90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Здравейте на всички отслабнали и все още отслабващи момичета Simple Smile
Днес ми е ден 1 от почивката и искам да се отчета.
Първо искам да благодаря на всички момичета в темата че с постигнатите от тях резултати ме стимулираха да се пробвам и аз. Пък аз организирах и съпругът ми Simple Smile

Моите резултати са : начало 96.6 кг , край 78.6 кг. /10 + 5 + 3/. Сантиметрите не си измерих, но доста панталони си стесних.

Мъжът ми свали доста в обиколки и също 18 кг. И като бонус свали кръвното и намали хапчетата си наполовина.

Много се надявам пък и знам че от нас зависи да изкараме правилна почивка и след 3 месеца отново ще се завъртим, че има какво да се желае още.

Приятен ден Ви пожелавам, Весели празници и МНОГО МНОГО минуси на всички борещи се с килограмите   bouquet

# 31
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема  bouquet
Май има нови момичета,добре дошли и успех с режима
Аз се налага да го прекратя за известно време заради здравословен проблем,но щом ми разрешат веднага се връщам при вас,но ще продължавам да ви чета и да се зареждам с още воля за втория опит,защото наистина действа и влияе много добре на организма,а и на мисленето на човек.(малко прозвучах като реклама,но си е така)

# 32
  Ехей, нова тема. Ха, да е честита и много стриктна и минусова  bouquet

Днес първи плодов.

з. фреш грейпфрут
о. мандарини и ябълки
с.о същото
в. ананас

Имам и един банан да се подмотква

# 33
Да не е празен запис

Ден 70 - плодов  - мандарини и ябълка   bouquet В застой съм от почти две седмици Sad((((((

Не, не е празен запис. Сигурно не си ме видяла, точно в края на предната тема се записах и дадох малко инфо за себе си. Иначе днес започвам. Ден 1 - Мисля днес да съм на сварени яйца за обед и салатка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
[/quote]

Ах , не сме се доразбрали .. за себе си казах да не правя празен запис и се отчетох   bouquet  bouquet  bouquet Успех в режима и много минусииии !

# 34
След втория воден съм качила 0.8кг. и вече няколко дни съм в застой.

Същата работа и при мен ! Ту нагоре, ту надолу , а даже 8 дена бях на едни килограми ! #Crazy

# 35
  • Варна
Добър ден и от мен,ще го започна този ударен режим че яко съм зациклила.Ще смятам че вчера ми е бил първия ден защото хапвах само белтъчини,днес варива сварих леща.Няма да се тегля че съм в МЦ и ще ми призлее  Laughing

# 36
  • София
Спазвам, но понякога "залитам". Embarassed
Днес съм на въглехидрати- една чибата със салата.

# 37
Момичета, млечните продукти ниско маслени ли трябва да са, а киселото мляко колко процента е най добре да се консумира при тази диета?

# 38
  • София
Момичета, млечните продукти ниско маслени ли трябва да са, а киселото мляко колко процента е най добре да се консумира при тази диета?

Не, това не е Дюкан. Тук няма изискване за нискомаслени продукти.
А според мен те са и много по-фалшиви, защото им бутат нишестета и растителни мазнини.
Лично аз винаги купувам кисело мляко - 4,5 процента и редовно ям заквасена сметана от кофичката направо.

# 39
Здравейте  Simple Smile
Тинки   bouquet
Почивка съм, добре върви....
Успех на всички  Hug

# 40

Не, това не е Дюкан. Тук няма изискване за нискомаслени продукти.
А според мен те са и много по-фалшиви, защото им бутат нишестета и растителни мазнини.
Лично аз винаги купувам кисело мляко - 4,5 процента и редовно ям заквасена сметана от кофичката направо.
Hug

# 41
Добър ден и от мен!
Няма да отчитам нищо, тъй като нищо не се случи! Приключих режима вчера и от днес съм в почивка.
Да почерпя за днешния си рожден ден:

Нережимно е знам, но ви няма да ми се сърдите много!

# 42
Здравейте и от мен в новата тема Simple Smile
След един празничен уикенд включващ един пропуснат обяд и една пропусната закуска, един нережимен обяд и малко алкохолец  Twisted Evil съм си на същите кг днес, което мнооого ме радва. За пореден път се убеждавам че кантарът ме обича   bouquet
Днес отново проспах закуската, а за после мисля един въглехидратен обяд и едни картофени кюфтенца за вечеря. Успешен ден на всички Simple Smile

# 43
Здравейте и от мен,
Днес въглехидратен:
З: пропусната
О: салата с 1 филия хляб, В- не съм измислила
Вчера трябваше да бъде Варива, но по здравословно стечение на обстоятелствата се оказа воден ден. Поне след вчера съм -0.500кг
Утре ще е плодов и се надявам след него да има още -0.500кг fingerscrossed

# 44
   Момичета, чета тук за някакъв ударен режим. Имам и книгата, но вътре нищо не е описано за него.

Моля разяснете ми от какъв източник е този ударен режим?

Гечи
, честит празник  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт