Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 030
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Hug
и аз с въпрос  Crazy да споделите от къде поръчвате пижамки за момиче 4-5г за градина? Гледах едни в спортса,някой да е поръчва от там?   bouquet

Аз съм взимала,но за момче,не са лоши.Погледни и в Асда  Peace

# 556
  • Обетованата земя
Още един глас за Асда Simple Smile

# 557
Още един глас за Асда Simple Smile
Абсолютно  Peace

# 558
  • UK
 Доволна съм от Асда и Теското , но като качество най-много харесвам Мадъркера. Но пък последната пижамка която взех от Мадъркера беше 8 паунда , а в Асдата две бяха за 5 паунда.

# 559
  • София
Ако говорим за съотношение цена/качество според мен - Асда.
Но пък, ако говорим за качество, без да се замисляме за цена - M&S.
Същото важи и за пижамите на Next - страхотни.
От пижамите на Теско аз лично не съм доволна ... много са красиви, но стават на топчета и се усукват шевовете още на първото пране ...

# 560
  • София
Здравейте
...
Търся пролетно якенце,може ли да насочите за сайтове.
..............................................................................................
За пролет й взимам  така наречените "мac"-  тънко палто от непромокаема материя, а отвътре подплатени с тънък полар. Ето като това например. Почти във всички сайтове, като напишеш "мас", ще ти излезнат. Но гледай дали  са подплатени, защото има и само шушлякови.
Пижамки и бельо съм взимала само на Мothercare и М&S. Избирам от моделите с по- тесен кант долу на крака, за да не й се вдигат нагоре. Само, че последните пижамки от M&S са с по- тясно горнище и не са много удобни за обличане в градина.

Oт Пъмпкина кога ще ми изтеглят парите? В събота си пуснах поръчка, блокираха 1 паунд и до там.

# 561
  • София
Oт Пъмпкина кога ще ми изтеглят парите? В събота си пуснах поръчка, блокираха 1 паунд и до там.

oki4, когато пусна поръчка в събота ми я диспачват понеделник или вторник  Peace
Утре ще получиш мейл с проследяващ номер и ще си изтеглят цялата сума. Следи си имейла  Wink Hug

# 562
От този сайт http://www.bargaincrazy.com с какви карти се пазарува? Приемат ли български?

# 563
Благодаря! smile3525

# 564
От този сайт http://www.bargaincrazy.com с какви карти се пазарува? Приемат ли български?
Доколкото знам- да, може да се плаща и чрез ПП.

# 565
  • Варна

Да, аз имам направена поръчка, платих с PayPal  Peace

# 566
  • Варна
Здравейте  Hug
и аз с въпрос  Crazy да споделите от къде поръчвате пижамки за момиче 4-5г за градина? Гледах едни в спортса,някой да е поръчва от там?   bouquet
В спортсдирект внимавай за материята - аз лично не съм попадала на 100% памук. Не бих поръчала от там. Пижамките на Теско пък са с много некачествени ластици на колана на долниците - много бързо се разхлабват и се налага да ги сменям  Naughty

# 567
Мерси много за отговорите!  bouquet

# 568
Мерси много за отговорите!  bouquet

Пижами, гащи и потници - само и единствено от M&S. Нощо друго не е било толкова качествено. Не се степват в сушилня, не се разтягат, дебело и качествено трико. Гледай опциите с по 2 чифта пижами. Излизат изгодно.

# 569
Дима, на другия ден ми я отказаха.

И да питам за съвет - няксой да има идея откъде да взема изгодно обувки на Геокс или са същите цените и да се отправям към магазина тук?

Общи условия

Активация на акаунт