Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 15

• 61 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Относно каните Брита, моята е този модел: http://www.amazon.co.uk/BRITA-Elemaris-Meter-Black-Filter/dp/B00 … 498563&sr=8-3 . С такъв индикатор е най-добре, защото отчита качеството на водата и според това колко пъти се пълни  Peace

# 181
При всяка поръчка от амазон ми вземат освен цената на изделието, отделно 1 паунд. За какво е? И при вас ли е така?
благодаря за отговорите.
Мисля,че само блокират сумата,за проба на картата,не я теглят

# 182
Да, така е. Сумата е само блокирана.
Благодаря за отговора, Трапезица , не се сетих за това.

# 183
  • Luxemburg
Petkova аз имам последната и ми я препоръчаха от темата за хлебопекарните. Имам я от 1г и не е имала провал до момента. Взех я някъде около сегашната цена. Според момичетата в другата тема панасоник са N1 за хлебопекарни. Ако си я вземеш няма да сбъркаш.
Сетих се преди малко за една потребителка която сравни ел.четка с вибратор. Ако си е взела Орал Б и то модел 5000 то като за първи път я ползва или първия път след зареждането тогава работят с много бърза скорост. Направо ще ми избие зъбите Simple Smile но след 2-3-тото вече се нормализира. Да не би това да я е отказала. Аз не бих заменила електрическата с ръчна тъй като не бих постигнала това качество- зъбите ми са толкова гладки ... Аз имах преди кървене на венците и много бързо ми се насъбираше зъбен камък, вече ги нямам тези проблеми.

# 184
  • София
И аз от 2 години ползвам ел.четка за зъби и определено като ronicat не бих я заменила...Наистина съвсем по друг начин усещам зъбите си, след като се мия с тази...Но мъжа ми например не можа да свикне, каза, че го боли ченето, че има чувството, че ще му избие зъбите и т.н...не се опитва дълго, не му хареса и сега си имам 2 четки...поне като свърши батерията на едната спокойно си я оставям да се зареди и си ползвам другата...редувам си ги  hahaha Купих комплекта на филипс с двете четки, чудесен е, много съм доволна, въпреки че сега сама си го ползвам, а е за двама  Laughing

# 185
На какви цени си купувате ел.четки за зъби,ориентировъчно.

Моrphy-Richards имаме пекарна от Амазон,преди години,добра излезе.Имаме и ел. термокана,желязна е.T.e.пластмасова,но е много добра,ползвам я ежедневно многократно,да ми е жива и здрава.

# 186
  • Варна
Получих тези детски Геокс   http://www.amazon.co.uk/Geox-Lteclipse-Lighted-Trainer-J2410P0Ce … 526712&sr=1-7
Много са хубави светят от всякъде и подметката и очите на Дракула.малкият им собственик още не ги е видял но съм сигурна ,че ще е адски щастлив Бяха на малко по ниска цена и с кода за нови клиенти  ги взех за 16п.

# 187
И аз от 2 години ползвам ел.четка за зъби и определено като ronicat не бих я заменила...Наистина съвсем по друг начин усещам зъбите си, след като се мия с тази...Но мъжа ми например не можа да свикне, каза, че го боли ченето, че има чувството, че ще му избие зъбите и т.н...не се опитва дълго, не му хареса и сега си имам 2 четки...поне като свърши батерията на едната спокойно си я оставям да се зареди и си ползвам другата...редувам си ги  hahaha Купих комплекта на филипс с двете четки, чудесен е, много съм доволна, въпреки че сега сама си го ползвам, а е за двама  Laughing

Ха! Това все едно аз съм го писала!  Laughing  И аз точно така, купих 2 Филипса уж и за мъжа ми, но той казва, че му бръмва главата и сега аз си се мия с тях. Моите бяха в комплект с устройство за дезинфекция - страшно съм доволна! Което ме подсеща да си купя още накрайници, че съм сложила последните 2.

# 188
Ето ме и мен с ъпдейт относно пратките от amazon.com Laughing
Скрит текст:
Пратките, които пътуват като куриерски отиват на митницата на летището, където задължително искат EORI и митническа декларация, независимо от сумата. Защо, не можаха да ми отговорят. Ще задам въпроса си и където Жасмин е посъветвала.
UPS/ InTime Могат да я освободят от ваше име и за сметка на Амазон, ако им дадете EORI номер и нотариално заверено пълномощно.
EORI се вади на която и да е митница. На мен на летището ми отне 10 мин, като имах предварително попълнена бланка. Няма такса за издаване на EORI.
Пълномощно заверих при нотариус за още 10мин и срещу 6лв. UPS/ InTime предлагат стандартна бланка
На 02/96096 казах, че съм готова и изпратиха куриер да вземе окомплектованите документи (цесия, който ми донесоха от UPS/ InTime, ЕОРИ и пълномощно).
В срок 3-5 дни би следвало пратката да се озове на домашният ми адрес.
Всички разходи (куриер, цесия, ДДС, мито, др.) по освобождаването се поемат от депозита, който сте платили при покупката в амазон. UPS/ InTime си оправят служебно тези взаимоотношения с Амазон.
И понеже вече имам постоянен EORI и пълномощно, с валидност 1г, би следвало всички следващи покупки да ми бъдат доставяни директно в къщи, без да се налага да вадя нови документи.
Дано след като споделих добрите новини, как доставят в къщи, съм полезна на тези, чиито пратки не са от късметлийските.  Peace
 Heart Eyes

3 дни по-късно: днес пратката бе доставена в къщи! (заедно с копие от митническата декларацияя, която UPS са подали вместо мен)  Peace Успех!

# 189
Има няколко модела Лего, които са намалени около 50 %
Ето това ми хареса за момиченце http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005KIR19K/ref=oh_details_o00_s00_i00
Ето едно лего унисекс - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002KCNUU8/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
И базата е намалена http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00027YG88/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Тази база всъщност за какво е? Ясно ми е, че е да се реди отгоре лего, но ние имаме ето това лего - http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-5931-First-Set/dp/B0042HOTYK/ … d_sim_k_h_b_cs_26 Още не съм го разопаковала, но мисля, че капака му е база и в такъв случай няма нужда от друга основа нали  newsm78

# 190
3 дни по-късно: днес пратката бе доставена в къщи! (заедно с копие от митническата декларацияя, която UPS са подали вместо мен)  Peace Успех!

Ееее, браво!  Grinning

# 191
  • София
Аnbibian и двете са основи за дупло, да, но това което имаш ти в комплекта, е по малко като размер от самостоятелната основна плочка  Peace.

# 192
  • Пловдив
Здравейте, имах една нополучена поръчка от английския Амазон. Вчера им писах. Днес виждам че са ми пратили "Електронна кредитна нота" за сумата. Това означава ли че ще ми върнат парите? Ако да, кога приблизително ще мога да разполагам с тях?

# 193
от кой магазин са ти нещата?

На мен писаха, че 15 дни сле канцелирането ще ми ги възстановят

# 194
  • Варна
Момичета, това е хубавия сет четки от преди 2г, когато беше намален на 70-80 лири, нали? Чудя се дали да се надявам на някакво намаление пак...или да го поръчам най-накрая и да мирясам Mr. Green
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBUQ/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Общи условия

Активация на акаунт