Математически турнири - 19

• 84 955
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
В Шумен за пети клас са дали две геометрични задачи и една с числови изрази, но всичко са прибрали. Едната задача е подобна на Пловдивската м.г за училищния двор и жълтата и червена боя, ако ви говори нещо...., а другата била за лица на квадрати, но също нищо не мога да кажа конкретно.

# 376
Или това е било само за училищата да си ги свалят?
Да,по принцип е само за училищата,по-късно ще ги качат за всички-по напред в темата има качени за 4 клас за София  Peace

Мерси. На детето не са му взели листа и задачите за 4 кл - София ги имам, но видях, че са написани и тук. А според вас дали във файла на РИО има и инструкции за оценяване? Ние сме ги решили подозрително бързо, предполагам, че няма да има проблем, но все пак е странно - нали е олимпиада. Понеже ни е първа, родителите на по-големи деца да ме извинят ако питам неща които изглеждат очевидни.

Дидева, кажи ако искаш да сканирам.

# 377
Обаче файла е password protected?? Някои има ли представа за паролата, не знаех че има и такава практика.
Ако не ги разсекретят или някой, който е имал достъп до задачите не ги пусне, има да си чакаме. Със същата парола ще се отварят и критериите за оценяване, които ще бъдат качени в понеделник.

Дидева, сега видях, че си обяснила за критериите, мерси

# 378
  • В офиса
Не са били трудни задачите за 4-и клас. И щерката се обади рано-рано да я прибираме, при което баща й подскочи, че било много съмнително и несериозно от нейна страна Simple Smile А приятелката й останала в у-ще да чете книжка, само да не се обади, че и нейния баща щял да й се кара, задето излиза рано Simple Smile)). 
Иначе трета й е вярна (картичка 4 лв., плакат 7 лв., значка 3 лв => парите стигат) Ще видим дали е описала всичко пълно. А сметкаджийските ме мързи да проверявам.

# 379
  • София
Две в едно, някой  искаше шести клас, промоция и осми
(само че имало грешка в условието на 1 задача на осми клас ooooh!,
допълвам, М е среда на BC, а P - на AC)

http://dl.dropbox.com/u/22506158/olymp2012-6-8.jpg

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 16:34 от Carmela Biscuit

# 380
  • Пловдив
Ето задачите на олимпиадата от Пловдив - 5 клас, не се виждат много добре.
https://docs.google.com/file/d/0B1jsG1L1vEMvVTZMRi1wRUV5Wnc/edit

# 381
Carmela Biscuit, niki_08 и двата линка не мога да отворя.
Възможно ли е проблемът да е при мен? През два различни браузъра опитах.  Thinking

# 382
  • София
Carmela Biscuit, niki_08 и двата линка не мога да отворя.
Възможно ли е проблемът да е при мен? През два различни браузъра опитах.  Thinking

Моя е грешката, не съм сложила public link, сега трябва да работи  Peace

# 383
Моя е грешката, не съм сложила public link, сега трябва да работи  Peace
Да. Сега е наред. Боже, даже детето поиска да му ги разпечатам, че да се пробвал.  Mr. Green

# 384
Не са били трудни задачите за 4-и клас. И щерката се обади рано-рано да я прибираме, при което баща й подскочи, че било много съмнително и несериозно от нейна страна Simple Smile А приятелката й останала в у-ще да чете книжка, само да не се обади, че и нейния баща щял да й се кара, задето излиза рано Simple Smile)). 
Иначе трета й е вярна (картичка 4 лв., плакат 7 лв., значка 3 лв => парите стигат) Ще видим дали е описала всичко пълно. А сметкаджийските ме мързи да проверявам.

Извинете, замина по погрешка, без текст, първия път.

Тинкърбел, това е и нашия отговор на зад. 3, другите и аз не съм ги смятала. От скука е описала две решения на 3-та, някой в у-ще им казал, че може така, не ми е много ясно как става това и дали наистина е прието да се прави (и как се точкува).

# 385
Имаме задачите за 6 клас от Олимпиадата днес. Успех на всички математици, защото техния труд заслужава поощрение.

http://dox.bg/files/dw?a=9a949dc4d1

# 386
  • София
Задачите за 4-ти клас ми се виждат много лесни , прекалено даже. При  бърза проверка , всичко е наред при нас.
Все пак да видим класирането.

# 387
  • София
Ако някой има координати на Димитров, моля да ми прати на лични . Благодаря!

# 388
  • Варна
Никой ли няма задачите от олимпиадата за 7 клас?  Praynig

# 389
Задачите от олимпиадата за 7 клас - София, ги има качени в пощата на седмокласната тема.

Общи условия

Активация на акаунт