Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 255
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
За Синан-Шахин-Мерием и аз упорствам. А рецептата за кашлица с черната ряпа хич не ми се видя лесна.
Скрит текст:
Май ряпата се издълбаваше, пълнеше се с мед, на другия ден се изпива сокът и пак се пълни с мед, докато ряпата "тече". Ако не бъркам, де.
Точно така. LaughingКое не и е лесно? newsm78
Таня,
Скрит текст:
аз отвреме навреме пак си посещавам темата за Облака.С голямо удоволствие прочетох коментарите ти там. Много добър "разбор" си направила. Много си го харесвам този сериал. Hug

# 61
Муци, линкът е на първа страница на темата в "Колекция Тара" при НИЗМ.

# 62
   ОК. Ама Танче, аз мислех, че вече си заспала след пожеланията за лека нощ.

# 63
Още колко пъти ще си кажем лека нощ! Joy

Лека нощ и от мен! / не, че ще си легна Laughing/ : Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

Намерих "Къде е дъщеря ми? " със субтитри на сръбски. Дават го всеки ден от 14.30 по OBN Сараево и после го качват в сръбски сайт. В главната роля,на бащата - бизнесмен, играе Низар от ЩЗ, а комисарят е Бурак Хаккъ.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 00:19 от Tara41

# 64
Тара,
Скрит текст:
разгеле спомена АОБ. Тая вечер пак гледах финала и пак голям рев. "Разборите" ми може би бяха ни в клин, ни в ръкав, но като изгледах филма и прегледах темата, казвах си "това - да, това - не" и накрая се излях. Просто ми се говореше с някого за него. Аз, за разлика от мнозинството, си харесвам и Сердар. И на него късно му дойде акълът в главата, ама и малко живя, та и него го оревах тая вечер. А за Енгин /Акюрек/ нямам думи просто. И се затруднявам да намеря дори физическа прилика с Керим - не само заради мустаците на Мустафа и дългите къдрици на Керим. Ти като почти вълшебник не можеш ли да махнеш мустаците на Мустафа с фотошоп - да видя по какво прилича на Керим?
Да те питам нещо. Опитах се да хвана ЕГН-то на Мустафа и Сердар от брачните им свидетелства, обаче йок. Та по косвени данни предположих, че Мустафа трябва да е на около 25 г. (+3), а Сердар - около 35 (-3). Не че е важно, но на Нарин (18 г.) и Асие (23 г.) ясно им казаха годините, а мъжете ги законспирираха.
Аз това "Лека нощ!" ту го трия, ту го слагам, но от утре няма да казвам лека нощ, особено във вторник. Simple Smile

# 65
Момичета ето ме. Таня преброй ни! Grinning
АБО  и аз го планирах за гледане, да видя кога ще е. Щом и Таня го е харесала, то ставате всички, които сте го гледали.
Муци за кашлица знам и някъде го писах- небет шекер за смучене и сварена гъсто вътрешността на дюла и прецедена през марля.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 00:01 от Iva49

# 66
   На мен след 2-3 дни чакане, чак сега ми се "отвори" парашута за компа, за това гледам да понаваксам. Явно след преумора през деня и сънят идва трудно.

# 67
   Тара, това да не е филм правен по книгата - Не без дъщеря ми? Гледах по дизито някакви откъси, но честно казано нищо не разбирам-само не ми се смейте, моля.

# 68
Четири домакини и 3-4 гости (ако гостите не се разотидат след преброяването).
Иве, утре вземи отношение към моя пост 48 - беше към теб, понеже тогава си хортувахме сами. Ако искаш, де.  Simple Smile
Обещавам от утре да не казвам "лека нощ" и да не се смята за лошо възпитание.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 00:07 от Tania M.

# 69
Таня, непременно, само че след обяд. Сутринта ще излизам.
Муци, видя ли ми рецептите?
И лека!

# 70
Тара,
Скрит текст:
разгеле спомена АОБ. Тая вечер пак гледах финала и пак голям рев. "Разборите" ми може би бяха ни в клин, ни в ръкав, но като изгледах филма и прегледах темата, казвах си "това - да, това - не" и накрая се излях. Просто ми се говореше с някого за него. Аз, за разлика от мнозинството, си харесвам и Сердар. И на него късно му дойде акълът в главата, ама и малко живя, та и него го оревах тая вечер. А за Енгин /Акюрек/ нямам думи просто. И се затруднявам да намеря дори физическа прилика с Керим - не само заради мустаците на Мустафа и дългите къдрици на Керим. Ти като почти вълшебник не можеш ли да махнеш мустаците на Мустафа с фотошоп - да видя по какво прилича на Керим?
Да те питам нещо. Опитах се да хвана ЕГН-то на Мустафа и Сердар от брачните им свидетелства, обаче йок. Та по косвени данни предположих, че Мустафа трябва да е на около 25 г. (+3), а Сердар - около 35 (-3). Не че е важно, но на Нарин (18 г.) и Асие (23 г.) ясно им казаха годините, а мъжете ги законспирираха.
Аз това "Лека нощ!" ту го трия, ту го слагам, но от утре няма да казвам лека нощ, особено във вторник. Simple Smile

Таня,
Скрит текст:
не съм се задълбочавала за годините на мъжете. HugАз настигнах момичетата за две нощи и после продължих с тях, а отначало се колебаех дали да го гледам. Не ми харесваше визията на Енгин като Мустафа, после като започнах и не спрях. Какво значи играта на актьора да те накара да го харесаш!
Сердар ме ядосваше с неговата нерешителност, но ако не беше така нямаше да има сериал. Hug
Някои от момичетата не харесваха Нарин, а за мен тя беше много добре подбрана за ролята. Въобще целият актьорски състав беше много добър, въпреки, че без Енгин сериалът нямаше да е това, което е в действителност.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Laughing Laughing Laughing

# 71
   Момичета, спешна ситуация - Миланчо, внука се събуди и трябва отново да го успивам, че сина и снахата са на гости. Сигурно и аз ще се успя с него, така че Чао до утре по някое време, може и за закуска и кафе

# 72
   Тара, това да не е филм правен по книгата - Не без дъщеря ми? Гледах по дизито някакви откъси, но честно казано нищо не разбирам-само не ми се смейте, моля.
Муци, мисля, че не е по книга, а е римейк на латино-сериал "Къде е Елиза?"Не съм го гледала, но нашите направиха "Къде е Маги?" и първият епизод беше копие на турската версия. След това не можах да гледам нашата версия, турската е много, много по- добра,колкото и да не ми харесва този факт. Ако искаш да го гледаш, мога да ти пратя линка със сръбските субтитри.

# 73
   Добро утро момичета!
Желая лек и усмихнат ден на всички!

До среща днес по някое време. Чао и целувки.

Тара, поизчисти си пощата моля.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 07:49 от muci62

# 74
Муци, ама ти цяла нощ закуска ли прави? Хубаво си похапвате у вас с Миланчо. Simple Smile Благодаря за кафето и всичко останало.
Добро утро и от мен, щастливки, и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт