  • GYM
Привет Hug Мис Нели  bouquet
Ползвам молив или очна линия в зависимост от настроението и съответния грим Flutter
Ноеми не се вижда снимката на червилото ти, а аз си търся тъмно червено червило Embarassed може ли линк, Hug

# 52
Shiny* Bronze & Gold го взех за 32 лв. Минералните сенки ако не се лъжа бяха около 28.
Горе долу от 20 до 40 лв. ми се сториха, че са повечето неща

# 53
Аз продукти на Каrаja не съм виждала, а и се съмнявам, че като се прибера в България ще тръгна да обикалям София за да ги търся, но съм виждала разни пудри на Golden Rose и ме интересува мнението ви за тях

# 54
To се оказа, че ги има на адски много места. Но аз защото избягвам да купувам по-евтина козметика така и не съм ги забелязала.

Голден Роуз никога не съм ги харесвала. Не ми харесват продуктите им, а опаковките дори ме дразнят. Само заради тях не бих си купила нищо. Знам, че може да ви се струва тъпо....но аз съм такава странна птица. Имала съм ги преди, когато уменията ми бяха минимални. И се радвам, че изхвърлих всичко, което ми беше останало.
Сега обаче са започнали да ги правят по-хубави. Така се ловят скептични клиенти като мене Mr. Green

Опаковката на Каraja също леко ме дразни, защото си личи кофти изработката. На външен вид е ок, но като я пипна веднага се усеща, че е нещо евтино.
Гледам в сайта им, че имат палитри. Но в Мория ми казаха, че не предлагали палитри

# 55
Аз продукти на Каrаja не съм виждала, а и се съмнявам, че като се прибера в България ще тръгна да обикалям София за да ги търся, но съм виждала разни пудри на Golden Rose и ме интересува мнението ви за тях

Аз си взех наскоро понеже видях, че имат много светли цветове без никакви розови и оранжеви подтонове. Silky touch е доста добра за цената си от около 3-4 лв. и по-добра за мен от малко по-скъпите Афинитон на Мейбълин и пудрите на Bourjois. Все пак най-доволна съм от Манхатън.

Аз пък влязох да питам дали някой може да изкаже мнение за пудрите на Catrice. Видях, че имат много светъл цвят и тъкмо се чудя дали да поръчам. Имам един техен руж и съм доволна.

# 56
Мерси за темичката   bouquet
Записвам се, за да не пропусна снимките от зеленото предизвикателство  Crazy
На въпроса - зависи от настроението ми, но при положение, че е предимно мързел - залагам на молива  Mr. Green

# 57
  • София
Молив и очна линия в зависимост от ефекта.
Но повече с молив, имам повече цветове.

# 58
  • София, Лагера
Ноеми не се вижда снимката на червилото ти, а аз си търся тъмно червено червило Embarassed може ли линк, Hug

Това е моето, то има нюанс на малина, но имат и още червени, много са им хубави цветовете!  Heart Eyes

# 59
  • София
Момичета зеленото предизвикателтво до днес ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт