Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 22

• 42 644
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
Скинфиниша на Каraja и аз го гледах и ми се стори много бляскав.

# 31
Момичета, сдобих се с много красиво наситено червено червило. Спомням си преди време някой от вас беше казала, че има особеност при нанасяне на толкова червено, но не помня какво беше - коректор ли се нанасяше на устните първо, или се очертаваха с бежов молив... моля, който знае, да сподели, да не гадая  Hug

Слагат нюд молив или коректор върху/около устните, отгоре молива за устни и после червилото. Аз слагам само молив и то ако червилото е мат. Тези дни ползвам активно един от лаковета Дита на Артдеко, но без молив. Между другото преди години имах абсолютно същия техен продукт, но тогава го бяха кръстили глос. 

# 32
Дайте снимчица с този скинфиниш, де - с кой продукт от познатите може да се сравни?

Жаки е сложила снимка на предната страница.

# 33
  • София
Жаки, на това се казва приятна изненада  Hug
В анкетата гласувах с нито едно от двете, предпочитам да слагам тъмни матови сенки със скосена четка. С очна линия нещо не мога да се възприема, въпреки че вече напреднах с нанасянето, моливът често ме дразни и доста ми се размазва, защото съм с чувствителни очи и ги търкам несъзнателно. Може би ако намеря подходящ качествен и траен молив, ще го ползвам с удоволствие  Simple Smile

# 34
Дайте снимчица с този скинфиниш, де - с кой продукт от познатите може да се сравни?

Жаки е сложила снимка на предната страница.

Имах предвид поставен на лице  Mr. Green

Според мен очна линия отива на всички, въпросът е да се постави по правилния начин  Blush

# 35
  • София
Жаки, добре завърнала се!!! Радвам се, че ти размина!

Ползвам и молив и очна линия, според настроението.

Днес се сдобих с Метеоритите. Много интересно беше и ще ви разкажа.
Четох сутринта дискусията в Похожденията, и ми стана интересно защо пък някои потребителки не се изказват ласкаво за тях. Хукнах към Сефора, обаче цвят 01 нямаше. Предложиха ми да пробваме на едната половина на лицето 01, на другата 02. Добре, ама аз искам 01, но няма, но съм решила без покупка да не се прибирам. Сложиха ми 02. Никакъв ефект уау не видях, даже напротив, четката беше доста твърда и тук таме ми се раздразни кожата. Та не се харесах като цяло. Другата седмица щяло да има 01.
И хуквам към Лъш, да се зарадвам от там с нещо, като няма Метеорити. И докато се заплесвах по продуктите се погледнах в едно огледало. Лицето ми изглеждаше толкова добре матирано, без брашняния ефект на пудрите. И някак, не мога точно да обясня, но свежо и тена уеднаквен като че ли.
И сега какво? Излизайки от Лъш, се качих в Дъглас, там имаше цвят 01 и се сдобих с така желаните Метеорити. И няколко мостри ми дадоха на Герлен - два ФДТ, един серум и естествено на Черната рокля.

Благодаря на всички дами, които споделяха впечатленията си от Метеоритите!!!     bouquet

Та днес съм много доволна. Но хич не ме зарибявайте с разни там Караджа и т.н., защото за тази година приключих.

# 36
  • София
Simple Smile Ако имаше отговор и трите ( сенки Simple Smile ), щях да дам него. Най -често със сенките ,с които запълвам миглите , правя и очна линия.
Въпросният продукт на Караджа, ако не се лъжа се предлга в няколко цвята. Хубави са, сенките също, но трдуно се намират. А и са доста блестящи.

Жаки, благодаря за линка.  Hug

# 37
  • в Кошера
Молив.
Мерси за темата!   bouquet

# 38
Леле, кога успяхте да изпишете 3 стр  Laughing Благодаря за темата   bouquet

Жаки  Hug

Препоръчайте ми хубави златни сенки, нещо подобно на Златното око, но не толкова ярко. От по-масовите марки, ако може, защото не съм сигурна колко ще го нося. Mr. Green
И аз съм в търсене на такива. Ако намеря нещо интересно, ще пиша  Peace

На Караджа и аз от доста време им се каня да пробвам нещо  Crazy Сега вече е ясно, че скоро ще се сдобия с нещо. Но и аз ще гледам да е догодина, тази година с хубави покупки я завърших  Flutter

По анкетата - преди ползвах само очна линия. Но напоследък съм я позарязала и много се харесвам с моливи  Peace И двете си имат място в грима  Peace

Мацата, честити ти метеорити  Flutter

# 39
  • София
Аз ползвам очна линия и моливи- всеки ден различно, в различни цветове  Grinning

Караджа има и в магазин на Попа- на кръстовището на Левски и Граф Игнатиев. Парфюмерия е, но предлгат допълнително и Караджа, Арт Деко, ОПИ, четки за грим,.. Останах с прекрасно впечатление, когато ходих за пудрата на Дита и препоръчвам магазина. Peace

Бях решила, че искам Naked Палитрата, а тя взела, че свършила в Сефора.

# 40
  • Стара Загора
Tрябва да ви зарибя сега с нещо, защото от няколко дни съм се побъркала.
Огромни благодарности на Hope, която донесе пудрата на последната ни среща. Ако не беше тя никога нямаше да знам, че има такава марка Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:

Седи убийствено яко Heart Eyes и като бронзант и като хайлайтер и над ружове

Каraja Bronze & Gold абсолютен скинфиниш Peace а какви сенки имаха, точно като минералните на Кико. Ще им изкупя половината стелаж на тези

Охххх, страхотен е.

На мен днес са ми взели този хайлайтър, очаквам го с нетърпение:

Скрит текст:

# 41
На мен днес са ми взели този хайлайтър, очаквам го с нетърпение:

Скрит текст:

Защо така не довършваш? От къде са ти го взели?  Mr. Green

# 42
  • Стара Загора
От Дюселдорф.  Laughing

# 43
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мис Нели,   bouquet

Записвам се с грим- видях нещо, което ме грабна сред постнатите тук снимки от блогове, и се пробвах да го докарам с наличните ми цветове Blush
Скрит текст:

# 44
Благодаря за темата! Hug  bouquet

Различно, в зависимост от останалия грим и и настроението. Peace

Общи условия

Активация на акаунт