Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Гери,благодаря ти   Hug  чудесно ме ориентирa.

# 616
Най-накрая  Crazy
Успях да си пусна успешно първата поръчка в next.co.uk .. и сега тръпна в очакване дали ще дойде нормално  Blush

# 617
Гери,благодаря ти   Hug  чудесно ме ориентирa.

Ели,за теб винаги  Heart Eyes Heart Eyes
dea76,благодаря и на теб  Hug Hug

# 618
  • Димитровград
Цитат
Най-накрая 
Успях да си пусна успешно първата поръчка в next.co.uk .. и сега тръпна в очакване дали ще дойде нормално 
С  БГ карта ли плати?

# 619
Най-накрая  Crazy
Успях да си пусна успешно първата поръчка в next.co.uk .. и сега тръпна в очакване дали ще дойде нормално  Blush
Да се похвалиш!

Моя приятелка ми каза, че някой и бил казал (Simple Smile ) ,че му минала поръчка от Некста на англ.адрес с бълг.карта.
Пробвах да се регистрирам, като при регистрацията излиза:

Please select one of the following options:
Please send me my first Next Directory FREE of charge – More Info The Next Directory: two stylish books. Try before you buy & free returns
I do not wish to receive a FREE Next Directory.
*I have read and agree to the Next Terms and Conditions and Cookie Use policy
Please tick this box if you do not wish to receive sale and other information relating to Next.

Избирам, че не искам I do not wish to receive a FREE Next Directory и после ми изписва
Unfortunately we are unable to set up a Next directory account.
Чудя се, защо не става!  newsm78

# 620
Не, с английска.
И то голям зор  ooooh! Егати тъпите системи и защити дето са измислили  Tired

То само за да си регистрираш акаунт си е приключение.  Rolling Eyes

# 621
Най-накрая  Crazy

Е хубаво де, и що си мълча, че ще пускаш от Некст?. )))))

# 622
Най-накрая  Crazy

Е хубаво де, и що си мълча, че ще пускаш от Некст?. )))))
Щото ми беше пробна - да не се оакам  Blush 
Ама поне confirmation по мейла пратиха... Ако вземе и да дойде  Crazy

Щото от Коледа ги мъча гадовете - ама като съм се заинатила  Laughing Mr. Green

# 623
duhi_puhi, ееее, щяхме дружно да се оакаме....)))))
Хахаха, хайде като пристигне за следващата ще пишеш....)

# 624
  • Златна Добруджа
Не, с английска.
И то голям зор  ooooh! Егати тъпите системи и защити дето са измислили  Tired

То само за да си регистрираш акаунт си е приключение.  Rolling Eyes

Тюх, тъкмо изтръпнах, че пак ще харча пари  Crazy Аз успях да се регистрирам, обаче нямам английска карта  Mr. Green

# 625
  • Варна
Момичета, къде са най-качествени чорапогащниците - некст, марксендспенсър или някъде другаде. Аз бях се запасила малко от Маталан за зимата, ама сега ми трябват по-опасни за пролетта за фръцкане  Simple Smile

# 626
Аз пък търся чорапогащник цвят горчица - е няма и няма. (за ръст 104-110 см). Имаше в Некст в  старата колекция, но докато се наканя и са ги разчистили. newsm78

# 627
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, ако съм спечелила стока в ebay, но се отказвам от закупуването й, какво трябва да направя?

# 628
Момичета, ако съм спечелила стока в ebay, но се отказвам от закупуването й, какво трябва да направя?
Пиши на продавача. Дано е свестен и не отнесеш някоя отрицателна оценка  Rolling Eyes

# 629
Момичета, къде са най-качествени чорапогащниците - некст, марксендспенсър или някъде другаде. Аз бях се запасила малко от Маталан за зимата, ама сега ми трябват по-опасни за пролетта за фръцкане  Simple Smile

Аз съм доволна и от чорапогащниците и на "Некст" и на "Маркс и Спенсър",мисля че който и магазин да избереш,няма да сгрешиш /зависи дали в момента има това,което ти търсиш/ Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт