Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
ninnann,благодаря!  bouquet

# 481
Ето ме с първи получени неща от Пъмпкина, само за момиченце. Ема е на 7год. и половина, слаба, висока е 130см и се хвърлих на 9-ка размер. Оказа се, че всичко й е голямо. Ще й става със сигурност на есен, а сега ще ги носи с подгънати ръкави.

- това яке е уникално!!! - зимно е, дебеличко, с пух и пера и ще топли със сигурност, дълго е, а цвета е бледо "пепел от рози". Само суперлативи можа да кажа!!! Размерите са му - в раменете 33см, под ръкавите (гръдна) 37см, дължина на ръкава от рамото 53см, дължина на якето от рамото до долу 59см.

- това палтенце пък ми е най-голямото разочарование - 100% полиестер и то от онзи с имитация на кадифе. Тъничко, ще се носи по-скоро декоративно, отколкото да топли пролетта. Със сигурност не бих го взела ако го видя на живо...

- жилетка тип болеро - с набор на ръкавите в горната част, симпатична е, 60% памук 40% акрил

- тази жилетка е с полар отвътре и може да се носи направо като връхна дреха при хладно пролетно време, хубава е, 100% акрил

- чудна жилетка в цвят "мед"  Grinning, разкошна е, пак е акрил, но много мека, пухкава, приятна на допир, дано не се развали от пране

Чакам още около десетина неща все 9-ти размер... ужас, но така е като се нахвърлих като невиждала  Laughing

И да попитам - май някой беше получил това палто, може ли да ми каже с какъв състав е  Praynig Уж има вълна, но другото какво е...

# 482
  • София
Стеф, честити ти придобивки и на теб  Hug, със здраве да се носят  Heart Eyes

Всички го похвалите много това яке, а аз не взех .. натрупах много якета за следващата зима и си викам няма да го купя ... сега вече много ме е яд  Crossing Arms, няма размера, който ми трябва ... след толково Фалби веднага щях да отнеса едно  Mr. Green, ама късно е ...

# 483
  • Варна
Някой да има такова яке http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2CG40003/col/BLACK/listi … ear-and-sweaters/ ? Интересува ме дали е дебело, има ли подплата лили е тъничко, като за пролет и есен, че ми се иска да пусна едно такова за пролетта?

smile29 нямам точно това яке,но от "скромния"  Mr. Green ми опит с якета от сайта съм сигурна, че ще бъде идеално точно за пролет/есен ... за зима няма да е  Peace

Мерси за отзива, а ако някой може да ми измери яке размер 3 или 4 год. ще съм много благодарна, че се чудя кой размер да взема. Хем не ми се иска да подгъвам ръкави, хем пък ми се ще и за есента да става, то угодия няма  ooooh!

# 484
smile29, аз поръчах вчера това якенце, но още не ми е обработена поръчката дори.
Относно размерите...някъде напред в темата бях писала размерите на тройка от това якенце http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2TG40004/col/RRS/listing … ave-deal/jackets/ . Като гледам лентата, мисля че, ако е за следващата зима размер 4 ще е добре. На моето дете, което е на 2 години и 2 месеца размер 3 й е добре с лек аванс.

# 485
  • София
Мацки, кодче за БД дали има за Пъмпкин, че докато се натуткам и изпуснах предишното

И случайно някой да има това якенце
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2CB40002/col/IDN/listing … eats-and-jackets/
Дали има качулка? Имаме едно подобно и в яката има качулка, ама това така е снимано, че не се разбира

# 486
  • София
Мацки, кодче за БД дали има за Пъмпкин, че докато се натуткам и изпуснах предишното
UKSECND БД на поръчка над 30 лири  Peace

# 487
  • София
Dzuls, огромно благодаря   bouquet Hug

# 488
Момичета, за 34-ти номер от тези взимам 1-ца, нали? В "more about this style" 1-цата е дадена с дължина крачето 215, т.е. е Junior размер, но пък 4-ката е 129 т.е. като за Todller  newsm78

Код за БД - UKDM

# 489
  • В реалността
Може ли някой, който е пускал тези дни поръчка от Пъмпкин да каже дали имаше автоматична промяна в адреса на превозвача. Ползвам КД и ми направи впечатление, че при потвърждаване на поръчката ми изкара целия адрес в едно поле и липсваше област Surrey - вместо това имах England на отделен ред! Почнах да го редактирам, но имаше задължителни полета, в които не знаех какво да пиша и накрая го оставих така. Надявам се да вземат предвид пощенския код. Не знаех точно в коя тема да питам, но понеже става въпрос само за ПП реших да е тук.

# 490
  • Бургас
Получих това яке и съм очарована!
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1TG40040/col/ROUGE/listi … nits-and-jackets/
С гъши пух, лекичко и меко, със сваляща се качулка, подплатена с мек хубав полар, Jane май беше питала за копчетата-освен тях има и цип и тик-так копченца, ръкавите са двойни и ластикът в края им добре приляга, така че макар якето да е за следващата зима, малката може и сега да си го носи -до коляното й е. Взех 3 , ето и размери : ръкав 37, дълго е от рамото 52см, 34 под ръкавите широко.
Благодаря на dea i ninna за отзивите за якетата   bouquet Споделете и как ги перете и сушите, за да няма проблем с пълнежа  Hug

# 491
Може ли някой, който е пускал тези дни поръчка от Пъмпкин да каже дали имаше автоматична промяна в адреса на превозвача. Ползвам КД и ми направи впечатление, че при потвърждаване на поръчката ми изкара целия адрес в едно поле и липсваше област Surrey - вместо това имах England на отделен ред! Почнах да го редактирам, но имаше задължителни полета, в които не знаех какво да пиша и накрая го оставих така. Надявам се да вземат предвид пощенския код. Не знаех точно в коя тема да питам, но понеже става въпрос само за ПП реших да е тук.
и при мен беше така - не се притеснявай ще пристигнат
за в бъдеще имаш опция да вкараш manual address, там ги има всичките полета
за майките на малки момченца в момента има страхотни денимчета по 4 паунда
приятно пазаруване на всички ви  Simple Smile

# 492
Благодаря на dea i ninna за отзивите за якетата   bouquet Споделете и как ги перете и сушите, за да няма проблем с пълнежа  Hug
Рибката, радвам се, че съм помогнала по някакъв начин и още повече, че якето ти харесва.
Аз пера зимните якета на програма за пране на ръка, а после ги суша на закачалка. Не съм имала проблеми досега.  Peace

# 493
  • Бургас
Благодаря, dea76   bouquet

# 494
  • В реалността
Получих това яке и съм очарована!
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1TG40040/col/ROUGE/listi … nits-and-jackets/
С гъши пух, лекичко и меко, със сваляща се качулка, подплатена с мек хубав полар, Jane май беше питала за копчетата-освен тях има и цип и тик-так копченца, ръкавите са двойни и ластикът в края им добре приляга, така че макар якето да е за следващата зима, малката може и сега да си го носи -до коляното й е. Взех 3 , ето и размери : ръкав 37, дълго е от рамото 52см, 34 под ръкавите широко.
Благодаря на dea i ninna за отзивите за якетата   bouquet Споделете и как ги перете и сушите, за да няма проблем с пълнежа  Hug

Много ти благодаря  Hug. Вече пуснах една поръчка, но довечера и това ще пусна май  Crazy

idiotka , благодаря за разяснението   bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 13:09 от Jáne ღ

Общи условия

Активация на акаунт