Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 244
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Тара, при мен спря излъчването.
Как хубаво си хванала контраста между благата Мелахат и свирепата Нермин Peace
А Харун наистина е нещастен Cry

Таня, хубаво е, че си тук! За сега всички са нещастни! Нощем всеки си спи, или не спи и страда сам в кревата, а през деня ядовете продължават Sad Лошо!
Тази вечер го гледам на пресекулки филма. Утре ще го повторя.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 22:53 от Iva49

# 31
Ами ако продължи Харун да е нещастен и в 7. епизод и у Енвер - да въздишат тежко девет души, смятам да го пратя краля на разтеглената мелодрама на трето място в рейтингите, та да се стегне малко, че май се поуспокои. Wink
Биргюл и тя не спря да подсмърча - дано й съобщят резултата най-после, че аман вече.
И разбира се, че Ърмак не пропусна да се обади на Синан - точно като си тръгна от Бахар и потегли към Шахин.
И Синан какво - като си видя кабинета, май първо светна, пък после помръкна.
Нали им хванахте цаката на фрагманите - инфарктният последен кадър е последен на епизода и пръв на следващия.
Муци, това въобще не е преразказ. Нещо съм на терсене тая вечер, гледам и като се ядосам, напиша по едно изречение. Simple Smile
И най-хубавото е, че на лицето на Мерием се появи лека усмивка, като видя Буке. Дали пък няма да си оправи здравето тая жена и накрая да се съберат с Шахин, както си му е редът.  newsm78
И какво? Филмът свърши. Анна така и не се обади на Биргюлджъм. Ниязи пристигна в сюблимния момент.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:51 от Tania M.

# 32
   Здравейте момичета.
   Едва сега успях да се докопам до компа, че беше окупиран от малкия ми син. Нищичко не съм гледала, но ако са го качили в дизито ще пробвам там, стига да не цикли.
   Танче, преразказа по картинки пълен ли е или не? Rolling Eyes

# 33
В един момент си помислих, че освирепялата Нермин ще удари по погрешка с брадвата Ниази, вместо Буке, но не. Ниази беше доста далеч от Буке.
За Синан мисля, че се усети, когато Шахин сложи ръце на раменето му, демек тук ти е мястото. Тогава стисна устни /има волеви устни/.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:38 от Iva49

# 34
Ако е на 3 място пак добре. Wink
То бива лошотия / на Нермин/, ама тази ми идва  повече. Sad
Да си оправим настроението малко:

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:40 от Tara41

# 35
Искам да знам как се казва това момиче и актуално ли е или е от архива на Махсун.  newsm78
Не беше брадва, а май цепеница. Просветна й в последния миг, без да иска.
А на мен ми иде да хлопна дядо ви Енвер, че кротко ме ядосва. "Заедно, та заедно" - ще се измъчват, ама до последно. Тя и без това Нермин с нищо не е съгласна - ни да живеят Ниязи и Буке у тях, ни да се изнесат.
Мило ми е за самотните бащи - Давуд и Сабри. Тя добре го попита Буке в един епизод "Татко, има ли кой да ти сготви?"
Синан стисна волеви устни за какво - за "да", за "не" или "ще си помисля".  newsm78
Третото място в рейтингите беше бонус от мен. Съгласна съм и на пето. На нашия човек фиаско му трябва - за отскок (като след "Бащи и синове"). Wink

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 00:02 от Tania M.

# 36
Махсун и това момиче ги харесах като двойка. Не е руса, та едва ли е актуална Laughing

Момичета, отивам да спя. Ще се видим утре Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:51 от Iva49

# 37
Сигурно е от архива. Laughing
Да ви призная честно,този епизод не можа да ме " грабне". newsm78

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:56 от Tara41

# 38
Ама какво грабване, едвам го изгледах - от уважение към титуляра на темата. Както и не разбирам, то какво имаше за гледане? Разтеглено, разтеглено. Дори и музиката не я забелязах тоя път. newsm78
Лека нощ!

# 39
Лека нощ и от мен! newsm51

# 40
Добро утро  Hug

време е за кафе и чай

http://www.youtube.com/watch?v=p7z6ZMQgVps

Лек ден  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 08:48 от didanka73

# 41
Добър ден, щастливки! Hug Всички се взимайте в ръце и след като сме се обявили за щястливки, то да бъдем такива! newsm10
Диана, благодаря за кафето и песента Hug.
Да отбележа, че Милена много подробно е предала 5 епизод-отново глезотийка за нас. Милена, Hug.
И това, което вече ме шокира от превода са думите на Нермин:Нермин – Ако ти беше, този върху когото е черната земя, би било добре, Ниязи! Чувала съм, че майчината клетва достига.
В началото видях, че Нермин тръгна накриво, но толкова лоша, не ми се искаше да бъде Sad.
Серията ще я повторя, че снощи не я гледах нормално и тогава може нещо да добавя.

http://vbox7.com/play:7dfd72b9
       wavey

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 11:50 от Iva49

# 42
  • София
А, здравейте!
Ами, за преводите-преразкази на епизодите - установих, че не мога да предам по-кратко и ясно, освен ако не преведа директно съществените според мен реплики. Преводът не е съвсем дословен, изпускам разни любезности, но ... пак е по-бързо и някак и по-лесно върви и за мен. Признавам си - 5-ти еп. го приготвих за вас за около 5 часа, като преди това изобщо не съм го гледала. Така или иначе щях да си го гледам 2 часа само за сведение. Тъй че, може и да изглежда глезотия, но пък за мен е и с учебна цел. И ако има интерес тук, ще продължавам.
Иве, цитираната реплика и мен ме шокира - да знаеш, колко пъти я прослушах, за да се убедя, че не чувам грешно. Първо си помислих, че става дума за Ахмед, че е добре да не е под земята, ама ... Но капак за мен бе монолога на Нермин в края на 5-ти еп. - много двусмислени приказки.
За 6-ти еп. - изобщо не съм гогледала още, но погледнах рейтинга - на 3-то място е снощи след мача и конкурентния "Времето лети". Ето, тук - http://www.televizyondizisi.com/index.php/kategori/magazin/reytingler18/
Рейтинг (TNS)– вторник – 11.12.2012 г.:
Benim İçin Üzülme – 3/6 място; 7,88/4,58 % рейтинг; 19,07/11,81 дял
Двете цифри за съответно за двете класации Total/AB, които разглеждат различни зрителски групи.
Рейтингите много варират седмица за седмица, както и разликата между двете зрителски групи. По-постоянно проследявам тази информация от началото на ноември, когато започна излъчването на НИЗМ. Засега мога да си направя заключение, че ATV имат челно място всеки ден от седмицата, т.е. сериалите им, мачовете и шоу-програмите са най-гледаните. И това се потвърждава и от факта, че ATV прекрати излъчването на само 2 сериала от обявените в началото на сезона 11. Останалите водещи канали имат по 3-4-5 прекратени сериала. Тези сведения може би не са много интересни, но … косвено касаят успехите и на Боют Филм.

По повод клюките от вчера и днес за МК ще пиша малко по-късно, защото ми се иска да направя малко уточнения.

Сега - вчерашните линкове за Берен Саат:

http://www.televizyongazetesi.com/beren-saatten-sosyal-sorumluluk_6_63314#.UMcY--
Социална отговорност от Берен Саат!
11 декември 2012 г.; вторник; 06:59:26 ч.
Скрит текст:
14 известни лица се събраха за започнатата от Trendus.com подготовка на календар за 2013 г., приходите от продажбата на който ще бъдат предоставени на LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) – Фондация за здравеопазване и образование на деца с левкемия.
Берен Саат, която най-много подкрепя този социалено-отговорен проект, позирала заедно с едно момиче, болно от левкемия и облечено в костюм на Снежанка за януарската страница на календара, за който се използва мотото „Моята година, моят герой”. Редом до Берен Саат пред фотографа Тамер Йълмаз позират и такива известни имена като Бурак Йозчивит, Джем Бойнер, Мерием Узерли, Енгин Алтан Дюзйатан, Мерт Фърат, Баде Ишчил, Алекс де Соуза и Синан Гюлер.

http://www.televizyongazetesi.com/beren-saatli-intikam-dizisi-ic … 3304#.UMcZ_-Rg_5s
Започна обратното броене за сериала „Отмъщението” с Берен Саат
11 декември 2012 г.; вторник; 06:33:18 ч.
Скрит текст:
Започна вече обратното броене за излизащия много скоро на екран и амбициозен сериал на Канал Д „Отмъщението”, в който главните роли се изпълняват от Берен Саат, Мерт Фърат и Нежат Ишлер.
Новият и амбициозен сериал на Канал Д „Отмъщението”, в който главните роли си поделят Берен Саат, Мерт Фърат и Нежат Ишлер ще пренесе на екрана като адаптация „Revenge”, продуциран от „Дисни” и надхвърлил рекордите по гледаемост на телевизия ABC в Америка.
В сериалът, който е под режисурата на Месуде Ерарслан, сценарият е написан от Беркун Ойа и е продуциран от „In D House”, темата е за търсенето на отговорност, уреждане една по една на сметките и битката за отмъщение на едно младо момиче, чийто баща е станал жертва на заговор.
През изминалите дни започнаха снимките за сериала в Кандили. През изминалата седмица започна и излъчването на първия промоционален клип за сериала и това предизвика голям интерес у зрителите.
Берен Саат взе частни уроци при майстор на бойните изкуства заради екшън-сцените в сериала.
Очакваният с голям интерес и нетърпение „Отмъщението” много скоро започва по Канал Д.
„Отмъщението”, 1-ви еп.; 4-ти трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=GSmrhTZkWWc&feature=player_embedded

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 13:27 от milena d

# 43
Здравейте, оредяващи щастливки!
Силве  Hug, Диди  Hug, Вили  Hug, дано в светлите дни по Коледа по-бързо да отминат премеждията и трудните моменти в семействата ви, и по-скоро да се върнете при нас.

Снощния 6. еп. го гледах раздвоено, и може би затова ми лазеше по нервите. Почти нямаше действия и завръзки - поне не наглед. Много вече ми е разтегнато това фокусиране върху мъките у Авджиоглу и ближещия раните си Харун. Междувременно виждам поста на Милена. Е, улучила съм снощи третото място на НИЗМ, което всъщност си е добро. Дано ме изненада по-приятно в следващия епизод (не с рейтинг, а с интрига и действие).

Не отбелязах вчера думите на Нермин към Ниязи от 5. еп., цитирани от Ива, защото ми стана неудобно след всяка серия да цитирам клетви на Нермин. Клетвите й чухме и в 3., и в 4. еп. Шокиращото тук е, че ги насочи към собствения й син. Което е абсурд - да страдаш за загубата на едното си дете дотам, че да пожелаеш същото за другото. Не го ли пожелава на себе си?
И преди писах, че Нермин не се смири, защото според мен не е добър човек. Майчината мъка се обърна в енергия на злото - зложелателна енергия. В този смисъл при Нермин има една постоянна градация, по-скоро деградация. От съпротива срещу брака, през клетви (към Буке и Ниязи) до физическа агресия срещу Буке в 6. еп. Докъде ще стигне Нермин? И ако Ниязи се разболее: това ще я сепне ли или ще стигне докрай в тази емоционална деградация (да го приеме като нещо "заслужено").
Тягостно е, че МК е избрал точно такъв образ на майката, защото заради мъката й на човек му е някак неудобно да я съди. Но екранните факти са си факти. А и образът й, не се съмнявам, е правдоподобен. И аз имам пример от живота - позната ми е лично "двойката" майка-дъщеря, подобна на Нермин и Емине. А на Туба Чом /Емине/ сините лампи мен така ме пронизват, пък Буке - не знам.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:18 от Tania M.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт