Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 22

• 42 643
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Пак съм при вас.  Grinning

Moделът с тези сенки ли е гримиран?
Аз си ги купих и още се чудя как да ги сложа, защото са доста ярки.

# 16
Eто адресите, където има Karaja http://www.karajabg.com/network.php

# 17
Благодаря, Жаки  bouquet

# 18
  • София
 Hug за Жаки!

# 19
  • София
Отговорих молив, отдавна не съм слагала очна линия.
Изпратих и снимки за зеления грим, нищо че не ми се получиха много. Аз съм си на олимпийския принцип  Blush

# 20
  • София, Лагера
Здравейте, мацки, и в новата тема!  Party

За анкетата - и молив, и очна линия, като последното само вечер  Peace

Karaja мисля, че има в Блик срещу съдебната палата. Peace

Да споделя за сливовото ми: пробвах някаква слива (и молив, и сянка), но някак червения подтон ми прави очите уморени. Приключвам с този цвят  Wink

Момичета, сдобих се с много красиво наситено червено червило. Спомням си преди време някой от вас беше казала, че има особеност при нанасяне на толкова червено, но не помня какво беше - коректор ли се нанасяше на устните първо, или се очертаваха с бежов молив... моля, който знае, да сподели, да не гадая  Hug
Червилото е:  Heart Eyes
Скрит текст:

# 21
Kато нося червено или тъмно червило ексфоалирам устните преди това и слагам Carmex.
Може да се сложи молив, но аз лично не обичам. А коректор не съм чувала да се слага Thinking Той само ще изсуши устните

# 22
Жаки,безценна  bouquetНоеми,има много клипчета и наистина някои момичета слагат коректор около устата,спомням си едното момиче спомена,че червеното червило привлича погледа и жени,които имат комплекси заради носа си,да го избягват.Наистина при такива ярки цветове е хубаво да няма петънца около устата:)Аз също си купих няколко червени с различен подтон и за сега си ги слагам само у нас CrazyОтвикнала съм да се гледам с такива цветове newsm78

# 23
  • Велико Търново
Записвам се да ви следя,с отговор на въпроса-ползвам само моливи Peaceочна линия не съм слагала от години Thinkingнякак по-омекотени ми се струват линиите и преливките със сенки,когато е използван молив Peace

# 24
  • София, Лагера
Благодаря, момичета, аз отговорите!  Hug
Аз нямам петънца около устните, така че не това ме притеснява, просто ако може да стане нещо по-хубаво, защо да не опитам да го направя  Simple Smile Ще се ровя в нета!
Аз всяка вечер си мажа устните с крем преди заспиване, че са склонни да се напукват, независимо че почти постоянно са с вазелин  Confused

# 25
Аз ако ще нося ярко червило, винаги слагам молив - задължително!
С молив имам чувството, че е по-трайно, а и по-прецизно ми изглежда  Blush

# 26
Ползвам молив, очна линия не ми прилича Simple Smile

# 27
  • София
Мис Нели, благодаря за темата!  bouquet
Аз използвам молив, но рядко, а очна линия така и не се научих да си поставям.  Embarassed (не че и правих много опити Joy)

# 28
  • София
По анкетата- предпочитам очна линия, ползвам почти всеки ден.

Аз също страшно харесвам скинфиниша Каraja Bronze & Gold. Забелязах го върху позната, която внезапно започна да изглежда изключително свежа и сияйна (доста по-възрастна е от мен), попитах я какъв продукт ползва и веднага си го купих.  Flutter

# 29
Дайте снимчица с този скинфиниш, де - с кой продукт от познатите може да се сравни?

По анкетата - и двете, в зависимост от повода.

Общи условия

Активация на акаунт