Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 027
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Деси, благодаря за пожеланията Hug

# 586
  • София
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2TG40024/col/AMC/listing … ve-deals/jackets/ - 3г. чудесно е, но ми се струва умалено - една идея е по-голямо на малката в момента. Жалко, че са свършили другите номера.

Не ти се струва, умалено е! Аз взех 4г. и на дъщеря ми (към 97 см. е май вече и към 15-16 кг.) и седи перфектно. Но е голяма красота това елече, особено като го облече детето  Heart Eyes

# 587
  • Къде ли не...
Някой имал ли е проблем с плащане в Mothercare с Visa Electron  на ЦКБ?Не успявам да платя...
Само с такава плащам и никога не съм имала проблем в сайта.

# 588
Привет, от www.mandmdirect.com може ли да се поръчва директно до България и за колко време горе долу пристига поръчката ?  Предварително благодаря !

# 589
  • гр.София
Може ли някои да ме ориентира от къде мога да поръчам бодита Carter's и Early days?

# 590
Някой имал ли е проблем с плащане в Mothercare с Visa Electron  на ЦКБ?Не успявам да платя...

Благодаря!Изглежда самата ЦКБ бави обработката на парите ,понеже захраних картата онлайн от друга сметка вчера.Досега съм я захранвала само на каса.

# 591

Благодаря!Изглежда самата ЦКБ бави обработката на парите ,понеже захраних картата онлайн от друга сметка вчера.Досега съм я захранвала само на каса.
Не бави ЦКБ, а си има технологично време за да се отразят парите като налични.
Ако си направила превода вчера преди обед - днес ще са в сметката. Иначе може и чак утре (ако са от друга банка). През какво прави превода?

# 592
  • София
Може ли някои да ме ориентира от къде мога да поръчам бодита Carter's и Early days?

Картърс директно от щатите може но доставката не е много на сметка http://www.carters.com/ , иначе в някои Бг магазини ги предлагат, но много рядко се срещат. В София един магазин ми бяха казали преди години, в Пловдив съм взимала също от един, ако се интересуваш ми пиши на лични. За ърли дейс съм купувала само от бг магазини.

# 593
  • София
Elimink, в ebay съм срещала Early days. И сега има някакви, но не знам дали те устройват.
http://www.ebay.co.uk/sch/Girls-Clothing-024-Months-/147192/i.ht … ly+days&rt=nc

# 594
  • София
Момичета, могат ли да ми връщат пари по виртуална карта? Чакам връщане от Теско и се зачудих. Предполагам, че няма да им проблем, но все пак, ако някой има опит, моля да сподели.

# 595
  • Бургас
Момичета, могат ли да ми връщат пари по виртуална карта? Чакам връщане от Теско и се зачудих. Предполагам, че няма да им проблем, но все пак, ако някой има опит, моля да сподели.

Аз имах една открадната пратка... така пишеше на инфото от Хермес. Писах им... бяха много мили и до 3 дни ми възстановиха паричките /Виртуална виза на ДСК/ ...

# 596

Връщали са ми към такава,няма проблем  Peace

# 597
  • София

Аз имах една открадната пратка... така пишеше на инфото от Хермес. Писах им... бяха много мили и до 3 дни ми възстановиха паричките /Виртуална виза на ДСК/ ...
Благодаря за отговора. Аз също съм супер доволна от тях. Днес сутринта им писах за липсващ артикул и към обяд отговориха, че връщат парите. Само се чудех ще могат ли да ги пуснат по виртуалната карта, но щом казваш, явно няма да е проблем.

# 598
  • София

Връщали са ми към такава,няма проблем  Peace
newsm10   bouquet

# 599
http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/prewalker-c41/clarks- … prewalkers-p11469

Поръчах тези номер 5, след като измерих крачето на дъщеря ми с мерилката. Дано да й станат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт